Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Turska Side hoteli 2019

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

Antčki grad Turske i grad Side predstavlja pogodno mesto za letovanje i odmor. Posetite Side i njegove prelepe plaže i okolinu koju oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… Uske uličice mesta Side bogate radnjama i suvenirnicama nude turske rukotvorine i suvenire. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.
Izleti na letovanju u Turskoj u mestu Side. Za preporuku su obilasci Perge-Aspendos-Side, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, rafting (splavarenje)…

side letovanje


 

FIRST MINUTE SIDE 2018 

 

 

 

LYRA RESORT 5*

 

Lokacija : Side, Kizilagac, na svojoj plaži
15km od Sidea, 10km od Manavgata
90km od centra Antalije, 75km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Hotel je otvoren 2005 godine.Hotel zauzima 30.000m2 i ima 399 sobe od čega 286 u glavnoj zgradi i 113 soba u 17 klub bungalova (glavna zgrada: 201 standardna soba, 82 porodične). Nekoliko soba je prilagođeno osobama sa posebnim potrebama.
Hotel ima glavni restoran, 5 ? la carte restorana (turski, italijanski, azijski, meksički i riblji), 7 barova (Lobby, Vitamin, Amphi, Disco, Beach, Pool, Aqua Snack Bar).
Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, 2 igrališta.
Plaća se: Čuvanje dece.
Hrana I Piće : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, sladoled od 12 do 13h, razne užine, turske paolačinke od 11 do 15h, A la carte restoran jednom nedeljno uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: A la carte restorani, uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta
Smeštaj : Centralna klima u glavnoj zgradi a split sistem u bungalovima, balkon, sef, mini bar (voda), LCD ili LED TV sa satelitskim muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem, fen, laminat ili keramički pod.
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Spa & Wellness : Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatila. Plaća se: masaže, terapije, tretmani, piling.
Ostali Sadržaji : Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, sale za sastanke, faks, fotokopiranje, rent-a-car.

 

 

PALOMA OCEANA RESORT 5*

 

Lokacija : Hotel se nalazi u Sideu. Udaljen je 5 km od centra, 65 od aerodroma i 70 km od centra Antalije.
Smeštaj : Sobe u klubu su površine 30 m², a sobe u glavnoj zgradi 40 m². Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef (besplatan), telefon, mini bar (voda, gazirani sokovi i pivo, besplatan, dopunjuje se jednom dnevno), ketler sa izborom kafa i čajeva (besplatno), internet (plaća se), TV sa satelitskim kanalima, sofu i fen.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel pripada grupi Paloma čiji se hoteli ističu visokim nivoom usluge i visokim ocenama koje dobijaju od svojih gostiju. Hotel ima dva velika spoljašnja bazena, dva dečija bazena, unutrašnji bazen, unutrašnji dečiji bazen i akva park sa šest tobogana, mini klub za decu od 4 do 12 godina (igre u bazenu, animacija za decu, dečije igralište, mini disko, mini golf), teen club za decu od 12 do 16 godina: diskoteka, play station…Poseban deo za decu za doručak, ručak i večeru, dva dečija bazena, akva park sa 6 tobogana.odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, tenis, gimnastika u vodi, aerobik, step, strečing, boćanje, karte, pikado, šah i bilijar.
Plaćaju se: sladoled (osim tokom ručka i večere), sobna usluga, usluge SPA centra, kozmetički salon, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje na terenima za tenis, časovi i oprema za tenis, internet u sobi, lekar, pranje veša, čuvanje dece i frizer.
Usluga : Ultra all inclusive koncept uključuje:
švedski sto za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, sveže ceđeni sok od pomorandže za doručak, sladoled tokom ručka i večere, užine, noćni obrok, poslastičarnica, kafa, čaj, pecivo, keks, organsko vino koje se služi u A la carte restoranima, sezonska organska hrana koja se služi tokom glavnih obroka u okviru švedskog stola, užine i piće na plaži i pored bazena, 24 časa domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u restoranima i u osam barova, turska kafa i nargile. Gosti mogu besplatno koristiti jednom nedeljno, jedan od 7 A la carte restorana.
Plaža : Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni (peškiri za plažu se mogu promeniti svaki treći dan zbog politike hotela o očuvanju životne sredine).

