Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Egipat Hurgada hoteli 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Egipat

Nekadašnje malo ribarsko mesto a danas turistički centar Egipta Hurgada predstavlja idealan izbor za turiste koji nisu posetili Egipat. Sada je to i drugi najveći grad lociran na obalama Crvenog mora – posle Sueca. Danas Hurgada zauzima 36 km obale Crvenog mora, ispunjen hotelima svih kategorija i sve boljih sadržaja, postao je jedna od omiljenih destinacija turista cele Evrope. Hurgada je podeljena u tri dela: Stari deo, stari centar grada El Dahar, Centra grada Sakkala, El Memsha, moderan, nov deo grada. U neposrednoj blizini grada nalazi se Internacionalni aerodrom povezan sa gotovo celim svetom.

Pored toga što je poznata kao destinacija za odmor uz obale jednog od najlepših mora sveta zahvaljujući odličnoj klimi – temperatura je gotovo čitave godine preko 30c, i toplom moru Hurgada je postala veoma popularna kod ljubitelja sportova na vodi i igrača golfa ali i roniocima zbog neverovatnog podvodnog sveta korala. U zaledju Sahare nalazi se pustinja, pustinjske planine tako da gosti avatnurističkog duha se mogu priključiti istraživanju drugačijeg sveta. Nekoliko sati vožnje od Hurgade dolazi se do Kaira, u blizini je čuveni Luxor i Dolina Kraljeva. Hurgada se nezadrživo širi, na nekoliko desetina kilometara od centra grada  gde stalno niču nova hotelska naselja…

egipat hoteli leto


 

 

 

 

 

 

SUNNY DAYS EL PALACIO 4*CENOVNIK

Nalazi se na oko 4km od centra Hurgade i na oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine. Kompleks se nalazi u laguni.

 

Opšti podaci

Jedan od poznatijih i većih hotela u ovom delu Hurgade sa velikim brojem smeštajnih jedinica i zgradom u obliku slova U sa  pogledom na lagunu ili more, lepo uređenu recepciju, dva bazena, loby, sala za sastanke sa puno sedišta, glavni i nekoliko a la carte restorana, nekoliko barova, oriental café…

 

Plaža

Hotel poseduje dve plaže „Laguna sandy beach” i „Coral beach“. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža previđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Hrana i piće

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  Hotel poseduje glavni “Andalusia” i dva a la carte restorana, “Orca” i “Italian”, deo za decu u glavnom restoranu, dva lobby bara koji rade 24h, fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Pool bar, Snack bar, Pool bar, Oriental café, Marina disco and bar (otvoren isključivo u letnjoj sezoni), Lila Mazag bar and disco u blizini bazena (gde se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda), Internet café… Snack bar-Pizzeria je otvoren od 11:00 do 17:00. Piće u Andalusia Lobby Bar-u od 10:00 od 24:00. Bar kod bazena i na plaži radi od 10:00 do 17:00. Glavni restoran: doručak od 06:30 do 10:00, ručak od 12:30 do 15:00, večera od 19:00 do 22:00, Pizzeria od 18:30 do 20:00. Gosti deluxe i superior soba mogu bez doplate da koriste jednom za vreme boravka a la carte restorane, a ostali gosti ostvaruju 50% popusta jednom za vreme boravka uz prethodnu rezervaciju.  Dodatno se plaća: šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Voda se dobija u mini baru samo prilikom dolaska u hotel.

