Letovanje Turska Alanja 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

 

Alanja popularno letovalište u Turskoj  se nalazi na najlepšem delu rivijere i od aerodroma se stiže za nekih dva sata. Alanju grle planine Taurus koje ovo mesto štite od lošeg vremena i zadržavaju topao vazduh. Na ulasku u Alanju mogli bi ste videti zidine utrvrđenja koje je služilo kao odbrambeno uporište od okrutnih gusara. U Alanji se nalazi veliki Bulevar Ataturk sa palmama i eukaliptusima a u poprečnim ulicama ukrašen drvoredima narandže i nara. Morate videti i ovde u prijatnim letnjim noćima prošetati. Letovalište Alanju zapljuskuju šljunkovita i peskovita Kleopatrina plaža koja je dugačka oko 3 kilometra. Poznata plaža Alanje je i Ataturkova plaža kojoj se kraj golim okom ne može sagledati. Ulaz na plažu je besplatan, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Nešto posebno u Alanji je zalazak koji je doživljaj sam po sebi , ostaće Vam u sećanju zasigurno. Postoje brojni izleti koji se mogu organizovati u Alanji da Vas odmor bude ugođaj u potpunosti. Alanja dobija naziv Mala Ibica u Turskoj po provodu i noćnom životu. Mnoštvo klubova i diskoteka koji su prilagođeni onima koji su voljni da svoj godišnji odmor iskoriste sa nekim noćnim izlaskom i dobrim provodom. Izleti koje Vam preporucujemo kao “must visit” za vreme letovanja u Turskoj – Alanji: jeep safari, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, noćno krstarenje, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, obilazak Alanje, pećine Damlatas i Dimcaj reke, akva park, obilazak Perge-Aspendos-Side…

 

alanja turska letovanje


 

 

 

Azak Otel 3*Pogledajte cenovnik OVDE

Lokacija : U centru Alanje, na Kleopatrinoj plaži
130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 62 sobe (51 dvokrevetnu, 11 trokrevetnih i 2 konektovane).
Sve sobe umaju: pogled na more, balkon, split klimu, sef, mini bar, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, laminat ili keramiku na podu.
Plaća se: Sef i mini bar.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, A la carte restoran i 4 bara (Pool, Lobby, Snack, Vitamin). otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen.
Plaća se: Tursko kupatilo (hamam), sauna, piling, masaže, fitness centar, bilijar i ostalo van koncepta. Nedaleko od hotela nalaze se javni teniski teren i centar za sportove na vodi.
Ostali sadržaji: lekar, servis za pranje i peglanje veša.
Usluga : Polupansion
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak i večera.
Plaćaju se: sva pića, A la carte restoran i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoj deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži.
Suncobrani, ležaljke i dušeci se plaćaju.

 

 

 

Blue Wave 3* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Hotel Blue Wave nalazi se u delu Oba, 3 km od centra Alanje,135 km od centra Antalije i 125 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 anex zgrada u formi resorta. Aneksi se nalaze preko puta glavne zgrade od koje ih deli ulica. Hotel ima 51 standardnu sobu, 1 za osobe sa posebnim potrebama, 127 apartmana i 13 ekonomskih soba. U glavnoj zgradi su samo apartmani, dok su ostale sobe u anex zgradama.
Sve sobe imaju:Balkon (ekonomske sobe nemaju balkon), klimu, sef, mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa kadom (u apartmanima sa tuš-kadom), fen. Porodične sobe imaju mini kuhinju (bez posuđa). Plaća se: Sef i mini bar.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren u maju 1999. godine, a kompletno renoviran 2008. i zauzima 11.000 m2 prostora. Hotel ima glavni restoran, 2 Pool Bar-a i Beach Bar, Botanic café, 2 otvorena bazena i dečiji bazen, dnevne i večernje animacije i programi, akva park, stoni tenis, pikado, wireless internet, aerobik, gimnastika u vodi i tursko kupatilo. Za decu tu je mini kluib, dečiji park, animacije, dečiji bazen. Čuvanje dece se posebno naplaćuje.
Plaća se: svi sportovi na vodi, bilijar, sauna, masaže, internet café, sauna, masaže i para.
Dodatni sadržaji: lekar, servis za pranje i peglanje veša, telefon i faks.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
– doručak, kasni doručak, ručak i večera. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, razne užine, pite, kafa, topli napici u razno doba dana.
Posebno se plaćaju: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva hrana i piće u Beach Bar-u, sokovi od sveže ceđenog voća, turska kafa (služi se do 23:00).
Plaža : Hotel koristi svoj deo (br.7) na gradskoj plaži gde se ležaljke i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se plaćaju.