 

 

 

ROYAL AL HAMBRA 5*

 

Lokacija : Side, Çolakli, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
50 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Zauzima prostor od 60.000 m2. Otvoren je 2012. godine. Ima 576 soba (414 superior standardnih, 35 porodičnih, 48 dupleks porodičnih, 60 porodičnih apartmana i 20 junior apartmana). U sobama nije dozvoljeno pušenje.
Superior soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, fen, kada, centralna klima. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe povezane vratima. Dupleks porodična soba je na sprat i nema vrata između prostorija. Sef u sobi se ne plaća.
Plaća se: Room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Bistro restoran, 5 A la carte restorana (italijanski, turski, restoran sa kuhinjom Dalekog istoka, riblji i meksički restoran), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorijama.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, veliki otvoreni bazen, Aqua bazen, bazen sa 3 tobogana, 3 dečija bazena (Vodeni tobogani, Aqua Park Fun i Outdoor pool), zatvoreni bazen, aqua park (6 tobogana), luna park, stoni tenis, tenis, fitness centar, pikado, gimnastika u vodi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, odbojka na plaži, aerobik, kursevi plesa, strečing, boćanje, vaterpolo, vazdušna puška, diskoteka.
Plaća se: Masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, Internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, lekar, čuvanje dece, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks…
Usluga : Ultra All inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka služe se i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A la carte restoran jednom u 7 dana uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

ROYAL DRAGON 5*

 

Lokacija : Side, Evrenseki, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
58 km od centra Antalije, 48 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je 2008. godine. Zauzima prostor od 50.000 m2. Ima 564 sobe (408 standardnih, 14 junior apartmana, 3 kraljevska apartmana, 104 dupleks porodičnih soba i 35 porodičnih soba). Postoji i 5 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama.
Standardna soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, fen, kada, centralna klima, sef. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe odvojene vratima. Dupleks porodične sobe su na sprat i nisu odvojene vratima. Sef u sobi se ne plaća, dok se plaća room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Notte Bistro, 4 A la carte restorana (Dulciena, Zen, Firuze i Dorado), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Veneto Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorima.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče i oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, čuvanje dece, lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks, sale za sastanke…
Usluga : Ultra All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka se služe i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom u 7 dana A la carte restoran uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

BARUT ACANTHUS 4*

 

Lokacija : Barut Acanthus je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Cennet. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 110 soba na 4 sprata podeljene na standardne i porodične. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN OD 14:00
CHECK OUT DO 12:00
Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u lobby-u. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

SIDE COROLLA 4* 

 

Lokacija : Side, Kumköy, na svojoj plaži
4 km od Sidea, 7 km od Manavgata
70 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ukupno ima 404 sobe (367 standardnih soba, 35 porodičnih i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama).Standardne sobe imaju klima uređaj, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš, fen. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Sef u sobi se plaća.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00
Sadržaj : Hotel je otvoren 1999 a renoviran je 2011.godine. Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (otomanski i italijanski) i 4 bara (Lobby, Pool, Snack i Beach), Snack street. Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (hamam), sauna, 2 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, odbojka na plaži, aqua park sa toboganima, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju, dnevne i večernje animacije i programi.
Plaća se:masaže, piling, čuvanje dece, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu Zatim, lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, Snack street od 12:30 do 14 h, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta. 
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju pored bazena, a na plaži se plaćaju ležaljke.

 

 

 

BARUT CENNET 4*

 

Lokacija : Barut Cennet je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Acanthus. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 147 soba na 3 sprata podeljenih na standardne dvokrevetne, porodične i apartmane. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni sa lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00

Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u bašti. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

CLUB CALIMERA KAYA SIDE 5*

 

Lokacija : Sorgun, Side, na svojoj plaži
4 km od Manavgata, 6 km od Sidea
71 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 223 standardne, 160 superior soba, 16 junior apartmana, 29 porodičnih soba i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama – ukupno 432 sobe. 
Standardna soba ima: balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen.
Plaća se: sef u sobi i room service i wi-fi.
Check in od 14:00
Check out do 12:00
Sadržaj : Hotel je izgrađen 1988. godine a kompletno je renoviran 2011. i zahvata 70.000m2. Sastoji se od glavne i Superior zgrade. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte resotrana, 5 barova i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, mini klub, teenage klub, mini disko, igralište. Hotel ima dva otvorena bazena, Relax bazen, zatvoreni bazen, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, živa muzika, vaterpolo, mini fudbal, fitness centar, TV kutak, aerobik, step, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni (5), stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, kurs kuvanja, diskoteka, wireless internet u lobiju i Pool Bar-u.
Posebno se plaća: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, tretmani, piling, masaže,tv soba i diskoteka i ostalo van koncepta.
Od dodatnih sadržaja hotel nudi: lekar, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sale za konferencije, fotograf, rent-a-car.
Plaža : Hotel ima svoju 230 m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Usluga : Koncept Ultra All inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, fast food u Beach bar-u, ponoćna užina, jednom nedeljno A la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa od 15:30 do 17 h.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani i ostalo van koncepta.