 

Smeštaj

Hotel ima ukupno 825 soba, većina ima pogled na more a ostale su delimičnim pogledom na more/bazen/deo ispred recepcije. 408 standardnih,  110 deluxe, 301 superior soba i 6 apartmana. Od toga je 165 queen bed soba, 87 trokrevetnih i 567 dvokrevetnih soba. Ima ukupno 150 soba za pušače.  Standardne sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni krevet) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i sve poseduju: kupatilo, klima uređaj, TWC, telefon, SAT TV, sef, terasu/balkon. Superior sobe poseduju: kupatilo, klima uređaj, TWC, telefon, SAT TV, sef, terasu/balkon, fen za kosu, ogledalo za šminkanje, pun mini bar po dolasku, cveće…

 

Ostali sadržaji

U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen za decu i odrasle (u toku zime se greje), igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku, fitness centar (otvoren od 10:00 do 20:00) – zabranjen je za mlađe od 16 godina, mala banka kod recepcije.  Za najmlađe tu je animacija, dečiji klub i mini disco, a uz doplatu:  Spa centar  (masaže, sauna, jacuzzi i parno kupatilo su dostupni od 09:00 do 19:00), game centar, room service, Internet café, aqua centar, iznajmljivanje limuzine, usluge pranja i peglanja veša, doktor, čuvanje dece, ronjenje, salon lepote, gift shop, dnevna štampa, zlatare, knjižara, Wi-fi internet (dostupan je na recepciji).

 

 

 

 

GRAND PLAZA HOTEL 4*CENOVNIK

Nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), na sopstvenoj peščanoj plaži. Od Sakale je udaljen oko 9 km i 5km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Lepo uređen hotel koji je zbog svoje odlične lokacije idealan za porodice sa decom. Jedan deo sadržaja se nalazi preko puta ulice u hotelu Grand Plaza Resort.

 

Plaža

Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Hrana i piće

All Inclusive – doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja –izbor vise jela,  po hotelskim pravilima). U okviru hotela je nekoliko restorana sa internacionalnom kuhinjom kao i više barova, klub za decu od 4 do 12 godina. Glavni La Palma restoran: doručak od 07:00 do 10:30, ručak od 13:00 do 15:30 (Restoran Catamaran na plaži i a la carte Casa Mia-italijanski restoran uz doplatu), večera od  19:00 do 22:00 (Catamaran beach i Casa Mia uz doplatu), kasna večera od 23:00 do 01:00. Barovi (Café de Paris, Sea Breeze, Layali bar), užina u baru na bazenu od 15:00 do 17:00, užina u baru na plaži od 15:30 do 16:30, više barova od 10:00 do 23:00. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama i služe se do 23h. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Alkoholna pića se naplaćuju posle 23h. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Hotel ima 232 smeštajne jedinice, uključujući 8 apartmana i 12 porodičnih soba. Standardne sobe (dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): sve sobe imaju terasu ili balkon, pogled na baštu a uz doplatu na bazen ili more, sef, mini bar (korišćenje sadržaja uz doplatu, a jedna flašica vode besplatno po osobi), klima uređaj, telefon, SAT-TV, fen. Family sobe: veće sobe od standardnih sa delom za sofa krevet i pogledom na vrt se preporučuju za više od 2 osobe i porodicama sa decom mlađom od 12 godina. Poseduju dodatni WC.

 

Ostali sadržaji

Hotel poseduje 2 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i jedan za decu, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na pesku, animacija i tereni za razne sportove, a uz doplatu: internet kafe, banka, lekar, frizerski salon, spa centar i masaža. U okviru hotela je i mali šoping centar sa prodavnicama suvenira. Gosti hotela Grand Plaza Hotel mogu koristiti bazene, mali aqua park i određene sadržaje u hotelu sa druge strane šetalista Grand Plaza Resort.

 

 

 

 

 

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*CENOVNIK

Nalazi se na samoj obali mora, 5 km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i 4 km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Jedan od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta, nalazi se na svojoj peskovitoj plaži, u novoj turističkoj zoni Memša, koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks preporučujemo porodicama sa decom i parovima.

