Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Turska Alanja 2019

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

 

Alanja popularno letovalište u Turskoj  se nalazi na najlepšem delu rivijere i od aerodroma se stiže za nekih dva sata. Alanju grle planine Taurus koje ovo mesto štite od lošeg vremena i zadržavaju topao vazduh. Na ulasku u Alanju mogli bi ste videti zidine utrvrđenja koje je služilo kao odbrambeno uporište od okrutnih gusara. U Alanji se nalazi veliki Bulevar Ataturk sa palmama i eukaliptusima a u poprečnim ulicama ukrašen drvoredima narandže i nara. Morate videti i ovde u prijatnim letnjim noćima prošetati. Letovalište Alanju zapljuskuju šljunkovita i peskovita Kleopatrina plaža koja je dugačka oko 3 kilometra. Poznata plaža Alanje je i Ataturkova plaža kojoj se kraj golim okom ne može sagledati. Ulaz na plažu je besplatan, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Nešto posebno u Alanji je zalazak koji je doživljaj sam po sebi , ostaće Vam u sećanju zasigurno. Postoje brojni izleti koji se mogu organizovati u Alanji da Vas odmor bude ugođaj u potpunosti. Alanja dobija naziv Mala Ibica u Turskoj po provodu i noćnom životu. Mnoštvo klubova i diskoteka koji su prilagođeni onima koji su voljni da svoj godišnji odmor iskoriste sa nekim noćnim izlaskom i dobrim provodom. Izleti koje Vam preporucujemo kao “must visit” za vreme letovanja u Turskoj – Alanji: jeep safari, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, noćno krstarenje, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, obilazak Alanje, pećine Damlatas i Dimcaj reke, akva park, obilazak Perge-Aspendos-Side…

 

alanja turska letovanje


 

 

FIRST MINUTE ALANJA 2018

 

 

Azak Otel 3*

Lokacija : U centru Alanje, na Kleopatrinoj plaži
130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 62 sobe (51 dvokrevetnu, 11 trokrevetnih i 2 konektovane).
Sve sobe umaju: pogled na more, balkon, split klimu, sef, mini bar, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, laminat ili keramiku na podu.
Plaća se: Sef i mini bar.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, A la carte restoran i 4 bara (Pool, Lobby, Snack, Vitamin). otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen.
Plaća se: Tursko kupatilo (hamam), sauna, piling, masaže, fitness centar, bilijar i ostalo van koncepta. Nedaleko od hotela nalaze se javni teniski teren i centar za sportove na vodi.
Ostali sadržaji: lekar, servis za pranje i peglanje veša.
Usluga : Polupansion
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak i večera.
Plaćaju se: sva pića, A la carte restoran i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoj deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži.
Suncobrani, ležaljke i dušeci se plaćaju.

 

 

 

Blue Wave 3*

 

Lokacija : Hotel Blue Wave nalazi se u delu Oba, 3 km od centra Alanje,135 km od centra Antalije i 125 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 anex zgrada u formi resorta. Aneksi se nalaze preko puta glavne zgrade od koje ih deli ulica. Hotel ima 51 standardnu sobu, 1 za osobe sa posebnim potrebama, 127 apartmana i 13 ekonomskih soba. U glavnoj zgradi su samo apartmani, dok su ostale sobe u anex zgradama.
Sve sobe imaju:Balkon (ekonomske sobe nemaju balkon), klimu, sef, mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa kadom (u apartmanima sa tuš-kadom), fen. Porodične sobe imaju mini kuhinju (bez posuđa). Plaća se: Sef i mini bar.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren u maju 1999. godine, a kompletno renoviran 2008. i zauzima 11.000 m2 prostora. Hotel ima glavni restoran, 2 Pool Bar-a i Beach Bar, Botanic café, 2 otvorena bazena i dečiji bazen, dnevne i večernje animacije i programi, akva park, stoni tenis, pikado, wireless internet, aerobik, gimnastika u vodi i tursko kupatilo. Za decu tu je mini kluib, dečiji park, animacije, dečiji bazen. Čuvanje dece se posebno naplaćuje.
Plaća se: svi sportovi na vodi, bilijar, sauna, masaže, internet café, sauna, masaže i para.
Dodatni sadržaji: lekar, servis za pranje i peglanje veša, telefon i faks.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
– doručak, kasni doručak, ručak i večera. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, razne užine, pite, kafa, topli napici u razno doba dana.
Posebno se plaćaju: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva hrana i piće u Beach Bar-u, sokovi od sveže ceđenog voća, turska kafa (služi se do 23:00).
Plaža : Hotel koristi svoj deo (br.7) na gradskoj plaži gde se ležaljke i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se plaćaju.

