Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dvorci Bavarske putovanje autobus 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Evropske metropole

 

 


 

 

OBILASCI: Salzburg, Minhen, dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenhimze, Fisen

 

 

Dvorci Bavarske 2018
Paket aranžman  / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci, cena iz tabele je u evrima
Opis Termin putovanja Hotel Ukupna cena po osobi
Jesen 08.11 – 13.11.2018. Hotel 3* Specijalna ponuda 165 €
185 €

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan Beograd

Polazak iz Beograda oko 20:00 sa dogovorenog  mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj.

 

2.dan Salzburg – Minhen

Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt… Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema  Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

3.dan Minhen

Doručak. Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo…). Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru u jednu od najpoznatijih pivnica. Noćenje.

 

4.dan Minhen– Dvorac Nojšvanštajn – Dvorac Linderhof Fisen – Minhen

Doručak. Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj  litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorca  Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova, a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

 

5.dan Minhen – Dvorac Herenhimzed

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6.dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. ( Kraj usluga )

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu 

-smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelima u rangu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

-obilaske prema programu (Minhen, Salzburg)

-troškove organizacije i vođenja aranžmana

-usluge licenciranog pratioca grupe

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze – 40 € (plaćanje na licu mesta)

-vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 7,5 € odrasli / 4 € deca od 4 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 4 godine

-međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)

-osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.

-ulaznice i fakultativne izlete

 

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

-Večera u pivnici – 27 €

 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

 

 

POPUSTI: 

-deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

-deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju pomoćni ležaj u hotelu)     

-treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

 

 

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom):

-Novi Sad – parking kod železničke stanice – 15€

-Subotica – parking kod radničkog univerziteta – 25€

 

 

SMEŠTAJ – je u Minhenu (Nemačka) u hotelima u rangu 3* ili 4*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

 

 

HOTEL ZUR POST 3*

Hotel se nalazi u širem centru grada, na desetak minuta vožnje do centra. Na 2 minuta hoda od hotela se nalazi stanica gradskog prevoza. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

 

MERCURE HOTEL MUNCHEN OST MESSE 3*

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 20-ak minuta od centra grada. Hotel ima 167 prostranih soba, restoran, bar i parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo), najkasnije do:

Za polaske od 01.01. do 01.02.2018, najkasnije do 15.04.2018.

Za polaske od 01.02. do 01.04.2018, najkasnije do 15.06.2018.

Za polaske od 01.04. do 01.06.2018, najkasnije do 15.08.2018.

Za polaske od 01.06. do 01.10.2018, najkasnije do 15.12.2018.

Za polaske od 01.10. do 01.02.2019, najkasnije do 15.04.2019.