 

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

 

Hrana i piće

Usluga Luxury All Inclusive – doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja – izbor više jela,  po hotelskim pravilima): rani doručak od 05:00 do 07:00 Karibu Lobby bar, doručak od 07:00 do 10:30  Tamarind glavni restoran, kasni doručak od 10:30 do 12:00 Karibu Lobby bar, ručak od 13:00 do 15:00, sladoled u terminu od 12:00 do zalaska sunca, popodnevni čaj od 16:00 do 18:00, večeru od 18:30 do 22:00, kasnu večeru od 22:30 do 00:30 Karibu Lobby bar, kao i noćne užine od 00:30 do 05:00. U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe). Hotelski komples poseduje nekoliko restorana i barova: Glavni restoran (Tamarind), restoran Alexsandres, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar, Karibu Loby bar&Lounge, Ukumbi café, Shangalulu Fun bar, Dewan café (Oriental Shisha corner), Juice Health club bar u Spa centru. Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Hotel ima 339 smeštajnih jedinica i većina  (93%) je sa pogledom na more. Standardne deluxe sobe su veličine 50m2 i primaju dvoje odraslih i jedno dete. Veoma su prostrane i sadrže: SAT LCD TV, balkon, klilma uređaj, kupatilo sa tušem, mini bar, wireless internet (uz doplatu), sef i telefon. Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje dece) su veličine 55m2 i opremljene su kao i standardne sobe.

 

NAPOMENA: prvog dana u sobe se ulazi posle 15h, a poslednjeg dana se napuštaju do 12h.

 

Ostali sadržaji

Hotel poseduje bazene površine 5.000m2, bazen za decu koji se zagreva tokom zime i dečiji klub (4-12 godina), aerobik, teretanu sa trakom za trčanje, besplatno korišćenje Jacuzzi kade (od 09:00 do zalaska sunca) a uz doplatu: spa centar, fitness centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša. Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice.

 

 

 

 

 

 

 

MARRIOTT BEACH HOTEL 5*CENOVNIK

Hotelski kompleks se nalazi na svojoj plaži, na 7 km od aerodroma Hurgada i 8 km od novog turističkog centra, Memša.

 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1995. godine i dobitnik je brojnih nagrada i nosilac je velikog broja sertifikata za usluge. Čini ga glavna zgrada u kojoj se nalazi 283 smeštajnih jedinica. U sklopu hotela nalaze se a la carte restorana i 4 bara. Za decu tu su dečiji bazen, igralište i mini club.

 

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Poseduje i malo ostrvo do koga se dolazi mostićem. Suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži se naplaćaju.

 

Hrana i piće

Usluga je All Inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela). U glavnom restoranu, Shorouk, služe se doručak (od 06:30 do 11:00), kasni doručak (od 11:00 do 12:00) i večera (od 18:30 do 23:00). Ručak se služi u restoranu na bazenu, Surf and Turf (od 12:00 do zalaska sunca). Pored glavnog, hotel poseduje italijanski a la carte restoran, Toscany (besplatno jednom u toku boravka) i 4 bara: Surf and Turf (od 11:00 do zalaska sunca), Sunshine Bar & Beach Front (od 10:00 do zalaska sunca), Patio Cafe (od 17:00 do 23:30) i Sunset Bar (od 18:30 do 23:30). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

Plaćaju se: a la carte restoran, sva uvozna i flaširana pića.

 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Hotel poseduje 283 smeštajne jedinice od čega su 25 apartmani.

 

Sve sobe sadrže: klima uređaj, telefon, internet, LCD TV sa filmskim kanalima,mini bar, internet, fen za kosu, sef, mini bar, TWC, balkon, set za čaj i kafu.

 

Plaća se: telefon, mini bar, internet.

 

Ostali sadržaji

Bazen, dečiji bazen (zimi se greje), 2 teniska i skvoš terena, Spa, sauna, Jacuzzi, parno kupatilo, Fitness, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, internet na javnim mestima.

 

Plaćaju se: skvoš i teniski tereni, masaže, room service, salon lepote, usluge pranja i peglanja veša

 

 

 

 

 

MOEVENPICK RESORT HURGHADA 5*CENOVNIK

Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša oko 8 km od aerodroma i starog dela Hurgade.