 

 

 

Eftalia Aytur Hotel 3*

Lokacija : Alanja, 40m od plaže
0,8 km od centra Alanje, 135km od centra Antalije, 125km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe imaju balkon, tuš, klima uređaj, telefon, laminat na podu, fen.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren 1986. godine. Prostire se na 5400 m2. Ima 222 sobe (103 standardne sobe, tri tipa porodičnih soba kojih je ukupno 65, 50 standardnih sa krevetom na sprat i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran koji osim doručka i večere radi A la carte , poslastičarnicu, 4 bara (Beach, Pool, Lobby i Restaurant).
Za decu tu je igralište.
Besplatni sadržaji: Otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, 1 tobogan, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, fitness soba, 
Plaća se: Tursko kupatilo, sauna, masaže i tretmani kao i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak i večera.
Plaćaju se: Sva pića, sladoled i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoj deo javne gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju oko bazena.
Plaća se: Suncobrani, ležaljke i dušeci na plaži. Dušeci oko bazena se plaćaju.

 

 

 

Hatipolu Beach Hotel 3*

Lokacija : Alanja, Centar, 50m od Kleopatrine plaže
135km od centra Antalije, 125km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Hotel je otvoren 1998 godine a kompletno renoviran 2012. Ovaj petospratni gradski hotel ima 70 standardnih dvokrevetnih soba.
Hotel ima glavni restoran koji je van doručka i večere A la carte, Snack-Pool.
Smeštaj : Balkon, tuš/kada, split klima, telefon, TV sa satelitskim programima, mini bar, internet pristup, fen, sef.
Plaća se: Room servis, sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Usluga : Švedski sto u glavnom restoranu za doručak i izbor menija za ručak. 
Plaćaju se: Sva pića i ostalo van koncepta.
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.
Plaža : Hotel ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži (pesak) od koje ga odvaja šetalište. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena.Plaća se: Suncobrani, dušeci i ležaljke na plaži.
Ostali Sadržaji : Hotel nema svoje SPA kapacitete.Otvoreni bazen sa sekcijom za decu, TV soba.
Plaća se: internet i sve ostalo van koncepta.Lekar, rent-a-bike.

 

 

 

Hedef Rose Garden 4*

 

Lokacija : Alanja, Konakli, 350 m od svoje plaže
12 km od centra Alanje
110 km od centra Antalije, 100 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 240 soba (218 standardnih, 20 porodičnih i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Standardne sobe imaju balkon, split klimu, francuski krevet ili dva standardna, sef, mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš-kadom, fen. Sef se naplaćuje.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, 4 bara, Snack Bar, diskoteku.
Za decu tu je mini klub, igralište, animacije. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), aqua park, 2 otvorena bazena sa delovima za decu, zatvoreni bazen, fitness centar, aerobik, step, gimnastika u vodi, tenis, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, TV soba.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, bilijar, internet café, kompjuterske igrice, video igrice, sauna, centar za negu lepote, piling, masaže, terapije i ostalo van koncepta. Zatim, menjačnica, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, mini market, juvelir, butik, faks, fotokopiranje, foto servis.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata: 
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i kafa, kolači, topli napici, turske palačinke u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 23 h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića od 23 do 10 h, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu udaljenu 350 m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. 

