Letovanje Turska Side hoteli 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

Antčki grad Turske i grad Side predstavlja pogodno mesto za letovanje i odmor. Posetite Side i njegove prelepe plaže i okolinu koju oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… Uske uličice mesta Side bogate radnjama i suvenirnicama nude turske rukotvorine i suvenire. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.
Izleti na letovanju u Turskoj u mestu Side. Za preporuku su obilasci Perge-Aspendos-Side, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, rafting (splavarenje)…

side letovanje


 

 

 

LYRA RESORT 5*

 

Lokacija : Side, Kizilagac, na svojoj plaži
15km od Sidea, 10km od Manavgata
90km od centra Antalije, 75km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Hotel je otvoren 2005 godine.Hotel zauzima 30.000m2 i ima 399 sobe od čega 286 u glavnoj zgradi i 113 soba u 17 klub bungalova (glavna zgrada: 201 standardna soba, 82 porodične). Nekoliko soba je prilagođeno osobama sa posebnim potrebama.
Hotel ima glavni restoran, 5 ? la carte restorana (turski, italijanski, azijski, meksički i riblji), 7 barova (Lobby, Vitamin, Amphi, Disco, Beach, Pool, Aqua Snack Bar).
Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, 2 igrališta.
Plaća se: Čuvanje dece.
Hrana I Piće : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, sladoled od 12 do 13h, razne užine, turske paolačinke od 11 do 15h, A la carte restoran jednom nedeljno uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: A la carte restorani, uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta
Smeštaj : Centralna klima u glavnoj zgradi a split sistem u bungalovima, balkon, sef, mini bar (voda), LCD ili LED TV sa satelitskim muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem, fen, laminat ili keramički pod.
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Spa & Wellness : Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatila. Plaća se: masaže, terapije, tretmani, piling.
Ostali Sadržaji : Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, sale za sastanke, faks, fotokopiranje, rent-a-car.

 

 

PALOMA OCEANA RESORT 5*

 

Lokacija : Hotel se nalazi u Sideu. Udaljen je 5 km od centra, 65 od aerodroma i 70 km od centra Antalije.
Smeštaj : Sobe u klubu su površine 30 m², a sobe u glavnoj zgradi 40 m². Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef (besplatan), telefon, mini bar (voda, gazirani sokovi i pivo, besplatan, dopunjuje se jednom dnevno), ketler sa izborom kafa i čajeva (besplatno), internet (plaća se), TV sa satelitskim kanalima, sofu i fen.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel pripada grupi Paloma čiji se hoteli ističu visokim nivoom usluge i visokim ocenama koje dobijaju od svojih gostiju. Hotel ima dva velika spoljašnja bazena, dva dečija bazena, unutrašnji bazen, unutrašnji dečiji bazen i akva park sa šest tobogana, mini klub za decu od 4 do 12 godina (igre u bazenu, animacija za decu, dečije igralište, mini disko, mini golf), teen club za decu od 12 do 16 godina: diskoteka, play station…Poseban deo za decu za doručak, ručak i večeru, dva dečija bazena, akva park sa 6 tobogana.odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, tenis, gimnastika u vodi, aerobik, step, strečing, boćanje, karte, pikado, šah i bilijar.
Plaćaju se: sladoled (osim tokom ručka i večere), sobna usluga, usluge SPA centra, kozmetički salon, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje na terenima za tenis, časovi i oprema za tenis, internet u sobi, lekar, pranje veša, čuvanje dece i frizer.
Usluga : Ultra all inclusive koncept uključuje:
švedski sto za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, sveže ceđeni sok od pomorandže za doručak, sladoled tokom ručka i večere, užine, noćni obrok, poslastičarnica, kafa, čaj, pecivo, keks, organsko vino koje se služi u A la carte restoranima, sezonska organska hrana koja se služi tokom glavnih obroka u okviru švedskog stola, užine i piće na plaži i pored bazena, 24 časa domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u restoranima i u osam barova, turska kafa i nargile. Gosti mogu besplatno koristiti jednom nedeljno, jedan od 7 A la carte restorana.
Plaža : Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni (peškiri za plažu se mogu promeniti svaki treći dan zbog politike hotela o očuvanju životne sredine).