 

Opšti podaci

Hotel je poznat kao Ex Intercontinental i veoma je popularan zbog lepe, prostrane peščane plaže. Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša. Preporučljiv je za sve koji vole luksuzan odmor blizu centra grada.

 

Plaža

Hotel poseduje lepo uređenu plažu dužine oko 300m. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Hrana i piće

Usluga je polupansion (doručak i večera na bazi samoposluživanja – izbor više jela) ili All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak: Palm’s Brasserie od 07:00 do 10.30, Captain’s Bar – kontinentalni doručak od 10:30 do 12:00, ručak: Palm’s Brasserie od 13:00 do 15:00, tokom dana La Terrace Pool Restaurant&Bar, piće od 10:00 do zalaska sunca, piće Al Khalig Beach Restaurant & Bar od 10:00 do zalaska sunca, popodnevni kolači čaj Captain’s Bar od 15:30 do 17:00, večera: Palm’s Brasserie od 18:30 do 22:00. A la cart Restorani: Al Dente (jednom tokom boravka od 19:00 do 22:00, uz obaveznu prethodnu rezervaciju), Fish Market (jednom tokom boravka od 19:00 do 22:00, uz obaveznu prethodnu rezervaciju). Pomenuti barovi  služe pića od 11:00 do 23:00 u Pool i Palm’s Beasserie restoranu, u Capetan’s baru od 09:00 do 23:00 i u Beach restoranu od 10:00 do 17:00.

 

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, ceđeni sokovi, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, piće posle 23h, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Hotel ima 252 smeštajne jedinice: standardne sobe, Superiror sobe, Deluxe sobe, Family sobe, Junior siute, Terrace suite, Deluxe suit i presidental Suite. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, TWC, fen, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona. Smeštajne jedinice nisu renovnirane. Standardne sobe (48m2) primaju maksimalno dvoje odraslih i dete. Family sobe (50m2) mogu maksimalno da prime dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete (deca spavaju na sofi na razvlačenje). Uređene su u orijentalnom stilu. Gosti koji odsednu u ovoj sobi mogu besplatno da koriste fitness centar.

 

Ostali sadržaji

Gosti hotela mogu koristiti: veliki bazen (zimi se greje jedan deo) fitness centar, teren za tenis (reketi i osvetljenje se dodatno plaćaju), dva skvoš terena (oprema i osvetljenje se dodatno plaćaju), pedalina 30 min za vreme boravka, mini intro kurs ronjenja na bazenu, a uz 50% popusta mogu koristiti stoni tenis, bilijar , saunu i đakuzi. Za decu je organizovana animacija u dečijem klubu Snoopy, a uveče mini disco.

 

 

 

 

DESERT ROSE RESORT 5* – CENOVNIK

Nalazi se u južnom delu Hurgade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

 

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2 . Nalazi se u prelepoj  prostranoj bašti, na peščanoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom.

 

Plaža

Peščana plaža je lepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Pored glavne plaže u laguni, hotel poseduje i dve manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet .Ima dva AI bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

Kompleks raspolaže sa 910 smeštajnih jedinica u 9 zgrada. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i sve poseduju:  TWC, fen, klima uređaj, sef, mini bar (korišćenje sadržaja se naknadno plaća), SAT TV, telefon, balkon ili terasu. Neke sobe sa dodatnim ležajem imaju prozor od poda do plafona umesto terase.

