Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Leto za mlade 2019

Objavio: admin, u kategoriji: Leto za mlade

 

 


 

 

KALITEA CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

Anna Bill  appartments je vila smeštena 400m od centra sela.  Struktura apartmana su je za četiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market  tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Opis: sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom.

 

 

Mavroudis Rooms  nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem.

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd  

Polazak u kasnim večernjim časovima 23:30 sa parkinga kod Prokopa. Početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Dolazak u Kaliteu u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima).

 

2-11. DAN: Kalitea 
Dolazak u Kaliteu u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima). Smešanje u sobe. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei imaćete prilike da fakultativno posetite: najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija, da obiđete Solun i Aqua Park u blizini Soluna, večernje izleske u Pefkohori. U toku boravka u Kalitei organizovaćemo dnevne žurke u Almyra beach baru a za večernje sate rezervisana je poseta najboljim klubovima na severu Grčke a koji se nalaze u Kalitei.

 

11.DAN: Kalitea
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih časova i polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

 

KRF – KAVOS CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

 

Vila Babis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda doplaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima, 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem, 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

 

 

Vila Blue Sea se nalazi u strogom centru Kavosa, na glavnoj ulici, dva minuta hoda do klubova i pet minuta hoda do plaže. Vila sadrži studija za dve do tri osobe i apartmane za četiri do šest osoba. Jedinice imaju čajnu kuhinju, frižider i izlaz na terasu, kao i sigurnosne sefove čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na usluzi i bazen susedne vile koji se nalazi odmah pored vile.

 

 

Vila Marija se nalazi na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji klub se ide. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.

 

 

Vila Panajotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaznaterasu.

 

Vila Prokopis nalazi se u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, izlaz na terasu i sefove. Sefovi su uključeni u cenu.

 

Vila  Fotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na minut hoda do plaže i pet minuta hoda do klubova u glavnoj ulici. Vila raspolaže sa 1/2 , 1/3 studijima  i 1/4  apartmanima.  Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

 

Vila  Natalia nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima od kojih neki imaju dodatni krevet sa dušekom.  Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu. Vila  Natalia NEW  podrazumeva sobe u prizemlju vile natalija koje su renovirane.

 

Vila Babis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko  dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlazna terasu.

 

 

Kompleks vila Gregori nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko  sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlazna terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

 

 

Kalimera Kompleks vila Fotis nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko  pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlazna terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd

Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

2-11. DAN:  Kavos 

U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 

12.DAN: Kavos

Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

13.DAN: Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

KEFALONIJA – POROS CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

 

Astir Studios je vila smeštena na mom šetalištu uz plažu u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3, studija sa kuhinjom i terasom. Neki trokrevetni studiji imaju bračni i pojedinačni krevet, a neki sva tri pojedinačna kreveta. Na 100m od vile se nalazi minimarket. Vila u prizemlju ima kafić, Bazen koji se može koristiti uz konzumaciju pića se nalazi 350m(4min) od vile. Vila ima bežični internet. Klima uređaji se mogu iznajmiti.

 

 

Alkioni vila smeštena na 30tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3 studija, 1/4 i 1/5 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se nalazi 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet. 

 

 

Ariston vila smeštena na 50tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prokopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-11. DAN: Kefalonija  
Stižemo na Kefaloniju. Smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kefaloniji, biće organizovan svakodnevni program: izleti do najlepših plaža, noćni provod, obilazak pećina, krstarenje. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

 

11.DAN:  Kefalonija
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo nazad. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osveženje.

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

LEFKADA – NIKIANA CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

 

Vila beach FRAXI –Nalazi se na istočnoj obali ostrva Lefkada, u primorskom selu Nikiana. Na  9 km od grada Lefksa i samo 100 m od plaže. Sastoji se od studija i apartmana koji sadrže: frižider, mini kuhinju, TV, klima-uređaj, Wi-Fi, balkon ili terasu, mesto za parking. Nalazi se na mirnom mestu Nikiane (750m od centra mesta). Selo Nikiana nudi sve što je potrebno za odmor: taverne, restorane, kafiće, barove, markete, pekare.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN:  Beograd 

Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

2-10. DAN: Nikiana
U ranim popodnevnim časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnijeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Sledi đuskanje do jutra u nekom od najpoznatijih klubova Sail Inn, Club Tropicana,Excesses… Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri, tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije…

 

11-12. DAN: Nikiana/ Beograd  
Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikianu. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima

 

 

 

ZAKINTOS – LAGANAS CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

Kristina Studios – Zakintos. Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici dovoljno udaljena od glavne ulice, oko 150m, da vam ne smeta buka noćnih klubova. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Vila sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Vila ima lepo dvorište sa drvećem limuna. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn. 

