Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Španija Majorka 2019

Objavio: admin, u kategoriji: Španija

 

Majorka je najveće ostrvo u Balearima. Jedna od najpozeljnjih destinacija za letovanje. Nalazi se 200 kilometara od Pirinejskog poluostrva i površine je 3.640 kilometara kvadratnih. Ostrvo je u obliku romboida sa tri velika zaliva: Palma, Alkudia i Poljensa. Površina priobalnog područja je 554,7 kilometara kvadratnih. Na celom ostrvu živi više od 600.000 stanovnika. Glavni grad Majorke, kao i Balearskih ostrva je Palma, smeštena u jugozapadnom delu ostrva. U Palmi živi oko 323.000 stanovnika. Pored Palme na Majorci se nalaze još dva veća grada Manacor i Inca. Majorka ima razvijenu putnu i železničku saobraćajnu mrežu. Od Barselone je udaljena 210 km, od Valensije 230 km, 450 km od Marseja, 15 km od Ibice, 275 km od najbliže obale Afrike i 1600 km od Beograda.Važeća valuta je euro, a zvanični jezik je španski. Svojom izuzetnom klimom, Majorka privlači turiste iz celog sveta. Leta su topla i suva, a zime blage. Vlažnost je karakteristična po svojoj neznatnoj kolebljivosti, zadržavajući prosek od oko 70% tokom cele godine. Ovakav odnos temperature i vlažnosti ima veoma povoljan efekat na čovečiji organizam. Vetrovi su uglavnom južni, jer severni i hladni teško prelaze preko planinskog venca. Sunčanih dana bez ijednog “oblačka” na nebu, u proseku ima 170. Najviše kiše ima u novembru i decembru. Prosečno je 75 kišnih dana godišnje. Sam grad Palma de Majorka – Osnovali su je Rimljani, a nalazi se u dnu velikog zaliva koji se proteže duboko ka jugu ostrva.

Turizam na Majorci je doveden do savršenstva. To je jedan od retkih turističkih centara u svetu koji podjednako ugošćuje masovni turizam (preko 8.000.000 stranih turista) i elitni turizam (aristokrate, magnati, političari, umetnici, sportisti…).

Na ostrvu ima oko 1.495 hotela sa ukupno 395.000 kreveta za takozvane “paket” goste koji dolaze preko velikih turističkih agencija iz sveta. Na ostrvu se nalazi i 2.890 vila, a vlasnici su uglavnom stranci. Takođe tu je i kraljevski letnjikovac “Marivent”. Kralj Huan Karlos I od Burbona isključivo letuje na Majorci u avgustu mesecu.

Međunarodni aerodrom “Son San Juan” je udaljen oko 8 kilometara od grada Palme. To je jedan od najvećih i najprometnijih aerodroma Mediterana. Godišnje sleti i uzleti oko 100.000 aviona sa ukupnim prometom od oko 12.000.000 putnika.

Turistička valorizacija prostora je u znatnoj meri već izvršena, pri čemu je prirodna ravnoteža ekosistema u celini uglavnom ne narušena. Prirodni ambijent, kao i folklor su u velikoj meri očuvani. Posetite Majorku i dozivite Vase snove kroz nezaboravno letovanje.

majorka


 

 

FIRST MINUTE POPUST 2018:

-10 % popusta za rezervacije do 15.03.2018 (dodaje se na hotelske popuste)

 

 

 

Hotel Palma Mazas 2* El Arenal

 

Lokacija: Hotel je smešten u mirnom delu mesta El Arenal, udaljen 500 metara od plaže. Od Palma de Majorke je udaljen 10 km. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom, TV-om, telefonom i balkonom.

Sadržaj hotela:  Hotel raspolaže sa 109 kompletno renoviranih soba, recepcija radi 24h, casino, bazen sa delom za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, sef, iznajmljivanje automobila. Doplate: Mogućnost doplate za all inclusive.