 

Hrana i piće

Usluga: Premium All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (u kome se služe svi glavni obroci po principu samoposluživanja – izbor više jela) hotel ima i više a la carte restorana: „La Dolce Vita Italian“, „Il Delfino sea food“ i “ Fattoush Lebanese“ u kojima gosti mogu  više puta za vreme boravka da koriste ručak ili večeru bez doplate uz prethodnu rezervaciju, snack bar pored bazena, kao i nekoliko barova: „Sunset“, „Lobby bar“, “ Grill bar“, „Lagoon bar“, „Winter“, „Bella Vista“ i  Disco. Doručak se služi u glavnom restoranu od 07:00 do 10:00 , užina u „Sunset Snacks Point & Pizzeria“ i „The Sand Bar“-u od 11:00 do 17:00, ručak u glavnom restoranu od 13:00 od 15:00, sladoled od 12:30 do 16:00 (u različitim barovima), večera u glavnom restoranu od 18:30 do 21.30, kasna  večera od 22:30 do 00:30, Early Light Snack od 01:00 do 03:00, rani doručak od 03.00 do 06:30. Barovi služe domaća alkoholna i bezalkoholna pića i to: Pool Bar od 08:00 do 00:00 i služe se pića i sladoled za decu mlađu od 12 godina od 15:00 do 16:00, Sunset Bar od 10:00 do 24:00 i  Lagoon i Sea Breeze Bars od 08:00 do zalaska sunca. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Hotel ima dve konferencijske sale, tri velika bazena (od kojih je jedan olimpijski) sa delom za decu koji se greje, fitness – teretanu, aqua park sa šest  tobogana (od 10:00 do 12:00 i od 14:00 do 16:00 u zimskom periodu i od 10:00 do 12:00 i od 15:00 do 17:00 u letnjem periodu), dečiji klub (od 10:00 do 13:00, od 15:00 do 17:00 i od 20:00 do 22:00), mini disko od 20:00, tenis (oprema i korišćenje sa osvetljenjem se naplaćuju), terene za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku i odbojku. Plaća se: Spa centar, brzi internet, frizerski salon,  lekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade i korišćenje internet kluba. Wi-Fi internet u određenim delovima hotela je besplatan.

 

 

 

 

STEIGENBERGER AQUA MAGIC RESORT 5* – CENOVNIK

Memša – novi centar, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, 5 km od centra Hurgade i 4 km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi. Neki delovi hotelskog kompleksa su renovirani.

 

Plaža

Hotel poseduje peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“ od golf terena tj. kad se pređe ulica bez utvrđenog plana nekoliko puta u toku dana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

 

Hrana i piće

Usluga je Magic All Inclusive- doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  i obuhvata: doručak od 07:00 do 10:30, kasni doručak od 10:30 do 12:00, ručak od 13:00 do 15:00, sladoled u terminu od 12:00 do 17:00 (Magic Blue Restoranu na plaži) i večeru od 18:00 do 22:30 . Doručak, ručak i večera služe se u glavnom restoranu Magic Flavors. U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe), čaj. Hotelski komples poseduje nekoliko restorana: Glavni restoran (Magic Flavors – samoposluživanje, izbor više vrsta jela), dečiji restoran Magic Kids (samoposluživanje za decu), Italijanski restoran Magic Palappa Restaurant (doručak i ručak – polu-samoposluživanje, večera – a la carte, uz obaveznu prethodnu rezervaciju), Restoran na plaži Magic Blue (lagani ručak/užina i sladoled od 12:00 do 17:00), A la carte restoran Magic Sky na krovu hotela (a la carte večera – besplatno dva puta tokom boravka uz obaveznu prethodnu rezervaciju), Magic Souk (večera od 17:00 do 22:30). Barovi: Magic Splash kod aqua parka, Magic Breeze na bazenu, Magic Lounge u lobiju, Magic Sky na krovu hotela, Magic Blue bar na plaži (od 09:00 do zalaska sunca). Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Hotel poseduje 723 smeštajne jedinice. U sobe se prvog dana ulazi posle 15h a poslednjeg dana boravka se napuštaju do 12h. Sve sobe poseduju: SAT LCD TV, klilma uređaj, kupatilo sa tušem (walk-in shower), mini-bar, wireless internet (uz doplatu), sef i telefon. Standardne sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 24 m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen (maksimum dvoje odraslih bez dece). Superior sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 34m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt ili bazen (maksimum dvoje odraslih i jedno dete). Deluxe sobe (nove sobe) su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na promenadu ili bazen/aqua park (maksimum dvoje odraslih i jedno dete, troje odraslih). Family suite sobe su veličine 55m2, ima odvojenu malu sobu za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (dvoje odraslih i dvoje dece). Junior Family suite sobe su veličine 64m2, ima odvojenu dnevnu sobu gde se nalaze 2 mala sofa kreveta za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (troje odraslih i jedno dete).