 

 

 

Eftalia Village 4*

 

Lokacija : Turkler, Alanja – 4km od centra Konaklija, 100m od svoje plaže
18km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe sadrže balkon, kadu, klima uređaj, telefon, TV, mini bar (samo voda), laminat, fen, sef. Porodične sobe imaju ketler i set za čaj i kafu. Plaća se: sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima 425 soba (219 standardnih i tri tipa porodičnih soba). Četiri sobe su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (otomanski i italijanski), 4 bara (Pool, Lobby, Beach, Aqua), poslastičarnicu, diskoteku, amfiteatar.
Za decu tu je mini klub, junior klub i igralište.
Besplatni sadržaji: Tursko kupatilo, sauna, otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, tobogani, teniski teren, fitness centar, košarka, odbojka na plaži, aerobik, vaterpolo, pikado, vazdušna puška, diskoteka, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, ostale animacije i programi, bingo, TV soba, amfiteatar.
Plaća se: finska i ruska sauna, masaže i tretmani,internet café, play station, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, fudbalski teren, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, bilijar, lekar, juvelir, prodavnica suvenira, frizer, sala za sastanke, rent-a-car, servis za pranje veša. i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 14:00 do 16:00.
Plaćaju se: Uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju plažu. Suncobrani, dušeci, ležaljke i peškiri se ne plaćaju oko bazena i na plaži.
Plaća se: zamena peškira za bazen i plažu.

 

 

 

Kleopatra Royal Palm 4*

 

Lokacija : Alanja -Kleopatrina plaža
119 km od aerodroma Antalija
1 km od centra Alanje
Smeštaj : Hotel je izgrađen 2003. godine, a renoviran 2010. godine. Ima ukupno 188 soba od čega 135 standardnih (25 m2) i 53 porodične (35 m2). Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom, klima uređajem, kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, fenom, telefonom sefom (plaća se). Sve sobe imaju balkon.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni i A` la carte restoran i dva bara, otvoreni bazen, saunu, masaže, katamaran, bilijar, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis… Internet kafe i bežični iternet u lobiju se plaćaju.
Od ostalih sadržaja: lekar, perionica veša…
Usluga : All Inclusive
Plaža : Hotel se nalazi 50 m od privatnog dela na Kleopatrinoj plaži. Ležaljke i suncobrani na bazenu se ne plaaaju, a peškiri se plaaaju.

 

 

 

Blue Sky & Suites 4* 

 

Lokacija : Alanja, Mahmutlar, Oba, 20 m od svog dela gradske plaže, 2 km od centra Alanje, 130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima glavnu zgradu i anex sa druge strane ulice. 36 apartamana i 12 porodičnih soba nalazi se u anex zgradi, a u glavnoj zgradi je 89 standardnih soba. Standardne sobe poseduju: Balkon (sve sobe osim jednokrevetnih), klima, sef, mini bar (dopunjava se na zahtev), satelitska TV sa muzičkim kanalima.
Plaća se: Sef u sobi, dopuna mini bara.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel od sadržaja ima otvoreni i zatvoreni restoran, 4 bara (Pool, Corner, Roof,Beach). Za decu tu je Mini klub. 
Besplatni sadržaji: Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, večernje animacije.
Plaća se: Sportovi na vodi, tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže. internet, iznajmljivanje laptopa, playstation i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, servis za pranje veša, rent-a-car, prodavnice, butik, sala za sastanke, faks, fotograf.
Usluga : U okviru All Inclusive koncepta su: 
Švedski sto u glavnom restoranu:
– doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćni bife (supa).
Čaj, kafa i kolači popodne, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe u konceptu.
Posebno se plaćaju sva flaširana pića, uvozna alkoholna pića u beach baru, sokovi od ceđenog voća, turska kafa, sav alkohol u Beach baru, sladoled, ice tea.
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu EU. Ležaljke, suncobrani i dušeci se naplaćuju. 
Komentar : Fascinantan pogled na Alanju iz glavnog restorana!

 

 

 

Annabella Park Resort 4*

 