 

 

 

Eftalia Aytur Hotel 3*

Lokacija : Alanja, 40m od plaže
0,8 km od centra Alanje, 135km od centra Antalije, 125km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe imaju balkon, tuš, klima uređaj, telefon, laminat na podu, fen.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren 1986. godine. Prostire se na 5400 m2. Ima 222 sobe (103 standardne sobe, tri tipa porodičnih soba kojih je ukupno 65, 50 standardnih sa krevetom na sprat i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran koji osim doručka i večere radi A la carte , poslastičarnicu, 4 bara (Beach, Pool, Lobby i Restaurant).
Za decu tu je igralište.
Besplatni sadržaji: Otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, 1 tobogan, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, fitness soba, 
Plaća se: Tursko kupatilo, sauna, masaže i tretmani kao i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak i večera.
Plaćaju se: Sva pića, sladoled i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoj deo javne gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju oko bazena.
Plaća se: Suncobrani, ležaljke i dušeci na plaži. Dušeci oko bazena se plaćaju.

 

 

 

Hatipolu Beach Hotel 3*

Lokacija : Alanja, Centar, 50m od Kleopatrine plaže
135km od centra Antalije, 125km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Hotel je otvoren 1998 godine a kompletno renoviran 2012. Ovaj petospratni gradski hotel ima 70 standardnih dvokrevetnih soba.
Hotel ima glavni restoran koji je van doručka i večere A la carte, Snack-Pool.
Smeštaj : Balkon, tuš/kada, split klima, telefon, TV sa satelitskim programima, mini bar, internet pristup, fen, sef.
Plaća se: Room servis, sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Usluga : Švedski sto u glavnom restoranu za doručak i izbor menija za ručak. 
Plaćaju se: Sva pića i ostalo van koncepta.
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.
Plaža : Hotel ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži (pesak) od koje ga odvaja šetalište. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena.Plaća se: Suncobrani, dušeci i ležaljke na plaži.
Ostali Sadržaji : Hotel nema svoje SPA kapacitete.Otvoreni bazen sa sekcijom za decu, TV soba.
Plaća se: internet i sve ostalo van koncepta.Lekar, rent-a-bike.

 

 

 

Hedef Rose Garden 4*

 

Lokacija : Alanja, Konakli, 350 m od svoje plaže
12 km od centra Alanje
110 km od centra Antalije, 100 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 240 soba (218 standardnih, 20 porodičnih i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Standardne sobe imaju balkon, split klimu, francuski krevet ili dva standardna, sef, mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš-kadom, fen. Sef se naplaćuje.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, 4 bara, Snack Bar, diskoteku.
Za decu tu je mini klub, igralište, animacije. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), aqua park, 2 otvorena bazena sa delovima za decu, zatvoreni bazen, fitness centar, aerobik, step, gimnastika u vodi, tenis, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, TV soba.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, bilijar, internet café, kompjuterske igrice, video igrice, sauna, centar za negu lepote, piling, masaže, terapije i ostalo van koncepta. Zatim, menjačnica, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, mini market, juvelir, butik, faks, fotokopiranje, foto servis.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata: 
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i kafa, kolači, topli napici, turske palačinke u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 23 h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića od 23 do 10 h, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu udaljenu 350 m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. 

 

 

 

Eftalia Village 4*

 

Lokacija : Turkler, Alanja – 4km od centra Konaklija, 100m od svoje plaže
18km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe sadrže balkon, kadu, klima uređaj, telefon, TV, mini bar (samo voda), laminat, fen, sef. Porodične sobe imaju ketler i set za čaj i kafu. Plaća se: sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima 425 soba (219 standardnih i tri tipa porodičnih soba). Četiri sobe su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (otomanski i italijanski), 4 bara (Pool, Lobby, Beach, Aqua), poslastičarnicu, diskoteku, amfiteatar.
Za decu tu je mini klub, junior klub i igralište.
Besplatni sadržaji: Tursko kupatilo, sauna, otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, tobogani, teniski teren, fitness centar, košarka, odbojka na plaži, aerobik, vaterpolo, pikado, vazdušna puška, diskoteka, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, ostale animacije i programi, bingo, TV soba, amfiteatar.
Plaća se: finska i ruska sauna, masaže i tretmani,internet café, play station, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, fudbalski teren, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, bilijar, lekar, juvelir, prodavnica suvenira, frizer, sala za sastanke, rent-a-car, servis za pranje veša. i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 14:00 do 16:00.
Plaćaju se: Uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju plažu. Suncobrani, dušeci, ležaljke i peškiri se ne plaćaju oko bazena i na plaži.
Plaća se: zamena peškira za bazen i plažu.