 

 

 

ROYAL AL HAMBRA 5* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Side, Çolakli, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
50 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Zauzima prostor od 60.000 m2. Otvoren je 2012. godine. Ima 576 soba (414 superior standardnih, 35 porodičnih, 48 dupleks porodičnih, 60 porodičnih apartmana i 20 junior apartmana). U sobama nije dozvoljeno pušenje.
Superior soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, fen, kada, centralna klima. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe povezane vratima. Dupleks porodična soba je na sprat i nema vrata između prostorija. Sef u sobi se ne plaća.
Plaća se: Room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Bistro restoran, 5 A la carte restorana (italijanski, turski, restoran sa kuhinjom Dalekog istoka, riblji i meksički restoran), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorijama.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, veliki otvoreni bazen, Aqua bazen, bazen sa 3 tobogana, 3 dečija bazena (Vodeni tobogani, Aqua Park Fun i Outdoor pool), zatvoreni bazen, aqua park (6 tobogana), luna park, stoni tenis, tenis, fitness centar, pikado, gimnastika u vodi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, odbojka na plaži, aerobik, kursevi plesa, strečing, boćanje, vaterpolo, vazdušna puška, diskoteka.
Plaća se: Masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, Internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, lekar, čuvanje dece, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks…
Usluga : Ultra All inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka služe se i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A la carte restoran jednom u 7 dana uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

ROYAL DRAGON 5* Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Side, Evrenseki, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
58 km od centra Antalije, 48 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je 2008. godine. Zauzima prostor od 50.000 m2. Ima 564 sobe (408 standardnih, 14 junior apartmana, 3 kraljevska apartmana, 104 dupleks porodičnih soba i 35 porodičnih soba). Postoji i 5 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama.
Standardna soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, fen, kada, centralna klima, sef. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe odvojene vratima. Dupleks porodične sobe su na sprat i nisu odvojene vratima. Sef u sobi se ne plaća, dok se plaća room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Notte Bistro, 4 A la carte restorana (Dulciena, Zen, Firuze i Dorado), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Veneto Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorima.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče i oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, čuvanje dece, lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks, sale za sastanke…
Usluga : Ultra All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka se služe i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom u 7 dana A la carte restoran uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

BARUT ACANTHUS 4*

 

Lokacija : Barut Acanthus je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Cennet. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 110 soba na 4 sprata podeljene na standardne i porodične. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN OD 14:00
CHECK OUT DO 12:00
Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u lobby-u. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

SIDE COROLLA 4* 

 

Lokacija : Side, Kumköy, na svojoj plaži
4 km od Sidea, 7 km od Manavgata
70 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ukupno ima 404 sobe (367 standardnih soba, 35 porodičnih i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama).Standardne sobe imaju klima uređaj, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš, fen. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Sef u sobi se plaća.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00
Sadržaj : Hotel je otvoren 1999 a renoviran je 2011.godine. Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (otomanski i italijanski) i 4 bara (Lobby, Pool, Snack i Beach), Snack street. Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (hamam), sauna, 2 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, odbojka na plaži, aqua park sa toboganima, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju, dnevne i večernje animacije i programi.
Plaća se:masaže, piling, čuvanje dece, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu Zatim, lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, Snack street od 12:30 do 14 h, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta. 
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju pored bazena, a na plaži se plaćaju ležaljke.

 

 

 

BARUT CENNET 4*

 

Lokacija : Barut Cennet je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Acanthus. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 147 soba na 3 sprata podeljenih na standardne dvokrevetne, porodične i apartmane. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni sa lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00

Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u bašti. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

CLUB CALIMERA KAYA SIDE 5* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Sorgun, Side, na svojoj plaži
4 km od Manavgata, 6 km od Sidea
71 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 223 standardne, 160 superior soba, 16 junior apartmana, 29 porodičnih soba i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama – ukupno 432 sobe. 
Standardna soba ima: balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen.
Plaća se: sef u sobi i room service i wi-fi.
Check in od 14:00
Check out do 12:00
Sadržaj : Hotel je izgrađen 1988. godine a kompletno je renoviran 2011. i zahvata 70.000m2. Sastoji se od glavne i Superior zgrade. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte resotrana, 5 barova i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, mini klub, teenage klub, mini disko, igralište. Hotel ima dva otvorena bazena, Relax bazen, zatvoreni bazen, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, živa muzika, vaterpolo, mini fudbal, fitness centar, TV kutak, aerobik, step, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni (5), stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, kurs kuvanja, diskoteka, wireless internet u lobiju i Pool Bar-u.
Posebno se plaća: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, tretmani, piling, masaže,tv soba i diskoteka i ostalo van koncepta.
Od dodatnih sadržaja hotel nudi: lekar, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sale za konferencije, fotograf, rent-a-car.
Plaža : Hotel ima svoju 230 m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Usluga : Koncept Ultra All inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, fast food u Beach bar-u, ponoćna užina, jednom nedeljno A la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa od 15:30 do 17 h.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani i ostalo van koncepta.