Lokacija: : Incekum, iznad magistrale
0,5km od hotela Annabella Diamond, 26km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci: : Hotel se nalazi u neposrednoj blizini hotela Annabella Diamond, iznad magistrale, i zauzima prostor od 3.000m2. Ukupno ima 96 soba.
Hotel ima glavni restoran Park, 2 bara (Beach, Lobby). Gostima hotela nije dozvoljeno da koriste restorane i barove hotela Annabella Diamond.
Za decu tu je igralište.
Plaža: : Hotel ima svoj deo na peščanoj plaži od koje je udaljen oko 200m, gosti hotela koriste plažu hotela Diamond gde su ležaljke i suncobrani besplatni, peškiri uz depozit. Do plaže se dolazi prolaskom kroz tunel.
Hrana I Piće: : All Inclusive
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: Uvozna, flaširana i premium pića, sokovi od svežeg ceđenog voća i ostalo van koncepta.
Standardna Soba: : TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, klima, kupatilo sa kadom ili tušem, balkon, fen, telefon, sef i mini bar. U sobama na podu su pločice. 
Plaća se: Sef u sobi, room service,klima uređaj 5eur dnevno.
Check in od 14:00
Check out do 12:00
Spa & Wellness: : Tursko kupatilo, sauna.
Plaća se: Masaže i tretmani, piling.
Sport I Zabava: : Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa dva tobogana ( u hotelu Diamond), fitness, teniski teren, odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, step, pikado, vaterpolo, stoni tenis, disko, animacije tokom dana, tenis.
Plaća se: Motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, kompjuterske igre, bilijar, časovi tenisa i osvetljenje teniskog trerena i sve ostalo van koncepta
Ostale Usluge: : Lekar, servis za pranje veša, frizer, šoping centar, rent-a-car.

 

 

 

Alanya Buyuk Hotel 4*

 

Lokacija : Alanja, 25 m od sopstvene plaže, 500 m od centra Alanje, 130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sobe su opremljene: Balkon, klima, sef, mini bar, satelitska TV, telefon, kupatilo, fen, wireless internet. Sef u sobi se plaća, kao i mini bar i room service.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel se nalazi u samoj Alanji, na prelepom šetalištu pored mora. Ima 56 standardnih soba, 7 trokrevetnih, 6 spojenih soba, junior apartman i sobu za osobe sa posebnim potrebama. Ukupno ima 71 sobu.
Hotel ima glavni restoran Terrace Diva, 2 A la carte restorana (Terrace Moda, Trend Cafe & Restaurant) i 2 bara (Terrace i Lobby).
Besplatni sadržaji: Wi-Fi u sobama i javnim prostorima, fitness centar, igraonica (šah, tavla,…)
Plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, masaže, jacuzzi, telefon, internet kutak, vodeni sportovi u organizaciji privatne firme na plaži, lekar, telefon, pranje i peglanje veša.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona i uključuje:
Švedski sto u “Terrace Diva” restoranu:
– doručak i večera.
Posebno se plaćaju lokalna i bezalkoholna pića, kao i sva flaširana pića, uvozna alkoholna pića i sve van koncepta.
Plaža : Hotel se nalazi 25 m od privatnog dela na plaži. Ležaljke i suncobrani se plaćaju (5TL dnevno). 

 

 

 

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL 5*

 

Lokacija : Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži
32km od Alanje, 30km od Sidea
90km od centra Antalije, 80km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe sadrže centralnu klimu, sef (ne plaća se), mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa kadom, fen, balkon.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel se otvara 2014. godine. Hotel je prava je botanička bašta sa biljnim vrstama dopremljenim iz svih krajeva sveta. Hotel ima 453 sobe (255 standardnih i 198 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran, 5 A la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, francuski i azijski), 5 barova (Lobby, Snack, Vitamin, Beach i Bistro), diskoteku i noćni klub.
Za decu tu su dečiji bazeni, luna park (zajedno sa hotelom Delphin Botanik), dečiji bioskop, mini klub, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, otvoreni bazeni za odrasle i decu sa toboganima (jedan samo za goste ovog hotela a ostali su zajednički sa hotelom Delphin Botanik), zatvoreni bazen, Aquapark, fitness centar, aerobik, step, gimnastika u vodi, teniski teren uz rezervaciju, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, surf (uz licencu), kanu, pikado, luna park, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, šatl-bas do Alanje, Manavgata i Sidea, wireless internet.
Plaća se:SPA, jacuzzi, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, škola ronjenja, internet café, kompjuterske igrice, lekar, apoteka, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, faks i ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Incluisve-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu Park: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa, kolači, noćni bife, sladoled u različito doba dana, sokovi od svežeg voća.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, A la carte restoran i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju, a peškiri uz depozit.

