Lisabon docek Nova Godina avionom 2018

Objavio: admin • 3 years ago • objavljeno u kategoriji: Nova Godina 2018

 


 

 

 

 

Paket aranžman / avionski prevoz, smeštaj i obilasci
Opis Termin putovanja Hotel Redovna cena
Doček Nove godine / Vip Executive Villa Rica 4* /
Vip Berna 3* /

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan. BEOGRAD – MINHEN – LISABON

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa. Dolazak u Frankfurt i nastavak sa istog aerodroma za Lisabon kompanijom Lufthansa. Sletanje na aerodrom u Lisabonu (vreme leta ispod tabele). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

2.dan. LISABON

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Istočna četvrt Park nacija, zvana Expo, sa šetalištem, žičarom i jednim od najvećih Okeanarijuma u svetu, odakle se pruža pogled na most Vasko da Gama koji je dugačak 17.5 km, Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi, zapadna četvrt Belem, odakle je krenuo Vasko da Gama na prvo putovanje do Indije, manastir Svetog Žeronima, remek-delo manuelinske gotike, kula Svetog Visentea, zvana Belenska kula i spomenik Velikim prekookeanskim otkrićima. Nakon obilaska slobodno vreme. Noćenje.

 

3.dan. LISABON– OBIDOŠ – BATALJA – NAZARE – ALKOBASA- LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog odlaska do Obidoša, šarmantnog, srednjovekovnog gradića, opasanog zidinama koji se nalazi u pokrajini Leiria, na oko 80 km severno od Lisabona. Obidoš je bio tradicionalni venčani dar portugalskih kraljeva svojim kraljicama, zbog čega često nazivaju “The wedding city”. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Batalju. Po dolasku, poseta dominikanskom manastiru iz 14. veka, remek-delu manuelinske umetnosti, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Nazare, živopisno ribarsko mestašce na obali Atlantskog okeana. Odlazak do vidikovca-Sitio, odakle se pruža spektakularan pogled na okean. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Alkobasu, gradić koji je dobio ime po dve reke, Alkove i Basa. U središtu grada nalazi se istoimeni manastir, jedan od najvažnijih manastira u Portugalu. Osnovao ga je prvi portugalski kralj, Afonso Enrikeš u slavu pobede nad Mavarima. Obilazak crkve manastirskog kompleksa Alkobase. Slobodno vreme. Povratak u Lisabon.Individualni odlazak na doček Nove godine. Noćenje.

 

4.dan. LISABON – SINTRA – KABO DA ROKA  KAŠKAIŠ – EŠTORIL – LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog odlaska do Sintre, koji je pod zaštitom je UNESCO-a od 1995. godine zbog prelepih zamkova i palata koji je krase. Po dolasku, obilazak Sintre: šetnja po centru Sintre…Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Kaškaiš. Usputno zadržavanje na najzapadnijoj tački kontinentalnog dela Evrope – Kabo da Roka. Dolazak u Kaškaiš, nekadašnje ribarsko selo koje je postalo slavno kada je krajem 19. veka postalo odmaralište kraljevske porodice. Danas je popularno letovalište. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Eštoril, u kome se nalazi jedan od najvećih evropskih kazina. Poznat je po brojnim luksuznim hotelima i igralištima za golf. Povratak u Lisabon. Noćenje.

 

5.dan. LISABON – MINHEN – FRANKFURT  BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Poletanje za Minhen kompanijom Lufthansa (vreme leta ispod tabele). Sletanje na aerodrom u Minhen i nastavak za Frankfurt sa istog aerodorma kompanijom Lufthansa. Sletanja na aerodorm u Frankfurtu i nastavak za Beograd sa istog aerodroma kompanijom Lufthansa. Dolazak u Beograd.

(Kraj usluga)

 

 

NAPOMENA:

Sve prijave i uplate za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put.

 

Cena aranžmana uključuje:

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd –Minhen – Lisabon/ Lisabon – Minhen – Beograd sa kompanijom Lufthansa

-Smeštaj u hotelu prema tabeli na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama

-Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Lisabonu prema programu

-Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku

-Troškove organizacije putovanja

-Usluge pratioca grupe

-Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

 

Cena aranžmana ne uključuje:

– Avionske takse – oko 177 € na dan objavljivanja programa (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)

-Fakultativne izlete

-Međunarodno putno osiguranje

-Individualne troškove putnika

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 35% od cene

 

 

NAPOMENA:

Sve prijave i uplate za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put.

 

 

 

POPUSTI:

-Treća odrasla osoba: popust 20 €

-Dete od 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih: popust 30 € (Popust za dete važi u pratnji dve punoplatežne osobe)

 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Prijave za fakulativne izlete vrše se isključivo u agenciji prilikom uplate aranžmana.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

-Sintra, Kabo Da Roka, Kaškaiš i Eštoril – 40 € odrasli / 35 € deca (U cenu nije uključena ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri )

-Obidoš, Batalja, Nazare, Alkobasa – 60 € odrasli / 55 € deca (U cenu je uključena ulaznica za manastir Batalja)

-Fado veče – 45 € odrasli / 40 € deca ( U cenu je uključena večera koja obuhvata predjelo, čorbu, glavno jelo-gde može da se bira između jela od ribe i jela od mesa, vino po želji i kafa)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

 

Hotel Vip Executive Villa Rica 4*

Ovaj moderan hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, udaljen je oko 15 minuta od svih većih znamenitosti u Lisabonu.

Raspolaže sa 171 sobom. Hotel poseduje 3 restorana, bar, konferencijske sale, saunu, fitness centar, zatvroreni bazen i parking.

Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

1. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

Za polaske od 01.10.2017. do 01.02.2018.………..najkasnije do 15.04.2018.