 

 

 

SIDE PREMIUM 5*

 

Lokacija : Evrenseki, Side, na svojoj plaži
65km od centra Antalije, 45km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Resort se prostire na 18.000m2. Hotel ima 459 soba (380 standardnih od kojih je 5 za osobe sa posebnim potrebama, 15 apartmana, 48 porodičnih apartmana i 16 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran (Ozz), 4 ? la carte restorana (italijanski, turski i grčki, riblji i azijski), 6 barova (Beach, Magic Disco, Vitamin, Pool. Lobby i Jazz), Beach Snack Bar, poslastičarnicu, diskoteku…
Za decu tu su dečiji bazeni, mini klub “Wizard Oz”, mini disko.
Plaća se: Čuvanje dece.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu EU, udaljenu 70m.
Usluga : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera i ponoćna užina i supe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom tokom boravka A la carte restoran uz rezervaciju, užine.
Plaćaju se: Luksuzna i premium pića, flaširana pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Smeštaj : U standardnim sobama: Centralna klima, sef, mini bar, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, ogledalo za šminkanje, internet konekcija. 
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : SPA, tursko kupatilo (hamam), finsko kupatilo, sauna, tretmani za negu lepote, piling, masaže.
2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, Aqua Park sa tri tobogana, fitness centar, aerobik, vaterpolo, step, pilates, strečing, gimnastika u vodi, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, fudbal, streljaštvo, pikado, diskoteka, bioskop, wireless internet (u nekim sobama, u lobiju, na recepciji, i otvorenim prostorima).
Plaća se: Časovi tenisa, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, igraonica i ostalo van koncepta.
Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), sale za konferencije.

 

 

 

SEA WORLD RESORT 5*

 

Lokacija : Side, na svojoj plaži
15 km od Sidea, 10 km od Manavgata, 50 km od Alanje
80 km od centra Antalije, 70 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 543 sobe (422 standardnih soba, 108 porodičnih, 6 soba za osobe sa posebnim potrebama i 8 velikih apartmana). Standardne sobe imaju klimu, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš-kada, fen, wireless internet. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Plaća se sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren 2009 i ima ima glavni restoran, 3 A la carte restorana (otomanski, azijski i italijanski) i 6 barova (Lobby, Pool, Side, Carya, Street i Food Street). Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište, dečiji bife. Plaća se čuvanje dece. Takođe ima i otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa toboganima, 2 teniska terena, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju i sobi, dnevne i večernje animacije i programi, tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.
Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, masaže, piling i druge aktivnosti koje nisu u konceptu.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, sladoled u Snack street-u, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 
Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 


 

PROGRAM PUTOVANJA 

(polasci – ponedeljak, sreda i subota)

 

 

1 DAN –  BEOGRAD – ANTALIJA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, ispred šaltera  agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Antaliju. Transfer autobusom sa antalijskog aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 6,7,8,9,10,11,13,14,20 i 21  DAN – ANTALIJA, ALANJA, BELEK, SIDE ILI KEMER

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

POSLEDNJI (7,8,9,10,11,12,14,15,21 i 22) DAN ANTALIJA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Dolazak u Beograd nakon dvočasovnog leta. Kraj programa.

 

 

 

 

PROGRAM UKLJUČUJE:

-Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija –Beograd avio kompanijom Freebird Airline

-Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

-6,7,8,9,10,11,13,14,20 i 21 noćenje na bazi izabrane usluge u hotelu

-Usluge predstavnika u Turskoj

-Troškove organizacije putovanja

 

 

 

 

 

PROGRAM NE UKLJUČUJE:

-Avio takse trenutno 35€ (19 € taksa aerodroma Nikola Tesla i 15€ taksa aerodroma u Antaliji, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdusnog saobraćaja Republike Srbije ). YQ taksa trenutno 0€ (YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

-Dinarski deo aranžmana 3000rsd po osobi (plaćaju je odrasli i deca starija od 2 godine)

-Deca do 2 godine plaćaju 30 eur, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

-Putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete

-Individualne troškove

-Ostale nepomenute usluge

 

 

 

USLOVI PLACANJA:

-Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

-Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja..

-Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

 

 

NACIN PLACANJA:

-AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.

-ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja do 31.10.2016. bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og umesecu.

 

 

 

VAZNE NAPOMENE:

 

Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

-Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija ce proslediti Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

-Sve sobe u svim hotelima u Turskoj u ponudi  agencije su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

-Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Turskoj birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju većine hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

-U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim -terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

U slučaju večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio kompanije, obrok u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, prvi obrok je u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj  All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.

Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).

-Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

Vreme trajanja transfera od aerodroma Antalija do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

-Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

Avio karte dobijaju se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.

-Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

-Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

-Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera.

-Predstavnici i autobusi za transfer agencije čekaju putnike na aerodromu u Turskoj i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi vodičima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da vodič sve putnike isprati do recepcije. Vodič obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način vodič će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

-Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.

-U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.

-Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

-Agencija zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

-MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 1A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A TRAVEL d.o.o.  Licenca br. OTP 278 /2010