 

 

 

ANNABELLA DIAMOND HOTEL & SPA 5*

 

Lokacija : Incekum, na svojoj plaži
26km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija

Smeštaj : Sve standardne sobe imaju balkon, kadu, centralnu klimu, telefon, LCD TV, mini bar (1 flaša vode dnevno), laminat, fen, sef, wireless internet.
Plaća se: Sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima 230 soba (222 standardne sobe, 7 porodičnih i 1 kraljevski apartman). 
Hotel ima glavni restoran, A la carte restoran, poslastičarnicu, i 4 bara (Snack, Beach, Lobby, Disco).
Za decu tu je mini klub i igralište.
Besplatni sadržaji: Tursko kupatilo, sauna,otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, 2 tobogana, fitness centar, teniski teren (u Annabella Park hotelu), odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, step aerobik, strečing, Wi-fi kod recepcije.
Plaća se: Masaže i tretmani, piling, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, igraonica, lekar, shopping centar, frizer, servis za pranje veša, rent-a-car i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni bife, užine, kafa u pet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 13:00 do 17:00., turska kafa.
Plaćaju se: Uvozna, flaširana i premium pića, sokovi od svežeg ceđenog voća i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena i na plaži. Peškiri uz depozit.

 

 

 

HEDEF RESORT& SPA 5*

 

Lokacija : Alanja, Konakli, na svojoj plaži
12 km od centra Alanje
120 km od centra Antalije, 110 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 760 soba (744 standardne sobe, 8 apartmana ( apartmani imaju odvojenu spavaću sobu), 2 kraljevska apartmana, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Standardne sobe imaju balkon, split klimu, francuski krevet ili dva standardna, sef (ne plaća se, ostavlja se depozit), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš-kadom, fen. Hotel poseduje 60 soba za nepušače. 
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je izgrađen 2006. godine. Prostire se na 16.000 m2. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte restorana, kafeteriju, 6 barova (Lobby, Pool, Beach, Myra, Vitamin, Garden), Snack Bar, amfiteatar.
Za decu tu su 2 bazena, mini klub, igralište, bašta, animacije. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), 2 saune, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, relaks bazen, zatvoreni bazen za decu, fitness centar, aerobik, step aerobik, tenis, oprema za tenis, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, amfiteatar, wireless internet u lobiju, igraonica. Plaćaju se: centar za negu lepote, piling, masaže (9 tipova), terapije, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, internet café i ostalo van koncepta. Zatim, menjačnica, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, mini market, prodavnice, 2 sale za sastanke, foto servis.
Usluga : Usluga je na bazi Ultra All Inclusive-a i uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i kafa, kolači, topli napici u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 23 h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flasirana pića, sva pića od 23 do 10 h, sladoled, Vitamin Bar i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

 

 

 

 

HOLIDAY GARDEN RESORT HOTEL 5* 

 

Lokacija : Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži
10 km od Avsallara, 35 km od centra Alanje
95 km od centra Antalije, 85 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je izgrađen 2005. godine. Prostire se na 10.000 m2 i ima 235 standardnih soba od kojih su dve za osobe sa posebnim potrebama. Standardne sobe imaju direktan ili bočni pogled na more, balkon, split klimu, sef, mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa kadom, fen, tepih. Sef se naplaćuje.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, restoran Snack Pool, A la carte restoran, 3 bara, diskoteku, amfiteatar. Za decu tu je mini klub, igralište, animacije. Čuvanje dece se naplaćuje.
Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, fitness centar, teniski teren, stoni tenis, skvoš, košarka, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije i ostalo van koncepta. Zatim, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, tržni centar (mini market, juvelir, butik, suveniri, foto servis), sale za konferencije i sastanke, faks.
Usluga : Usluga je na bazi All inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa i kolači u različito doba dana, jednom tokom boravka A la carte restoran.
Plaćaju se: Flaširana pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, piće u diskoteci, A la carte restoran uz prethodnu rezervaciju i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šjunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se plaćaju.

 

 