 

 

Hotel Ipanema 3* El Arenal

 

Lokacija: Hotel se nalazi na 400m od duge peščane plaže El Arenala. Udaljen je 17 km od grada Palma de Majorke, a 7 km od aerodroma. Hotel Ipanema čine 2 zgrade Ipanema Park i Ipanema Beach. Gostima je na raspolaganju korišćenje sadržaja oba hotela. 

Usluga: Polupansion-doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sobe su prostrane i čiste, sadrže klimu, fen za kosu, telefon, TV, terasu i kupatilo.

 

 

 

Hotel Reina Del Mar 3* El Arenal

 

Lokacija: Nalazi se na 300 metara od plaže. Od grada Palma de Majorke je udaljen oko 11 kilometara. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, telefon, SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu) i balkon.

 

 

 

Hotel Marbel 3* Can Pastilla

 

Lokacija:u samom centru Can Pastilje, na 200m od Plaja De Palme i na 150m od peščane plaže. 

Usluga: polupansion-doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sve sobe imaju klimu,Sat-TV,telefon,kupatilo sa fenom za kosu,terasu ili balkon. 

Sadržaj hotela: recepcija, otvorena terasa, renta car, medicinska služba, besplatan Wifi, bazen sa terasom za sunčanje. 

Doplate: Sef

 

 

 

Hotel Helios Malorca 3* Can Pastilla

Lokacija: Hotel je 50 metara od plaže, u blizini centra Kan Pastilja. Zbog dobre lokacije, lako se može obići glavni grad Palma de Majorka, koji je povezan odličnom gradskom linijom. 

Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. Smeštaj: Sve sobe imaju klimu, sat TV, kupatilo, sef .

 

 

Hotel Geminis 3* Playa de Palma

 

Lokacija: Od centra i plaže udaljen je 400 metara. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Prostrane sobe imaju kupatilo, telefon, sef, klimu ili grejanje, sat TV i balkon.

 

 

Hotel Alejandria HSM 3* Playa de Palma

 

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Playa de Palma, obnovljen je 2010. godine i nudi dobar standard usluga, modernijeg izgleda. Izdvaja se po svojoj lokaciji, u neposrednoj je blizini plaže, 400 metara od centra jedne od najživljih letovališta na Majorci. 

Usluga: Polupansion – doručak i  večera (švedski sto).

 

 

 

Hotel Gala Amic 3* Playa de Palma

 

Lokacija: Hotel se nalazi 60 metara od plaže.Udaljen 8 km od grada Palma de Majorke. Veoma je blizu centra, u blizini barova, diskoteka i restorana. 

Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. 

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, telefon, SAT TV, sef i balkon.

 

 

 

Hotel Roc Linda 3* Playa de Palma

 

Lokacija: Hotel ima idealnu lokaciju, 150m od plaže i na 9 km od grada Palma de Majorke. Zbog blizine plaže i grada, hotel je idealan kako za porodice tako i za sve ostale klijente. 

Usluga: Noćenje sa doručkom. 

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, klimu, sat tv, sef, balkon ili terasu.

 

 

 
Hotel Torre Azul & Spa 4* Playa de Palma

 

Lokacija: Hotel se nalazi 350 metara od plaže, a samo 200 metara od centralnog dela grada sa lokalnim restoranima, prodavnicama i barovima. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, wi – fi internet, SAT TV, klimu, sef, mini bar , telefon, balkon, fen za kosu.

 

 

 
Hotel Nixe Palace  5* Cala Mayor

 

Lokacija: Jedan je od najluksuznijih hotela na Majorci, smešten na peščanoj plaži u mestu Kala Major, 3 km od Palma de Majorke. 

Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. 

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 133 moderno opremljenih soba, koje su renovirane 2008. godine. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, klimu, SAT TV, wi-fi internet, mini bar, sef, fen za kosu, bade mantile i papuče.

 

 

 

 

Hotel Marina Portals 3*  Portals Nous

 

Lokacija: Hotel se nalazi na 10 minuta od grada Palma de Majorke, u blizini  luke Puerto Portals sa prelepim plažama. Od aerodroma udaljen 25 km. Hotel ima tradicionalan stil, na svega 10 minuta hoda od plaže. 

Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. 

Smeštaj: Sobe imaju kupatilo, wi-fi internet, klimu, telefon, SAT TV, mini bar, fen za kosu, sef, upotreba pegle i daske za peglanje (besplatno, u zavisnosti od raspoloživosti).

 

 

 

 

HSM Don Juan 3* Magalluf

 

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu Magalufa, na 400 metara od plaže. Hotel nudi visok kvalitet usluge, naročito posle renoviranja 2008. godine. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, klimu, sat TV, sef , telefon i balkon.

 

 

 

Hotel Bellevue Vistanova 3* Palmanova

 

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Punta Balena, blizu plaže. Udaljen je 20 km od grada Palma de Majorke. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, ima mogućnost uživanja u poznatim plažama Palmanove i  Magalufa. U blizini hotela su barovi, restorani i diskoteke. 

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Hotel ima 198 soba, sve sobe su opremljene kupatilom, klimom, kablovska TV, telefon, sef, promena posteljine dva puta nedeljno.

 

 

 

 

Hotel Samos 3* Magalluf

 

Lokacija: Hotel je smešten u centru Magalufa, na samo 250 metara od poznatih plaža. U blizini su lokalni barovi i restorani, kao i ostali sadržaji ovog letovališta.
Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 417 komfornih soba. Sve su opremljene kupatilom, telefonom, klimom, TV, sef , mini frižiderom, fenom za kosu i balkonom.

 

 

 

 

Hotel Hawaii Mallorca 3* Palmanova

 

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu između Palmanove i Magalufa. Udaljen od peščane plaže 300 metara. 

Usluga: Polupansion – doručak i  večera (švedski sto). 

Smeštaj: Hotel ima 228 soba, koje imaju klimu, TV, sef, kupatilo i balkon. 

Sadržaj hotela:  Restoran, bar, bazen, bazen za decu, internet, dečije igralište.

 

 

 

 

Hotel Sol Katamandu Resort 3* Magalluf

 

Lokacija: Nalazi se u neposrednoj blizini centra, oko 150 metara od peščane plaže. Aqua Park je 2km od hotela. Udaljenost od Palma de Majorke je 15 km. 

Usluga: noćenje sa dorućkom-švedski sto. 

Smeštaj: Hotel ima 422 sobe, sve su opremljene kupatilom, klimom, telefonom, sat TV-om, sef-om i balkon-om.

 

 

 

Hotel Sol Antillas Barbados 4* Magalluf

 

Lokacija:  Hotel je smešten oko 100 metara od plaže, na početku Magalufa.Hotel se sastoji iz dve zgrade sa 757 soba. 

Usluga: noćenje sa dorućkom-švedski sto. 

Smeštaj: Sobe imaju klimu, kupatillo, sat TV, telefon, mini bar i balkon.

 

 

 

Hotel Sol Guadalupe 4* Magalluf

 

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Magaluf, na udaljenosti oko 100 metara od plaže. U blizini se nalazi veliki broj prodavnica, barova i mesta za zabavu. Udaljen je 16 km od grada Palma de Majorke. 

Usluga: noćenje sa dorućkom-švedski sto. 

Smeštaj: Hotel ima 493 sobe, sve sobe imaju kupatilo, telefon, sat TV, klimu, sef  i  balkon.

 

 

 

Hotel Atlantic Park HSM 4*Magalluf

Lokacija: Gradski hotel, koji je renoviran 2007 godine se nalazi u mirnijem delu Magalufa na 450 metara od plaže. Od grada Palma de Majorke udaljen je 15 km. 

Usluga: Polupansion- doručak i večera (švedski sto). 

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 242 sobe, sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, klimu, sat TV, telefon, frižider i sef.

 

 

 

Hotelapart Deya 2* Santa Ponsa

Lokacija:  Apartmani su smešteni u centru Santa Ponse, na 100 metara od plaže, u blizini barova, restorana i pabova (može da bude bučno). Kompleks od 158 apartmana, koji su renovirani 2010. godine. Od grada Palma de Majorke su udaljeni 20 km. 