 

 

 

Kleopatra Royal Palm 4* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Alanja -Kleopatrina plaža
119 km od aerodroma Antalija
1 km od centra Alanje
Smeštaj : Hotel je izgrađen 2003. godine, a renoviran 2010. godine. Ima ukupno 188 soba od čega 135 standardnih (25 m2) i 53 porodične (35 m2). Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom, klima uređajem, kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, fenom, telefonom sefom (plaća se). Sve sobe imaju balkon.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni i A` la carte restoran i dva bara, otvoreni bazen, saunu, masaže, katamaran, bilijar, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis… Internet kafe i bežični iternet u lobiju se plaćaju.
Od ostalih sadržaja: lekar, perionica veša…
Usluga : All Inclusive
Plaža : Hotel se nalazi 50 m od privatnog dela na Kleopatrinoj plaži. Ležaljke i suncobrani na bazenu se ne plaaaju, a peškiri se plaaaju.

 

 

 

Blue Sky & Suites 4* 

 

Lokacija : Alanja, Mahmutlar, Oba, 20 m od svog dela gradske plaže, 2 km od centra Alanje, 130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima glavnu zgradu i anex sa druge strane ulice. 36 apartamana i 12 porodičnih soba nalazi se u anex zgradi, a u glavnoj zgradi je 89 standardnih soba. Standardne sobe poseduju: Balkon (sve sobe osim jednokrevetnih), klima, sef, mini bar (dopunjava se na zahtev), satelitska TV sa muzičkim kanalima.
Plaća se: Sef u sobi, dopuna mini bara.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel od sadržaja ima otvoreni i zatvoreni restoran, 4 bara (Pool, Corner, Roof,Beach). Za decu tu je Mini klub. 
Besplatni sadržaji: Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, večernje animacije.
Plaća se: Sportovi na vodi, tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže. internet, iznajmljivanje laptopa, playstation i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, servis za pranje veša, rent-a-car, prodavnice, butik, sala za sastanke, faks, fotograf.
Usluga : U okviru All Inclusive koncepta su: 
Švedski sto u glavnom restoranu:
– doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćni bife (supa).
Čaj, kafa i kolači popodne, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe u konceptu.
Posebno se plaćaju sva flaširana pića, uvozna alkoholna pića u beach baru, sokovi od ceđenog voća, turska kafa, sav alkohol u Beach baru, sladoled, ice tea.
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu EU. Ležaljke, suncobrani i dušeci se naplaćuju. 
Komentar : Fascinantan pogled na Alanju iz glavnog restorana!

 

 

 

Annabella Park Resort 4* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija: : Incekum, iznad magistrale
0,5km od hotela Annabella Diamond, 26km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci: : Hotel se nalazi u neposrednoj blizini hotela Annabella Diamond, iznad magistrale, i zauzima prostor od 3.000m2. Ukupno ima 96 soba.
Hotel ima glavni restoran Park, 2 bara (Beach, Lobby). Gostima hotela nije dozvoljeno da koriste restorane i barove hotela Annabella Diamond.
Za decu tu je igralište.
Plaža: : Hotel ima svoj deo na peščanoj plaži od koje je udaljen oko 200m, gosti hotela koriste plažu hotela Diamond gde su ležaljke i suncobrani besplatni, peškiri uz depozit. Do plaže se dolazi prolaskom kroz tunel.
Hrana I Piće: : All Inclusive
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: Uvozna, flaširana i premium pića, sokovi od svežeg ceđenog voća i ostalo van koncepta.
Standardna Soba: : TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, klima, kupatilo sa kadom ili tušem, balkon, fen, telefon, sef i mini bar. U sobama na podu su pločice. 
Plaća se: Sef u sobi, room service,klima uređaj 5eur dnevno.
Check in od 14:00
Check out do 12:00
Spa & Wellness: : Tursko kupatilo, sauna.
Plaća se: Masaže i tretmani, piling.
Sport I Zabava: : Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa dva tobogana ( u hotelu Diamond), fitness, teniski teren, odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, step, pikado, vaterpolo, stoni tenis, disko, animacije tokom dana, tenis.
Plaća se: Motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, kompjuterske igre, bilijar, časovi tenisa i osvetljenje teniskog trerena i sve ostalo van koncepta
Ostale Usluge: : Lekar, servis za pranje veša, frizer, šoping centar, rent-a-car.