ALANJA – 10 NOĆENJA / AVIO
Cene su date u EUR po osobi
DETE 0-2 god GRATIS
Dinarski deo aranžmana 3000 rsd – plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
Hotel Usluga Struktura 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09
Cimen 3* HB 1/2 standard 410 410 455 476 476 476 445 414 410 359
3.adl osoba 355 355 387 402 402 402 380 358 355 319
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 318 318 342 352 352 352 336 321 318 292
Sultan Keykubat 3* AI 1/2 standard suite 425 425 461 469 469 469 457 429 419 385
3.adl osoba 365 365 391 397 397 397 388 369 360 337
I dete 2-14g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Ii dete 3-14g. 325 325 344 348 348 348 342 328 321 306
Hatipoglu Beach 3* Al 1/2 standard 409 417 453 477 477 477 465 453 441 393
3.adl osoba 354 360 385 402 402 402 394 385 377 343
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 317 321 340 352 352 352 346 340 333 310
Oba Time 3* AI 1/2 standard 481 481 529 559 559 559 536 504 499 454
3.adl osoba 404 404 439 460 460 460 443 421 417 385
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Balik 3* AI 1/2 standard 457 465 504 504 504 504 490 469 465 444
3.adl osoba 387 393 421 421 421 421 411 397 393 378
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 341 345 366 366 366 366 359 348 345 355
Kleopatra blue HAWAI3* AI 1/2 standard 435 494 513 541 568 568 513 485 454 454
3.adl osoba 373 413 427 447 466 466 427 408 385 385
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Hotel Muz 3* AI 1/2 standard 457 474 555 555 555 555 555 514 482 462
3.adl osoba 387 399 457 457 457 457 457 428 405 391
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 341 350 392 392 392 392 392 371 354 344
Elysse Beach 3* HB 1/2 standard 454 481 504 522 541 541 529 504 458 454
3.adl osoba 385 404 421 434 447 447 439 421 389 385
I dete 2-13 god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Hotel Saphir 4* AI 1/2 standard 662 708 719 725 780 780 780 743 703 662
3.adl osoba 531 563 572 576 614 614 614 589 560 631
I dete 2-13 g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13 g. 444 467 474 477 504 504 504 486 464 444
1/2 standard SV 679 725 737 743 797 797 797 761 720 679
3.adl osoba 543 575 584 588 626 626 626 601 572 543
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 452 475 482 485 512 512 512 494 473 452
1/2 villa elite junior 696 742 754 760 814 814 814 778 737 696
3.adl osoba 555 587 596 600 638 638 638 613 584 555
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Kleopatra Ada Beach 4* AI 1-2 standard 508 508 536 633 633 633 561 512 478 448
3.adl osoba 423 423 444 511 511 511 461 427 402 381
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Blue Sky 4* AI 1/2 standard 521 553 590 590 590 574 542 542 537 505
3.adl osoba 432 455 481 481 481 470 447 447 444 421
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Oba Star 4* AI 1/2 standard 521 565 606 646 646 646 642 606 601 577
3.adl osoba 432 463 493 521 521 521 518 493 488 472
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Monart City 4* AI 1/2 standard 627 627 706 725 725 725 697 642 613 563
3.adl osoba 507 507 563 575 575 575 556 518 497 462
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SV 654 654 734 752 752 752 725 669 641 591
3.adl osoba 562 526 582 595 595 595 575 537 516 481
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Kleopatra Royal Palm 4* AI 1/2 standard 491 491 599 624 624 624 547 495 469 448
3.adl osoba 411 411 487 505 505 505 451 415 396 381
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Remi Hotel 4* AI 1/2 standard 513 513 566 590 598 598 598 532 513 493
3.adl osoba 427 427 464 481 487 487 487 441 427 413
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 369 369 397 409 413 413 413 380 369 359
Savk 4* HB 1/2 standard 499 549 568 568 568 568 568 522 518 518
3.adl osoba 417 452 466 466 466 466 466 434 430 430
I dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 7-13g. 363 388 398 398 398 398 398 375 372 372
Blue Wave 4* AI 1/2 standard 481 548 582 582 582 582 578 534 529 497
3.adl osoba 404 451 476 476 476 476 473 442 438 416
I dete 2*13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-7g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 7-13g. 353 387 405 405 405 405 403 381 377 361
Delphin Botanik 5* UAI 1/2 standard 944 944 1009 1033 1033 1033 1017 952 944 920
3.adl osoba 728 728 774 791 791 791 780 735 728 712
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 12-15g. 585 585 618 630 630 630 622 590 585 573
II dete 2-15g. 585 585 618 630 630 630 622 590 585 573
Dizalya Palm Garden 5* AI 1/2 standard 609 642 725 725 725 725 714 614 609 592
3.adl osoba 494 517 575 575 575 575 568 498 494 482
I dete 2-13god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 3-13god. 417 434 476 476 476 476 471 421 417 409
Hotel Delphin De Luxe 5* UAI 1/2 standard LV 952 952 1017 1041 1041 1041 1025 960 952 928
3.adl osoba 734 734 780 797 797 797 786 740 734 717
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 10-15g. 589 589 622 634 634 634 626 594 589 577
