Bukurešt putovanje autobusom 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Evropske metropole

 


 

 

 

Bukurešt putovanje autobus cena:
Opis: Termin: Cena:
Putovanje Uskoro 85€

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan NOVI SAD/BEOGRAD

Polazak iz Novog Sada u 18.30h. Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 20.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju sa kraćim usputnim zadržavanjima, radi odmora.

 

2.dan BUKUREŠT – RUMUNSKO VEČE

Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje centra grada: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta, Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), bivše zdanje Senata, crkva Kreculesku i dr.  Smeštaj u hotel.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno se organizuje rumunsko tradicionalno veče u restoranu u Bukureštu (večera, muzičko-zabavni program, animacija, popularne cene pića).  Noćenje.

 

3.dan SINAJA – PELEŠ – BRAN

Doručak. Fakultativni odlazak  za manastir Sinaju i Peleš. Poseta manastiru, razgledanje grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti a zatim poseta zamku Peleš. Nastavak puta ka Brašovu, odlazak do zamka Bran, poznatiji kao zamak Grofa Drakule. Povratak u hotel.  Noćenje.

 

4.dan BUKUREŠT – PARLAMENT

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost  fakultatvinog obilaska Parlamenta – druge najveće zgrade na svetu. Slobodno vreme za individulane aktivnosti. Oko 18.00h polazak za Beograd.

 

5.dan BEOGRAD/NOVI SAD

Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnji časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza.  (Kraj usluga)

 

 

 

ARANŽMANA OBUHVATA:

-prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu

-smeštaj u Bukureštu(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u hotelu sa 2* u 1/2 i 1/2+1

sobama;

-panoramske obilaske prema programu (Bukurešt)

-troškove organizacije i vođenja puta

 

 

 

ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranje

-ulaznice i fakultativne izlete

-druge individualne troškove putnika

 

 

-DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 45 € (na upit)

-DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA: 10 €

 

 

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

smeštaj je u Bukureštu  u hotelu sa 2*, u dole navedenom hotelu ili sličnom:

 

 

HELLO HOTELS **

Nalazi se par  minuta hoda od severne železničke stanice u Bukureštu. Ima 150 smeštajnih jedinica koje su modern opremljene, klimatizovane i imaju besplatan internet. Gradskim prevozom možete za 10 minuta da stignete do centra grada. U restoranu koji se nalazi u hotelu  služi se doručak na bazi švedskog stola. Smeštajne jedinice su svetle i sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem. Objekat se nalazi u blizini finansijskog i poslovnog centra na Trgu Viktorija i raznih fakulteta.

Sektor 1 gde se nalazi ovaj hotelje odličan izbor za putnike koje zanimaju muzeji, parkovi i arhitektura.

 

 

 

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

-Obilazak manastira Sinaja, zamka Peleš I Bran sa ulaznicama – (25€ po osobi)

-Tradicionalno rumunsko veče (15€ po osobi)

-Obilazak i poseta Parlamenta (12€ po osobi)

-Prijave za fakultativne izlete do 15.04.2016 ili prilikom prijave za aranžman

-Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika).

-Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

 

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u tri mesečne rate čekovima građana uz uvećanje od 3% na ukupnu sumu.

 

 

 

 

NAPOMENE VEZANE ZA  SMEŠTAJ-HOTEL:

-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

-Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

-Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

-U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

-Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)