Usluga: Najam apartmana. 

Smeštaj: Apartmani imaju kupatilo, kuhinju, telefon, frižider, mini bar, grejanje, klimu i balkon.

 

 

 

Hotel Playas Del Rey 3* Santa Ponsa

Lokacija: Hotel se nalazi 200 metara od plaže u Santa Ponsi, kompletno renoviran 2011. godine. Ima zavidnu reputaciju za vrhunsku uslugu i visok nivo gostoprimstva. Od grada Palma de Majorke udaljen je 16 km. 

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Smeštaj: Raspolaže sa 64 savremeno opremljenih soba, sa klimom, SAT TV-om, wi-fi internet-om (besplatno).

 

 

 

Hotelapart Ferrera Beach2* Cala D’or

Lokacija: Apartmanski kompleks koji se nalazi 200 metara od  plaže Cala Ferrera, 2 km od centra mesta Kala Dor. Udaljen je oko  60 km od grada Palma de Majorke.

Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Superior apartmani imaju kupatilo, kuhinju, klimu, sef, balkon ili terasu, TV, fen za kosu.

 

 

MAJORKA 2018
10% popusta na smeštaj i prevoz za rezervacije do 15.03.2018. (dodaje se na hotelske popuste)
Smeštaj Usluga 20.06. 30.06. 10.07. 20.07. 30.07 09.08 19.08 29.08 08.09
30.06 10.07. 20.07 30.07 09.07 19.08 29.08 08.09 18.09
Broj noćenja 10 10 10 10 10 10 10 10 10
AVIO PREVOZ: 245 evra
PLAYA DE PALMA / EL ARENAL / CAN PASTILLA
Hotel Palma Mazas 2*

El Arenal

1/2 ND / / 459 465 469 469 459 345 295
Treća odrasla / / 299 309 315 315 299 229 199
1. dete 3-13 g. / / Free Free Free Free Free Free Free
2. dete 3-13 g. / / 239 245 245 245 245 179 155
Doplate: Polupansion: 4€ dnevno po osobi; Pun pansion: 6€ dnevno dnevno po osobi
RANI BUKING: 10% za rezervacije do 31.03. i 50% uplate do 05.04.2018.
Hotel Reina Del Mar 3*

El Arenal

1/2 PP 415 525 699 699 715 715 635 515 489
Treća odrasla 329 419 559 559 569 569 509 415 395
1. dete 3-13 g. 189 265 349 349 355 355 319 169 125
Doplate: 1/1 soba 12€ dnevno
RANI BUKING: 12% popusta za rezervacije do 15.02. i  50% uplate do 10.03.2018; 10% popusta za rezervacije do 28.02. i 50% uplate do 10.03.2018.
Hotel Reina Del Mar 3*

El Arenal

1/2 PP 415 525 699 699 715 715 635 515 489
Treća odrasla 329 419 559 559 569 569 509 415 395
1. dete 3-13 g. 189 265 349 349 355 355 319 169 125
Doplate: Polupansion: 4€ dnevno po osobi; Pun pansion: 6€ dnevno dnevno po osobi
RANI BUKING: 10% za rezervacije do 31.03. i 50% uplate do 05.04.2018.
Hotel Amic Miraflores 3*

Can Pastilla

1/2 PP 499 559 419 729 729 699 679 579 519
Treća odrasla 425 475 529 619 619 595 579 495 445
1. dete 3-13 g. 249 279 309 365 365 349 339 289 259
Doplate: Pun pansion: 9€ dnevno dnevno po osobi; Ishrana u hotelu Amic Gala 3*
Hotel Marbel 3*

Can Pastilla

1/2 PP 429 495 539 585 675 699 645 575 549
Treća odrasla 305 349 385 415 479 495 455 409 389
1. dete 2-13 g. 225 255 279 299 345 335 329 295 279
Doplate: 1/1 soba prve i poslednje dve smene 16€, u ostalim smenama 21€;
RANI BUKING: 10% popusta za rezervacije i 50% uplate do 31.03.2018.
Hotel Roc Leo 4*