II dete 2-15g. 589 589 622 634 634 634 626 594 589 577
1/2 standard SSV 968 968 1033 1057 1057 1057 1041 976 968 944
3.adl osoba 745 745 791 808 808 808 797 752 745 728
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 10-15g. 597 597 630 642 642 642 634 602 597 585
II dete 2-15g. 597 597 630 642 642 642 634 602 597 585
Saphire Resort & Spa 5* AI 1/2 standard LV 781 841 857 864 926 926 926 899 837 781
3.adl osoba 615 657 668 673 717 717 717 697 654 615
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 504 534 543 546 577 577 577 563 531 504
1/2 standard SV 807 867 883 890 952 952 952 925 863 807
3.adl osoba 633 675 687 691 735 735 735 716 672 633
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-13g. 516 546 555 559 590 590 590 576 544 516
Quatro Beach Resort 5* AI 1/2 standard 781 803 918 944 944 944 931 814 764 722
3.adl osoba 615 630 711 729 729 729 720 816 603 573
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
1/2 standard SSV 790 811 926 952 952 952 939 823 773 730
3.adl osoba 621 636 717 735 735 735 726 644 609 579
I dete 2-12g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-12g. 508 519 577 590 590 590 583 525 499 478
Hotel Delphin Botanik Platinum 5* UAI 1/2 standard LV 952 952 1017 1041 1041 1041 1025 960 952 928
3.adl osoba 734 734 780 797 797 797 786 740 734 717
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 10-15g. 589 589 622 634 634 634 626 594 589 577
II dete 2-15g. 589 589 622 634 634 634 626 594 589 577
1/2 standard SSV 968 968 1033 1057 1057 1057 1041 976 968 944
3.adl osoba 745 745 791 808 808 808 797 752 745 728
I dete 2-10g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
I dete 10-15g. 597 597 630 642 642 642 634 602 597 585
II dete 2-15g. 597 597 630 642 642 642 634 602 597 585
Palmeras Beach 5* UAI 1/2 standard 596 648 691 736 736 736 691 661 596 596
3.adl osoba 485 521 552 584 584 584 552 531 485 485
I dete 2-13g. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
Azura Deluxe Resort 5* AI 1/2 deluxe LV 748 800 860 872 872 872 864 799 792 725
3.adl osoba 591 628 670 679 679 679 673 628 622 575
I dete 2-13 god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3 god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 3-13 god. 487 513 544 550 550 550 546 513 509 475
1/2 deluxe SV 788 840 900 912 912 912 904 840 832 765
3.adl osoba 619 656 698 707 707 707 701 656 650 603
I dete 2-13 god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 2-3 god. 189 189 189 189 189 189 189 189 189 189
II dete 3-13 god. 507 533 564 570 570 570 566 534 529 495

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.Dan Beograd – Antalija Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, 2 sata pre poletanja aviona. Po sletanju transfer do hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

2-10.Dan Kemer / Lara / Belek / Alanja / Side Slobodni dani za individualni program. Izabrana usluga, Noćenje.

11.Dan Antalija – Beograd Izabrana usluga. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i let do Beograda.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalia-Beograd

-10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

-YQ taksa – doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije.

 

 

 

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse: aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god: 16,72 EUR – plaćanje u agenciji; aerodrom Antalija – odrasli i deca od 5 do 12 god: 15 EUR – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo):0,98 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 0 do 2 god: besplatno;

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

 

 

 

NAPOMENE:

-Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.

-U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.

-Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!

-Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!

-Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).

-Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.

-Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).

-Agencija nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

-Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta, pasoše, i njihovu validnost .Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

-Pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

 

 

Način plaćanja:

-Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana

-Čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu

-Mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Krajnji rok za obavestavaje putnika, za slucaj otkazivanja aranzmana od strane agencije je 5 dana pre pocetka putovanja.

-Molimo putnike da provere tacna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje

-Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju je 100 putnika .

-Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja.

-Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

-Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja agencije sa licencom OTP 130/2010 od 05.02.2010 Ministarstva Turizma uskladjeni sa YUTA standardom.