Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Bugarska Sveti Konstantin i Elena 2018

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Jos jedno u nizu lepih bugarskih letovalista je Sveti Konstantin i Elena koje se nalazi na 8 kilometara od letnje prestonice Bugarske – Varne. Prekrasna priroda, stogodišnje drveće i mineralni izvori bili su dovoljni da Sv. Konstantin bude prvo, najstarije letovalište na bugarskoj obali. Naziv je dobilo po manastiru Sv. Konstantin i Elena koji se nalazi u srcu mesta. Nekada je prestizno bilo konaciti i smestiti se na konaku manastira gde postoji i restoran, tako da i danas nije retko da se turisti odlucuju za smestaj u konaku manastira. Danas ovo letovalište odlikuju prelepe, čiste, peščane plaže, puno zelenila i luksuzni hoteli. Kada su u pitanju prirodni faktori , bogato termalno-mineralni izvori, prijatne sveze noci i vazduh, uredjeni parkovi kao i blizina Varne i ostalih letovalista kao sto su Zlatni Pjasci, cine Sveti Konstantin i Elena pozeljno letovaliste za nezaboravan odmor u Bugarskoj na moru.

letovanje sveti konstantin i elena


 

 

 

 

 

 

Hotel Romance Spa ****

Lokacija: Nalazi se na 250 m od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto ili izbor jela iz menija). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne, prostrane. Sve sobe poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, internet pristup, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na park.

 

 

Hotel Dolphin ***

Lokacija: Nalazi se pored plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, frižiderom, sefom, internet pristupom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

Hotel Chaika ***

Lokacija: Nalazi se na 50 m od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom ( švedski sto). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne. Sve sobe poseduju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo i terasu sa pogledom na more ili park. Sadržaj hotela: Restorani, barovi, room servis, igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, menjačnica, sef, rent-a-car, parking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u popodnevnim časovima sa parkinga u bloku 42. preko puta buvlje pijace. Noćna vožnja.

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

-Boravišnu taksu 7 eura po osobi za period boravka – deca preko 2 god placaju

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Sveti Vlas – Sveti Vlas Laguna – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Sv.Konstantin – Sunny Day – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 80 €, jedan pravac 50 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

Popusti:

-deca do 12 god. ostvaru ju popust od 20 € i imaju svoje sedište osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 10 € ,

-deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou

3) Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2017 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)

 

 NAPOMENA: Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja koji poseduje  licencu OTP 506/2010 od 04.03.2010.