Can Pastilla

1/2 ND 639 799 835 839 935 959 945 795 729
Treća odrasla 479 599 625 629 699 719 709 595 549
1. dete 2-12 g. 319 399 415 419 469 479 475 395 365
Doplate: 1/1 soba 35€ dnevno, sem prve i zadnje smene kada iznosi 25 € dnevno; Polupansion: 2,5€ dnevno
RANI BUKING: 5% popusta za rezervacije do 28.02.2018. i 50% uplate do 10.03.2018.
Hotel Ayron Park Hsm 3*

Playa de Palma

1/2 ND 669 679 739 885 899 899 885 869 859
3. ili 4. Odrasla 469 475 519 619 629 629 619 609 599
1. i 2. Dete 3-12 g. 335 339 369 445 449 449 445 435 429
Doplate: 1/1 soba 45€ dnevno  do 10.07.2018. nakon toga 55 € dnevno; Polupansion: odrasli 4€ dnevno,deca 2€ dnevno
Hotel Roc Linda 3*

Playa de Palma

1/2 PP 529 569 579 589 685 709 695 579 525
Treća odrasla 395 425 435 439 515 529 519 435 395
1. dete 2-12 g. 265 285 289 295 345 355 349 289 259
Doplate: 1/1 soba 27€, sem prve i zadnje smene kada iznosi 23 € dnevno.Umanjenje za korišćenje noćenja sa doručkom 2€ dnevno
RANI BUKING: 10% popusta za rezervacije i 50% uplate do 05.04.2018.
PORTAL NOUS
Hotel Marina Portals 4* 1/2 ND 779 789 809 875 889 889 849 739 729
Treća odrasla 645 649 669 725 735 735 705 615 609
1. dete 3-12 g. 529 535 549 595 605 605 579 505 499
Doplate: 1/1 soba 100%; Polupansion: 13€ dnevno;
PALMANOVA / MAGALUF
Hotel Fergus Tobago 3*

Palmanova

1/2 PP 759 815 859 905 919 919 819 765 739
Treća odrasla 649 695 735 775 785 785 695 655 629
1. dete od 3-7 g. 199 215 225 239 239 239 215 205 195
1. dete od 7-13 g. 389 415 435 459 469 469 415 389 379
Doplate: 1/1 soba 26€ – na upit;
RANI BUKING: 10% popusta za rezervacije i 50% uplate do 30.03.2018.
Hotel Don Juan 3*

Magalluf

1/2 PP 425 589 655 709 719 719 649 579 575
Treća odrasla 369 505 559 605 615 615 555 495 485
1 . dete 3-13 g. 179 205 215 215 219 219 215 189 179
Doplate: 1/1 soba 12€ dnevno – na upit; Maximum  2 odrasle osobe + dete ili 3 odrasle osobe
RANI BUKING: 12% popusta za rezervacije i 50% uplate do 15.02.2018.; 10% popusta za rezervacije i 50% uplate do 28.02.2018.
Sandalo Beach HSM 3*

Magalluf

1/2 studio NA 979 1565 1655 1655 1679 1659 1389 985 919
Doplate: Doplata za doručak: 10€ dnevno
Napomena: Cene su izražene po studiu; Maximum 2 osobe
RANI BUKING: 10% popusta za rezervacije do 28.02. i 50% uplate do 05.03.2018.
Hotel Sol Katimandu Resort 4*

Magalluf

1/2 AI 1035 1169 1285 1399 1499 1525 1455 1295 1115
Treća odrasla 775 875 959 1049 1125 1145 1089 969 835
1. dete 2-7 g. 259 259 319 349 375 379 365 325 279
1. dete 7-12 g. 519 585 639 699 749 759 729 645 555
2. dete 2-12 g. 519 585 639 699 749 759 729 645 555
Doplate: 1/1 soba 35€ dnevno; Max.broj osoba u sobi 2 odraslih i 2 dece ili 3odraslih
Melia Antillas Calvia Beach 4*