 

 

 

Alanya Buyuk Hotel 4* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Alanja, 25 m od sopstvene plaže, 500 m od centra Alanje, 130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sobe su opremljene: Balkon, klima, sef, mini bar, satelitska TV, telefon, kupatilo, fen, wireless internet. Sef u sobi se plaća, kao i mini bar i room service.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel se nalazi u samoj Alanji, na prelepom šetalištu pored mora. Ima 56 standardnih soba, 7 trokrevetnih, 6 spojenih soba, junior apartman i sobu za osobe sa posebnim potrebama. Ukupno ima 71 sobu.
Hotel ima glavni restoran Terrace Diva, 2 A la carte restorana (Terrace Moda, Trend Cafe & Restaurant) i 2 bara (Terrace i Lobby).
Besplatni sadržaji: Wi-Fi u sobama i javnim prostorima, fitness centar, igraonica (šah, tavla,…)
Plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, masaže, jacuzzi, telefon, internet kutak, vodeni sportovi u organizaciji privatne firme na plaži, lekar, telefon, pranje i peglanje veša.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona i uključuje:
Švedski sto u “Terrace Diva” restoranu:
– doručak i večera.
Posebno se plaćaju lokalna i bezalkoholna pića, kao i sva flaširana pića, uvozna alkoholna pića i sve van koncepta.
Plaža : Hotel se nalazi 25 m od privatnog dela na plaži. Ležaljke i suncobrani se plaćaju (5TL dnevno). 

 

 

 

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL 5* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži
32km od Alanje, 30km od Sidea
90km od centra Antalije, 80km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sve standardne sobe sadrže centralnu klimu, sef (ne plaća se), mini bar, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa kadom, fen, balkon.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel se otvara 2014. godine. Hotel je prava je botanička bašta sa biljnim vrstama dopremljenim iz svih krajeva sveta. Hotel ima 453 sobe (255 standardnih i 198 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran, 5 A la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, francuski i azijski), 5 barova (Lobby, Snack, Vitamin, Beach i Bistro), diskoteku i noćni klub.
Za decu tu su dečiji bazeni, luna park (zajedno sa hotelom Delphin Botanik), dečiji bioskop, mini klub, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, otvoreni bazeni za odrasle i decu sa toboganima (jedan samo za goste ovog hotela a ostali su zajednički sa hotelom Delphin Botanik), zatvoreni bazen, Aquapark, fitness centar, aerobik, step, gimnastika u vodi, teniski teren uz rezervaciju, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, surf (uz licencu), kanu, pikado, luna park, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, šatl-bas do Alanje, Manavgata i Sidea, wireless internet.
Plaća se:SPA, jacuzzi, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, škola ronjenja, internet café, kompjuterske igrice, lekar, apoteka, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, faks i ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Incluisve-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu Park: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa, kolači, noćni bife, sladoled u različito doba dana, sokovi od svežeg voća.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, A la carte restoran i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju, a peškiri uz depozit.

 

 

 

ANNABELLA DIAMOND HOTEL & SPA 5* – Pogledajte cenovnik OVDE

 

Lokacija : Incekum, na svojoj plaži
26km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija

Smeštaj : Sve standardne sobe imaju balkon, kadu, centralnu klimu, telefon, LCD TV, mini bar (1 flaša vode dnevno), laminat, fen, sef, wireless internet.
Plaća se: Sef u sobi.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima 230 soba (222 standardne sobe, 7 porodičnih i 1 kraljevski apartman). 
Hotel ima glavni restoran, A la carte restoran, poslastičarnicu, i 4 bara (Snack, Beach, Lobby, Disco).
Za decu tu je mini klub i igralište.
Besplatni sadržaji: Tursko kupatilo, sauna,otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, 2 tobogana, fitness centar, teniski teren (u Annabella Park hotelu), odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, step aerobik, strečing, Wi-fi kod recepcije.
Plaća se: Masaže i tretmani, piling, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, igraonica, lekar, shopping centar, frizer, servis za pranje veša, rent-a-car i sve ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni bife, užine, kafa u pet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 13:00 do 17:00., turska kafa.
Plaćaju se: Uvozna, flaširana i premium pića, sokovi od svežeg ceđenog voća i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena i na plaži. Peškiri uz depozit.