 

NAPOMENA: prvog dana u sobe se ulazi posle 15h, a poslednjeg dana se napuštaju do 12h.

 

Ostali sadržaji

Hotel poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu, bazen na krovu za opuštanje za odrasle, Splash/Aqua park sa mega slajdovima po internacionalnim standardima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, dnevnu i večernju animaciju.

 

Uz doplatu: Vista spa centar, masaže, ronilački klub i akva centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café (wi-fi besplatan u lobiju), banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša i sve nepomenuto.

 

 

 

 

HILTON HURGADA RESORT 5* – CENOVNIK

Hotelski kompleks je smešten u južnom delu nove turističke zone Memša na oko 5km od aerodroma i Hurgade.

 

Opšti podaci

Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i vila, koje deli put (sa druge strane ulice su vile). Ima prelepo uređene vrtove i nekoliko fontana sa pticama. Hilton brend garantuje dobru uslugu, ukusnu hranu po svetskim standardima i ljubazno osoblje.

 

Novi bazen sa akva parkom se otvara 1. novembra 2015.

 

Plaža

Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom dužine oko 220m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Hrana i piće

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu  Le Pebbles kao i u a la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti  pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental. Doručak se služi od 06:30 do 11:00, kasni doručak od 11:00 do 13:00, ručak od 13:00 do 15:00, popodnevna užina od 13:00 do 17:00, sladoled od 14:00 do 16:00, večera od 18:30 do 22:30, kasna večera od 22:30 do 24:00. Za decu je dostupan dečiji meni. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i  to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Smeštaj

Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TWC, TV, telefon, sef (na recepciji) mini-bar (dopunjuje se jednom velikom flašom vode po sobi), terasa/balkon/veranda. Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Smeštajne jedinice Villa back room se nalaze preko puta ulice u odnosu na glavnu zgradu.

 

Ostali sadržaji

Hotel u svom sastavu ima 4 bazena – 2 otvorena sa delom za decu koja se greju zimi, jedan bazen sa akva parkom koji se greje zimi i sadrži 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, jedan zatvoreni bazen koji se dodatno plaća i jedan u delu Villas. Tu su još i dečiji klub, odbojka na plaži, teretana, fitnes a uz doplatu: diving centar, centar za sportove na vodi, health club sa Jacuzzi-jem, sauna, masaža, teniski teren, bilijar, stoni tenis, wi – fi. Pušenje je dozvoljeno na svim javnim mestima osim u lobi baru i restoranima. Za porodice sa decom u ponudi je dečiji meni, hranilice, a uz doplatu čuvanje dece. Gosti dela Villas koji se nalazi sa druge strane ulice mogu koristiti veći deo sadržaja hotela napred (po pravilima hotela koji se menjaju u zavisnosti od sezone).

 

 

 

 

ELYSSES PREMIER 4* – CENOVNIK

500m od novog centra Memsha, preko puta plaže do koje se dolazi preko mosta, 5km od starog centra Sakale i aerodroma

 

Opšti podaci

Otvoren u aprilu 2015. godine. Estetski radovi u novom hotelu i renoviranje starog hotela, koji neće uticati na kvalitet odmora gostiju, trajaće do kraja  godine. Elegantan i moderan butik-hotel, namenjen mlađima i onima koji vole da budu blizu centra, klubova, kafića i koji vole da šetaju. U blizini se nalaze tržni centri, supermarket i restorani gde možete provesti ugodne večernje trenutke. Hotel se nalazi u drugom redu od plaže do koje se prelazi preko mosta.

