Istanbul putovanje autobusom cena 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Evropske metropole

 

 


 

OBILASCI: Istanbul – Plava Džamija – Aja Sofija – Vaseljenska patrijaršija – Kapali Čaršija – Tursko veče – Krstarenje Bosforom– Dolmabahče palata

 

 

 

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI SPECIJALNA PONUDA
05.04-10.04.2018 3* 129 € 119 €
27.04-02.05.2018 3* 129 € 119 €
16.05-21.05.2018 3* 125 € 115 €
Specijalna ponuda je ograničena na maksimalno 20 putnika po polasku.
*SIGURNI POLASCI IZ NOVOG SADA (LOKOMOTIVA), ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA), KRALJEVA (KOD KEJA) – DOPLATA 10 € I KRUŠEVCA (PREKO PUTA AUTOBUSKE STANICE) – DOPLATA 5 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD (putnici iz Novog Sada) ILI DO POJATA I NAZAD (putnici iz Čačka, Kraljeva i Kruševca).

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.Dan BEOGRAD

Polazak grupe iz Beograda u 17h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

 

2.Dan ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Golden most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolmabahče, prelazak na azijsku stranu, brdo Čamlidža odakle se pruza neverovatan pogled na grad… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3.Dan ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Plato Topkapi (Plava Džamija, Aja Sofija, Dvorac Topkapi). Slobodno popodne. Fakultativno: U večernjim časovima odlazak u restoran sa orijentalnom muzikom. Noćenje.

 

4.Dan ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativno: Obilazak Dolmabahče palate. U popodnevnim časovima fakultativni odlazak u Vaseljensku patrijaršiju i na krstarenje Bosforom. Slobodno vreme. Noćenje.

 

5.Dan ISTANBUL

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šoping. Polazak za Srbiju oko 16:00h. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora.

 

6.Dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Popusti i doplate:

-deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust  20 €,

-treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5 €,

-putnici koji ulaze u Nišu i Pirotu imaju popust 10 €,

-putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 40 €,

-doplata za 1/1 sobu 50 €.

 

 

Aranžman obuhvata:

-prevoz turističkim autobusom (AC, TV, dvd),

-smeštaj u hotelu sa 3* na bazi tri noćenja sa doručkom (švedski sto),

-smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,

-usluge pratioca grupe,

-usluge lokalnog vodiča,

-panoramsko razgledanje grada,

-troškovi organizacije putovanja. 

 

 

 

Aranžman ne obuhvata:

-međunarodno zdravstveno osiguranje

-fakultativne izlete

 

 

Cene fakultativnih izleta:

-Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata – 45 € (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča),

-Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom – 20 € (cena obuhvata obilazak patrijaršije, vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča),

-Obilazak Dolmabahče palate – 30 € (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča),

-Tursko veče – 30 €

-Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.

 

 

Mogući načini plaćanja:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;       

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.06.2018. godine ( za programe u februaru i martu); do 20.08.2018. godine (za programe u aprilu i maju ) uz uvećanje od 1,5% po mesecu.

 

 

Smeštaj u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

 

 

Hotel Ephesus 3*  

Lokacija: Hotel se nalazi  u starom evropskom delu Istanbula,  Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet,  na kojem se nalaze najznačajnije znamenitosti  ( Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je  250 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 400 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.

Sadržaj: Hotel  raspolaže  restoranom, kafeterijom, WiFi-om, parkingom, liftom.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om,  mini barom.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

 

 

Hotel Dalan 3*  

Lokacija: Hotel se nalazi  u starom evropskom delu Istanbula,  Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet,  na kom se nalaze najznačajnije znamenitosti  ( Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je  250 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 400 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.

Sadržaj: Hotel  raspolaže  restoranom, barom, WiFi-om, liftom.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

 

 

Minimum za realizaciju putovanja je 65 putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije sa licencom OTP 506 / 2010 od 04.03.2010.

 

Napomena:

Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.