O nama

 

 

 

 

 

Sa dobrim poznavanjem naših turističkih prilika i potreba naših putnika, uz stečeno znanje i dobro prepoznavanje kvalitetnih usluga, receptive i dobre ponude kapaciteta u  zemlji i inostranstvu stvoren je uigrani tim turističke agencije Kiki Travel. Agencija se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 210 na opštini Zvezdara.

 

 

Ono što zasigurno možemo da Vam ponudimo jeste poverenje koje vremenom postaje više od odnosa putnik-prodavac, mi smo prijatelj sa dobrom preporukom i uvek tu za Vas. Preko leta smo za Vas pripremili letnje aranžmane u dobro poznatim regijama Grčke, Turske, Bugarske, Crne Gore, Španije, Italije… Za one hladnije dane tu su poznata skijališta Evrope a u vreme praznika dobra i kvalitetna ponuda Evropskih metropola je samo tu za Vas.

 

 

Turistička agencija Kiki Travel iz Beograda se bavi jos i prodajom avio karata svih svetskih avio komapanija za letove širom sveta u preko 70 zemalja sveta. Za Vas smo ugovorili i dobru ponudu putnog zdravstvenog osiguranja sa vodećom osiguravajućom kućom po vrlo popularnim cenama.

 

 

Našu agenciju možete posetiti svakog radnog dana i subotom. Posetite našu internet prezentaciju i upoznajte se sa našom ponudom, ili nas jednostavno kontaktirajte, pišite nam i mi ćemo Vam pomoći u odabiru Vašeg idealnog aranžmana za godišnji odmor.

                           

S poštovanjem,

Turistička agencija Kiki Travel Beograd.

 

 

o nama stamp656