 

Napomena: U zatvorenim delovima hotela je zabranjeno pušenje.

 

Plaža

Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i  dva  moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana. Na plaži se nalazi spa centar koji se dodatno plaća. Animacioni tim organizuje za decu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana. Hotelska plaža je otvorena od 08:00 do zalaska sunca.

 

Smeštaj

Hotel ukupno ima 106 smeštajnih jedinica. Standardne sobe su moderne dvokrevetne sobe i sobe sa pomoćnim krevetom. Sadrže: TWC, klima uređaj, mini bar (1 flašica vode besplatno), LCD TV-SAT, telefon, sef. Većina soba poseduje balkon a neke  prozor od poda do plafona.

 

Hrana i piće

Polupansion – doručak i večera i all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak se služi od 07:00 do 10:00  (u glavnom restoranu), užina od 11:00 do 12:00 (služi se na bazenu), ručak od 13:00 do 15:00 (u glavnom restoranu), café break od 15:00 do 17:00 (služi se na bazenu), večera od 19:00 do 22:00 (u glavnom restoranu). Bar na bazenu je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, bar na plaži od 10:00 do zalaska sunca. Bezalkoholna pića: coca-cola (pepsi), sprite (7-up), voda, alkoholna pića: pivo (točeno), vodka, džin, rum… Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, piće i hrana na plaži (osim u malom AI baru na plaži gde gosti mogu bez doplate konzumirati određena bezalkoholna i alkoholna pića točena u malim plastičnim čašama na bazi samoposluživanja) i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Alkoholna pića se naplaćuju posle zalaska sunca. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Lepo uređena recepcija, sef, wi-fi internet na recepciji, 2 bazena za odrasle (jedan bazen se greje zimi) i jedan dečiji, koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, aquabik, odbojka, ples, stoni tenis, a uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, masaža, lekar, fitnes sala i teretana.

 

 

 

 

ELYSSES 4* – CENOVNIK

500m od novog centra Memsha, preko puta plaže 5km od starog centra Sakale i aerodroma

 

Opšti podaci

Moderan butik-hotel namenjen mlađima i onima koji vole da budu blizu centra, klubova, kafića i koji vole da šetaju. U blizini se nalaze tržni centri, supermarket i restorani gde možete provesti ugodne večernje trenutke. Hotel se nalazi u drugom redu od plaže (prelazi se ulica) i sastoji se od tri zgrade u kojima su smeštajne jedinice.

 

Napomena: U zatvorenim delovima hotela je zabranjeno pušenje.

 

Plaža

Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i  dva  moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana. Na plaži se nalazi spa centar koji se dodatno plaća. Animacioni tim organizuje za decu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana. Hotelska plaža je otvorena od 08:00 do zalaska sunca.

 

Smeštaj

Hotel ukupno ima 175 smeštajnih jedinica. Standardne sobe su moderne dvokrevetne sobe i sobe sa pomoćnim krevetom. Sadrže: TWC, klima uređaj, mini bar (sadržaj uz doplatu), LCD TV- -SAT, telefon, sef. Sobe ne poseduju balkon/terasu već samo prozor od poda do plafona.

 

Hrana i piće

Polupansion – doručak i večera i all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak se služi od 07:00 do 10:00  (u glavnom restoranu), užina od 11:00 do 12:00 (služi se na bazenu), ručak od 13:00 do 15:00 (u glavnom restoranu), café break od 15:00 do 17:00 (služi se na bazenu), večera od 19:00 do 22:00 (u glavnom restoranu). Bar na bazenu je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, bar na plaži od 10:00 do zalaska sunca. Bezalkoholna pića: coca-cola (pepsi), sprite (7-up), voda, alkoholna pića: pivo (točeno), vodka, džin, rum… Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, piće i hrana na plaži (osim u malom AI baru na plaži gde gosti mogu bez doplate konzumirati određena bezalkoholna i alkoholna pića točena u malim plastičnim čašama na bazi samoposluživanja) i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Alkoholna pića se naplaćuju posle zalaska sunca. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Lepo uređena recepcija, sef, wi-fi internet na recepciji, 2 bazena za odrasle (jedan bazen se greje zimi) i jedan dečiji, koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, aquabik, odbojka, ples, stoni tenis, a uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, masaža, lekar, fitnes sala i teretana.