 

 

 

HEDEF RESORT& SPA 5*

 

Lokacija : Alanja, Konakli, na svojoj plaži
12 km od centra Alanje
120 km od centra Antalije, 110 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 760 soba (744 standardne sobe, 8 apartmana ( apartmani imaju odvojenu spavaću sobu), 2 kraljevska apartmana, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Standardne sobe imaju balkon, split klimu, francuski krevet ili dva standardna, sef (ne plaća se, ostavlja se depozit), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš-kadom, fen. Hotel poseduje 60 soba za nepušače. 
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je izgrađen 2006. godine. Prostire se na 16.000 m2. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte restorana, kafeteriju, 6 barova (Lobby, Pool, Beach, Myra, Vitamin, Garden), Snack Bar, amfiteatar.
Za decu tu su 2 bazena, mini klub, igralište, bašta, animacije. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), 2 saune, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, relaks bazen, zatvoreni bazen za decu, fitness centar, aerobik, step aerobik, tenis, oprema za tenis, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, amfiteatar, wireless internet u lobiju, igraonica. Plaćaju se: centar za negu lepote, piling, masaže (9 tipova), terapije, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, internet café i ostalo van koncepta. Zatim, menjačnica, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, mini market, prodavnice, 2 sale za sastanke, foto servis.
Usluga : Usluga je na bazi Ultra All Inclusive-a i uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i kafa, kolači, topli napici u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 23 h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flasirana pića, sva pića od 23 do 10 h, sladoled, Vitamin Bar i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

 

 

 

 

HOLIDAY GARDEN RESORT HOTEL 5* 

 

Lokacija : Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži
10 km od Avsallara, 35 km od centra Alanje
95 km od centra Antalije, 85 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je izgrađen 2005. godine. Prostire se na 10.000 m2 i ima 235 standardnih soba od kojih su dve za osobe sa posebnim potrebama. Standardne sobe imaju direktan ili bočni pogled na more, balkon, split klimu, sef, mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa kadom, fen, tepih. Sef se naplaćuje.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, restoran Snack Pool, A la carte restoran, 3 bara, diskoteku, amfiteatar. Za decu tu je mini klub, igralište, animacije. Čuvanje dece se naplaćuje.
Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, fitness centar, teniski teren, stoni tenis, skvoš, košarka, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije i ostalo van koncepta. Zatim, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, tržni centar (mini market, juvelir, butik, suveniri, foto servis), sale za konferencije i sastanke, faks.
Usluga : Usluga je na bazi All inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa i kolači u različito doba dana, jednom tokom boravka A la carte restoran.
Plaćaju se: Flaširana pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, piće u diskoteci, A la carte restoran uz prethodnu rezervaciju i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šjunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se plaćaju.

 


 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

(polasci – ponedeljak, sreda i subota)

 

1 DAN –  BEOGRAD – ANTALIJA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, ispred šaltera  agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Antaliju. Transfer autobusom sa antalijskog aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 6,7,8,9,10,11,13,14,20 i 21  DAN – ANTALIJA, ALANJA, BELEK, SIDE ILI KEMER

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

POSLEDNJI (7,8,9,10,11,12,14,15,21 i 22) DAN ANTALIJA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Dolazak u Beograd nakon dvočasovnog leta. Kraj programa.

 

 

PROGRAM UKLJUCUJE:

-Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija –Beograd avio kompanijom Freebird Airline

-Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

-6,7,8,9,10,11,13,14,20 i 21 noćenje na bazi izabrane usluge u hotelu

-Usluge predstavnika u Turskoj

-Troškove organizacije putovanja

 

 

 

PROGRAM NE UKLJUCUJE:

-Avio takse trenutno 35€ (19 € taksa aerodroma Nikola Tesla i 15€ taksa aerodroma u Antaliji, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdusnog saobraćaja Republike Srbije ). YQ taksa trenutno 0€ (YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

-Dinarski deo aranžmana po osobi (plaćaju je odrasli i deca starija od 2 godine.

-Deca do 2 godine plaćaju 30 eur, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

-Putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete

-Individualne troškove

-Ostale nepomenute usluge

 

 

 

USLOVI PLACANJA:

-Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

-Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja..

-Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

 

NACIN PLACANJA:

-AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.

-ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja do 31.10.2016. bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og umesecu.

 

 

VAZNE NAPOMENE:

Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

-Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija ce proslediti Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

-Sve sobe u svim hotelima u Turskoj u ponudi  agencije su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

-Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Turskoj birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju većine hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

-U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim -terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

U slučaju večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio kompanije, obrok u avionu zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, prvi obrok je u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj  All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.

Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).

-Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

Vreme trajanja transfera od aerodroma Antalija do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

-Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

Avio karte dobijaju se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.

-Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

-Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

-Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera.

-Predstavnici i autobusi za transfer agencije čekaju putnike na aerodromu u Turskoj i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi vodičima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da vodič sve putnike isprati do recepcije. Vodič obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način vodič će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

-Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.

-U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.

-Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

-Agencija zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

-MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 1A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1A TRAVEL d.o.o.  Licenca br. OTP 278 /2010