 

 

 

SIDE PREMIUM 5*

 

Lokacija : Evrenseki, Side, na svojoj plaži
65km od centra Antalije, 45km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Resort se prostire na 18.000m2. Hotel ima 459 soba (380 standardnih od kojih je 5 za osobe sa posebnim potrebama, 15 apartmana, 48 porodičnih apartmana i 16 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran (Ozz), 4 ? la carte restorana (italijanski, turski i grčki, riblji i azijski), 6 barova (Beach, Magic Disco, Vitamin, Pool. Lobby i Jazz), Beach Snack Bar, poslastičarnicu, diskoteku…
Za decu tu su dečiji bazeni, mini klub “Wizard Oz”, mini disko.
Plaća se: Čuvanje dece.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu EU, udaljenu 70m.
Usluga : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera i ponoćna užina i supe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom tokom boravka A la carte restoran uz rezervaciju, užine.
Plaćaju se: Luksuzna i premium pića, flaširana pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Smeštaj : U standardnim sobama: Centralna klima, sef, mini bar, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, ogledalo za šminkanje, internet konekcija. 
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : SPA, tursko kupatilo (hamam), finsko kupatilo, sauna, tretmani za negu lepote, piling, masaže.
2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, Aqua Park sa tri tobogana, fitness centar, aerobik, vaterpolo, step, pilates, strečing, gimnastika u vodi, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, fudbal, streljaštvo, pikado, diskoteka, bioskop, wireless internet (u nekim sobama, u lobiju, na recepciji, i otvorenim prostorima).
Plaća se: Časovi tenisa, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, igraonica i ostalo van koncepta.
Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), sale za konferencije.

 

 

 

SEA WORLD RESORT 5*

 

Lokacija : Side, na svojoj plaži
15 km od Sidea, 10 km od Manavgata, 50 km od Alanje
80 km od centra Antalije, 70 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 543 sobe (422 standardnih soba, 108 porodičnih, 6 soba za osobe sa posebnim potrebama i 8 velikih apartmana). Standardne sobe imaju klimu, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš-kada, fen, wireless internet. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Plaća se sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren 2009 i ima ima glavni restoran, 3 A la carte restorana (otomanski, azijski i italijanski) i 6 barova (Lobby, Pool, Side, Carya, Street i Food Street). Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište, dečiji bife. Plaća se čuvanje dece. Takođe ima i otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa toboganima, 2 teniska terena, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju i sobi, dnevne i večernje animacije i programi, tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.
Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, masaže, piling i druge aktivnosti koje nisu u konceptu.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, sladoled u Snack street-u, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 
Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

