Letovanje Bugarska Sveti Konstantin i Elena 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Jos jedno u nizu lepih bugarskih letovalista je Sveti Konstantin i Elena koje se nalazi na 8 kilometara od letnje prestonice Bugarske – Varne. Prekrasna priroda, stogodišnje drveće i mineralni izvori bili su dovoljni da Sv. Konstantin bude prvo, najstarije letovalište na bugarskoj obali. Naziv je dobilo po manastiru Sv. Konstantin i Elena koji se nalazi u srcu mesta. Nekada je prestizno bilo konaciti i smestiti se na konaku manastira gde postoji i restoran, tako da i danas nije retko da se turisti odlucuju za smestaj u konaku manastira. Danas ovo letovalište odlikuju prelepe, čiste, peščane plaže, puno zelenila i luksuzni hoteli. Kada su u pitanju prirodni faktori , bogato termalno-mineralni izvori, prijatne sveze noci i vazduh, uredjeni parkovi kao i blizina Varne i ostalih letovalista kao sto su Zlatni Pjasci, cine Sveti Konstantin i Elena pozeljno letovaliste za nezaboravan odmor u Bugarskoj na moru.

letovanje sveti konstantin i elena


 

 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-7 % popusta za celokupne uplate do 15.03.

-5 % popusta za celokupne uplate do 15.04.

 

 

 

 

Hotel Romance Spa **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 250 m od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto ili izbor jela iz menija). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne, prostrane. Sve sobe poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, internet pristup, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na park.

 

 

 

Hotel Dolphin *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se pored plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, frižiderom, sefom, internet pristupom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Chaika *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 50 m od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom ( švedski sto). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne. Sve sobe poseduju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo i terasu sa pogledom na more ili park. Sadržaj hotela: Restorani, barovi, room servis, igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, menjačnica, sef, rent-a-car, parking.

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 17h sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muskatirovic” na Dorcolu. 

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

 

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 85 €, jedan pravac 60 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2020

-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2020 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)