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

(polasci 9 noćenja)

1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predvidjeno poletanje aviona za Hurgadu letom SM388 oko 06.30h. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 10.00h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.

2.-9. dan: Hurgada–Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. 

10.dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje i usluga ishrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

11. dan: Hurgada – Beograd Let za Beograd. Obrok u avionu. Predvidjeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM387 je oko 02.00h. Sletanje u Beograd predvidjeno oko 05.30h. Kraj programa.

 

 

(polasci 10 noćenja)

1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predvidjeno poletanje aviona za Hurgadu letom SM388 oko 06.30h. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko10.00h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.

2.-10. dan: Hurgada–Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. 

11.dan: Hurgada.Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje i usluga ishrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

12.dan: Hurgada – BeogradLet za Beograd. Obrok u avionu. Predvidjeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM387 je oko 02.00h. Sletanje u Beograd predvidjeno oko 05.30h. Kraj programa.

 

 

(polasci 6/13 noćenja)

1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predvidjeno poletanje aviona za Hurgadu letom SM388 oko 06.30h. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 10.00h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.

2.-6/13. dan: Hurgada–Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. 

7/14. dan : Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje i usluga ishrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8/15. dan: Hurgada – Beograd Let za Beograd. Obrok u avionu. Predvidjeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM387 je oko 02.00h. Sletanje u Beograd predvidjeno oko 05.30h. Kraj programa.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Hurghada-Beograd, avio kompanijom Air Cairo (sa obuhvaćenom uslugom 1 bezalkoholnog pića i sendviča)

-Transfer aerodrom Hurghada-hotel-aerodrom Hurghada

-6, 9, 10, 13 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu

-Usluge predstavnika u Egiptu

-Troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Avio takse trenutno oko 65€ (ukupno 17 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 24€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 24€ (YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

-Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)

-Deca do 2 godine plaćaju 30€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

-Putno zdravstveno osiguranje (Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki).

-Egipatsku vizu: Za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja) se kupuje prilikom ulaska u Egipat (25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel.  011/2650-585 uz potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu, košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura traje 4-5 radnih dana, pasoš mora da važi minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

-Individualni transfer – obavezan samo za Marsa Alam (min 2 odrasle osobe), cena 40€ po osobi. U mestu Hurgada 20€ po osobi a van Hurgade (El Gouna, Makadi i Soma bay) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.

-Fakultativne izlete i individualne troškove

-Ostale nepomenute usluge

-Obaveznu doplatu za Božićnu ili Novogodišnju večeru.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

-AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.

-ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja do 30.12.2016. bez uvećanja cene u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 ili 30-og u mesecu.

-Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

-Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50 % prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

-Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

-Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

-Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji.

-Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija će proslediti Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

-Sve sobe u svim hotelima u Egiptu u ponudi agencije su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

-Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Egiptu birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

-Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

-U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

-U slučaju večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio kompanije, obrok u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, prvi obrok je u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz sobe.

-Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).

-Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

-Vreme trajanja transfera od aerodroma Hurghada do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

-Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

-Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Egipta. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

-Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) preuzima se u agenciji, 2 dana pre datuma polaska.

-Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

-Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

-Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera

-Predstavnici i autobusi agencije za transfer čekaju putnike na aerodromu u Egiptu i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

-Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po smeni i 100 putnika po avionu.

-U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska.

-Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

-Agencija zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

 –Usled promena na monetarnom tržištu agencija organizator zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 1A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A TRAVEL d.o.o. Licenca br. OTP 278 /2010