SIDE 10 NOĆENJA / AVIO
Cene su date u EUR po osobi
DETE 0-2 god GRATIS
Dinarski deo aranžmana 3000 rsd – plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
Hotel Usluga Struktura 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09
Marve Sun 4* AI 1/2 standard 480 500 550 550 550 550 550 505 495 495
3.adl osoba 404 418 454 454 454 454 454 422 414 414
I dete 2-13 g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Side Allegria Hotel 4* AI 1/2 standard LV 547 591 621 642 642 642 642 621 602 602
3.adl osoba 451 481 503 518 518 518 518 503 489 489
I dete 2/7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 386 408 424 435 435 435 435 424 414 414
1/2 standard SSV 568 611 642 662 662 622 662 642 622 622
3.adl osoba 465 496 518 532 532 532 532 518 503 503
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 397 419 435 445 445 445 445 435 424 424
Maya Golf 4* AI 1/2 standard 542 568 581 595 616 616 616 588 576 546
3.adl osoba 447 465 475 485 499 499 499 480 471 450
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Royal Alhambra Palace 5* UAI 1/2 superior LV 974 974 1083 1106 1106 1106 1083 983 974 935
3.adl osoba 750 750 826 843 843 843 826 756 750 722
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-10g. 600 600 655 667 667 667 655 605 600 580
1/2 superior SSV 1005 1005 1114 1137 1137 1137 1114 1014 1005 965
3.adl osoba 771 771 848 864 864 864 848 778 771 743
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-10g. 615 615 671 682 682 682 671 621 615 595
Crystal Sunset Luxury Resort and Spa 5* UAI 1/2 standard 888 904 932 952 952 952 940 912 896 864
3.adl osoba 689 701 721 735 735 735 726 707 695 673
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SSV 944 960 988 1009 1009 1009 996 968 952 920
3.adl osoba 728 740 760 774 774 774 766 746 734 712
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Royal Taj Mahal 5* UAI 1/2 superior LV 1008 1008 1121 1145 1145 1145 1121 1017 1008 966
3.adl osoba 733 733 853 870 870 870 853 780 773 744
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-10g. 617 617 674 687 687 687 674 622 617 596
1/2 superior SSV 1040 1040 1153 1178 1178 1178 1153 1049 1040 998
3.adl osoba 795 795 876 893 893 893 876 802 795 766
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-10g. 633 633 691 703 703 703 691 638 633 612
Sea Planet Resort & Spa 5* AI 1/2 standard SSV 768 816 896 896 896 896 872 775 768 720
3.adl osoba 606 639 695 695 695 695 679 611 606 572
I dete 2-14g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SV 792 840 920 920 920 920 896 799 792 744
3.adl osoba 622 656 712 712 712 712 695 628 622 589
I dete 2-14g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Water Side Resort 5* UAI 10/2 standard promo LV 641 685 721 788 788 788 788 721 697 685
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard LV 641 685 721 788 788 788 788 721 697 685
3.adl osoba 516 547 573 620 620 620 620 573 556 547
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 433 455 474 508 508 508 508 474 461 455
1/2 standard SSV 656 700 736 803 803 803 803 736 712 700
3.adl osoba 527 558 584 631 631 631 631 584 566 558
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 441 463 482 515 515 515 515 482 469 463
Glamour Resort 5* AI 1/2 standard 615 670 690 704 704 704 690 662 657 609
3.adl osoba 498 537 551 561 561 561 551 532 527 494
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 3-13g. 420 448 459 466 466 466 459 445 441 417
Bosphorus Sorgun 5* AI 1/2 standard 912 912 978 1017 1017 1017 1017 949 912 855
3.adl osoba 706 706 753 780 780 780 780 733 706 666
I dete 2-17g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-12g. 569 569 603 622 622 622 622 588 569 540
Trendy Aspendos 5* AI 1/2 standard LV 918 944 969 987 987 987 978 961 952 935
3.adl osoba 711 728 747 759 759 759 753 741 734 722
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SSV 927 952 987 995 995 995 987 969 961 944
3.adl osoba 716 734 753 765 765 765 759 747 740 728
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Jadore Deluxe Hotel 5* AI 1/2 standard LV 681 698 753 787 787 787 780 704 698 643
3.adl osoba 544 556 596 619 619 619 614 561 556 518
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SV 701 718 774 807 807 807 800 725 718 663
3.adl osoba 558 570 610 633 633 633 629 575 570 532
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Bella Resort 5* AI 1/2 standard LV 791 791 798 872 872 872 853 798 791 791
3.adl osoba 622 622 627 679 679 679 666 627 622 622
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SV 828 828 835 909 909 909 890 835 828 828
3.adl osoba 647 647 653 704 704 704 691 653 647 647
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.Dan Beograd – Antalija Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, 2 sata pre poletanja aviona. Po sletanju transfer do hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

2-10.Dan Kemer / Lara / Belek / Alanja / Side Slobodni dani za individualni program. Izabrana usluga, Noćenje.

11.Dan Antalija – Beograd Izabrana usluga. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i let do Beograda.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalia-Beograd

-10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

-YQ taksa – doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije.

 

 

 

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse: aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god: 16,72 EUR – plaćanje u agenciji; aerodrom Antalija – odrasli i deca od 5 do 12 god: 15 EUR – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo):0,98 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 0 do 2 god: besplatno;

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

 

 

 

NAPOMENE:

-Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.

-U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.

-Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

-Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

-Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).

-Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.

-Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).

-Agencija nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

-Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta, pasoše, i njihovu validnost .Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

-Pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

 

 

Način plaćanja:

-Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana

-Čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu

-Mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Krajnji rok za obavestavaje putnika, za slucaj otkazivanja aranzmana od strane agencije je 5 dana pre pocetka putovanja.

-Molimo putnike da provere tacna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje

-Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju je 100 putnika .

-Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja.

-Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

-Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja agencije sa licencom OTP 130/2010 od 05.02.2010 Ministarstva Turizma uskladjeni sa YUTA standardom.