Pariz putovanje autobusom 2017

Objavio: admin • 4 months ago • objavljeno u kategoriji: Evropske metropole

 


 

 

 

Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

SPECIJALNA PONUDA: Ograničen broj soba

Opis Br. dana Termin putovanja Hotel Ukupna cena po osobi
Proleće 6 dana 28.03 – 02.04.2017 SPECIJALNA PONDA 175 €
Redovna cena  195 € 
Dan rada 6 dana 30.04 – 05.05.2017 SPECIJALNA PONDA 195 €
Redovna cena 215 €
Doplata za polazak iz Niša – 20€
Paket ulaznica za – Versaj, Luvr i Diznilend – umesto 145€, cena 125€

 

 

Program putovanja:

 

1.dan Niš – Beograd – Novi Sad

Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 03.30h. Prijem putnika na relaciji Niš – Beograd. Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 07h i polazak ka Novom Sadu. Iz Novog Sada polazak sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive oko 08.30h. Tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

2.dan Pariz

Dolazak u Pariz oko podneva u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija koja se nalazi na trgu Šarl de Gol, Opera, Konkord, trg Vandom, Notr Dam (katedrala za koju kažu da je “Teška kao slon, a laka kao leptir”), Ajfelova kula (podignuta kao simbol Svetske izložbe 1889., u tadašnje vreme značila je revoluciju u arhitekturi), Latinski kvart, Sajo, Panteon, Jelisejska Polja… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

3.dan Pariz – Muzej Luvr

Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do najpoznatijeg muzeja na svetu – Luvra. Gradnja palate Luvr započeta je krajem XII veka. Mnogi vladari su je tokom narednih vekova menjali. Prvo je bila dvor, a krajem XVII veka je zamenjuje Versaj, dok se Luvr od tada pretvara u muzej. Vrlo bogate muzejske kolekcije podeljene su na 6 odeljaka: orijentalni, egipatski, grčki i rimski antikviteti, skulpture, slike, umetnički predmeti. U Luvru se nalazi i svetski poznata slika Mona Lize. Slobodno popodne. Noćenje.

 

4.dan Pariz – Dvorac Versaj

Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti  ili fakultativni izlet do dvorca Versaj, koji datira iz XVI veka, nekadašnje rezidencije kralja Luja XIV, za koga su vezane dve poznate izreke: “Država, to sam ja” i “Posle mene potop”. Prema istorijskim predanjima, kralj Luj XIV je tražio od svojih arhitekata da celu kompoziciju njegovog raskošnog dvorca postave tako da centar cele kompozicije i svih puteva koji vode u Versaj bude njegova spavaća soba i u njoj njegov krevet. Godine 1682. u dvor se useljava on sa još 10.000 osoba. Obilazak dvorca i šetnja njegovim prelepim parkom. Nakon obilaska povratak za Pariz. Fakultativni izlet u večernjim časovima: Romantična vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

5.dan Pariz – Diznilend

Doručak u hotelu. Napuštanje soba i hotela. Slobodno vreme u gradu za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak u Diznilend – mesto za pravu avanturu. U okviru Diznilenda postoje tematske zone, vozići, svemirski brodovi, gusarske pećine, kuće straha, Snežanina šuma, zamkovi iz bajke, prodavnice, restorani, poslastičarnice i kafići. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim pauzama i graničnim formalnostima.

 

6.dan Novi Sad – Beograd – Niš

Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim časovima, dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima narednog dana, u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Kraj usluga.

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio-video oprema)

-panoramsko razgledanje grada sa vodičem po programu,

-3 noćenja sa doručkom u Parizu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama

-pratioca grupe tokom putovanja,

-troškove organizacije putovanja.

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Ulaznice za muzeje i druge kulturno-istorijske spomenike (cene su podložne promenama npr. individualni obilazak Ajfelovog tornja (treći nivo) – oko 17€, dok popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi,

-Fakultativne programe, minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika,

-Boravišnu taksu za boravak u hotelu u Parizu u iznosu od 1,65 EUR po noći i osobi = 4,95 EUR, plaćanje gotovinom u agenciji,

-Doplatu za jednokrevetnu sobu 70% cene aranžmana. Prijavljivanje i uplata isključivo u agenciji,

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

-Individualni troškovi i programom nenavedene usluge.

 

 

 

 

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

-Vožnja brodom po Seni 15€ odrasli/10€ deca,

-Dvorac Versaj 30€ odrasli/20€ deca. Cena obuhvata: rezervaciju, ulaznice i prevoz autobusom,

-Diznilend 75€ odrasli/ 65€ deca. Cena obuhvata: prevoz autobusom i jednodnevnu ulaznicu za zabavni park,

-Muzej Luvr – 40€ odrasli / 20€ deca (usluga prevoza i organizacije). Cena obuhvata: prevoz, rezervaciju i ulaznicu (deca do 18 godina gratis ulaz, plaćaju samo uslugu prevoza i organizacije).

 

PAKET ULAZNICA VAŽI ZA PRIJAVE I UPLATE ISKLJUČIVO U AGENCIJI UZ PRIJAVU ZA ARANŽMAN

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

-50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

-Čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.

-Administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

 

 

NAPOMENE:

-Peporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).

-Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

 

Organizator ovog putovanja poseduje licencu OTP 186 od 10.02.2010.