Magalluf

1/2 ND 1039 1049 1179 1189 1295 1329 1259 1155 1049
1. dete 2/12 g. 519 525 589 595 649 665 629 579 525
Doplate i popusti: 1/1 soba 65€ dnevno; Polupansion: odrasli 20€ dnevno, deca 10 € dnevno
RANI BUKING: 15% popusta za rezervacije i do 31.03.2018. i dete gratis do 7 god.
Hotel Sol Barbados 4*

Magalluf

1/2 ND 689 819 889 945 1058 1080 1015 889 759
Treća odrasla 485 575 619 659 739 755 709 619 529
1. dete 2-7 g. 169 205 219 235 265 269 255 219 189
1. dete 7-12 g. 345 409 445 469 529 539 505 445 379
2. dete 2-12 g. 345 409 445 469 529 539 505 445 379
Doplate: 1/1 soba 32€ dnevno; Polupansion: 10€ dnevno; All inclusive: odrasli 38€ dnevno,  Max. 2adl+2chd ili 3adl
RANI BUKING: 15% popusta i 1. dete 2- 7 g. gratis za rezervacije do 31.03.2018.
Hotel Sol House Guadalupe 4*

Magalluf

1/2 ND 619 749 809 849 939 959 895 769 679
Treća odrasla 435 525 565 595 659 669 629 539 479
1. dete 2-7 g. 155 189 205 215 235 239 225 189 169
1. dete 7-12g. 309 375 405 425 469 479 449 385 339
Doplate: 1/1 soba 30€ dnevno; Polupansion: 10€ dnevno ; Max.broj osoba u sobi 2 odraslih i 2 dece ili 3 odraslih
RANI BUKING: 15% popusta za rezervacije do 31.03.2018. i dete gratis do 7 god.
Hotel Atlantic Park HSM 4*

Magalluf

1/2 PP 625 695 755 815 829 829 799 775 735
Treća odrasla 499 555 605 649 665 665 639 619 589
1. dete 3-13 g. 315 349 379 409 415 415 399 389 369
Doplate: 1/1 soba 13€ dnevno; All inclusive: odrasli 17€ dnevno, deca 9 € dnevno
RANI BUKING: 10% popusta za rezervacije do 28.02. i 50% uplate do 10.03.;
SANTA PONSA
Hotel Playas Del Rey 3* 1/2 ND 559 599 615 615 625 625 615 575 555
Treća odrasla / dete 415 439 449 449 459 459 449 419 409
Doplate: 1/1 soba: 48€
Legenda: ALL – all inclusive (sve uključeno), PP – polupansion (doručak i večera), ND – noćenje sa doručkom, NA – najam, SUP-superior

 

 

 

Legenda:

ALL – all inclusive (sve uključeno),

PP – polupansion (doručak i večera),

ND – noćenje sa doručkom,

NA – najam,

SUP-superior

 

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Čarter let za Majorku. Po dolasku organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel/apartman. Večera (u zavisnosti od hotela/apartmana). Noćenje.
2-10.Dan MAJORKABoravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
11.Dan Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd (Kraj programa).

 

 

Aranžman obuhvata:

-Čarter let na relaciji Beograd – Palma de Majorka – Beograd,

-Smeštaj na Majorci u izabranom hotelu, na bazi 10 noćenja na bazi odabrane usluge,

-Usluge predstavnika agencije,

-Agencijske usluge


 

 

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse u Beogradu i Majorci. Očekivani iznos oko 32 €, deca do 2 godine ne plaćaju

-YQ taksu za poskupljenje goriva 10€ (ne plaćaju deca 0-2 god)

-Transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)  19 €

-Fakultativne programe,

-Međunarodno zdravstveno osiguranje.

 

 

 

Mogući načini plaćanja:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2018.  uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2018. (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)

-Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate 

 

 NAPOMENA: Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja koji poseduje licencu  OTP 506/2010 od 04.03.2010.