 

 

Kristina Apartmani – Zakintos. Apartmani se nalaze u Laganasu, u mirnoj ulici dovoljno udaljena od glavne ulice, oko 150m, da vam ne smeta buka noćnih klubova. Apartmani su za 4 i 5 osoba, sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Apartmani imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored apartmana se nalazi market, za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after club Ocean Inn. 

 

 

Vila Korali – Zakintos. Vila se nalazi na idealnoj lokaciji u Laganasu, na svega 50 m od plaže i na 2 minuta hoda od glavne ulice i svih zbivanja. U blizini vile se nalazi market, kao i barovi na plaži. Vila je podeljena u 2 bloka koji imaju zasebne ulaze. U ponudi su 1/2 i 1/3 studiji, kao i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 apartmani. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom.  Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja, a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja.

 

Vila Tessy – Zakintos. Nova vila u Laganasu koja je svoje prve goste primila prošle sezone. Vila poseduje tri apartmana za 6 osoba i dva studija za 4 osobe. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom.  Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Sagrađena po visokim standardima i opremljena modernim nameštajem, sadrži izuzetno prostrane studije i apartmane, pa je zbog toga pogodna za boravak većih grupa prijatelja. Nalazi se u mirnoj ulici, na oko 200m od glavne ulice, a od gradske plaže je udaljena oko 5 minuta hoda. U blizini vile se nalazi market.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prkopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-10. DAN:  Zakintos  
U jutarnjim satima stižemo u luku Kilini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 

11.DAN: Zakintos  
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Kalini. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

 

EVIA – EDIPSOS CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

Hotel Galini 2* je smešten na nekoliko metara od mora, u oblasti  Ajos Nikolaos  U Edipsosu. U ponudi ima snek bar i sobe sa pogledom na more, na planinu ili na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve svetle sobe u objektu Galini imaju jednostavan i ukusno uređen enterijer. Opremljene su TV-om, klima uređajima (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu) mini-frižiderom. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. U baru se služe kafa, pića i lagane užine I postoji mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnog obroka. PostLuka Edipsos I početak glavne ulice se nalazi na 800 metara, a centar grada Lutra Edipsos na 1 km. Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.

 

 

Hotel Aidipsos 2*  je smešten na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje sa vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Iz klimatizovanih  soba (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) pruža se pogled na grad, more ili bočni pogled na more. Poseduju TV, frizider I kupatilo sa tušem. Mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu. Raznovrsni kafići, barovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Obližnji javni parking možete besplatno koristiti.

 

 

Hotel Orei 2* ima 27 potpuno opremljenih soba sa prekrasnim i prijatnim okruženjem. Svaka soba je dizajnirana da obezbedi udobnost . Sve sobe su klimatizovane, (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu)kupatilo, TV, frižider, telefon, besplatan bežični internet i vlastiti balkon. Osim toga postoji i lift za  pristup svakom spratu. Nalazi se na idealnoj lokaciji na 250m od plaže u i centra. Hotel ne poseduje restoran u svom objektu.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prokopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-10. DAN: Evia 
U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia oko 50 min. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele.

Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, posetićemo Atinu i brojna ostrva: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojne plaže na samom ostrvu.

 

11.DAN:  Evia
Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

12.DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

OHRID CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2019-

 

 

 

Apartmani Dimić  Vila Dimić se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 600 metara od centralnog trga Ohrida. Sastoji se od studija 1/2, 1/3 i 1/4, kao i apartmana 1/5 i 1/6. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga. Neke sobe imaju klimu.

 

 

Vila Biser – se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 600 metara od centralnog trga Ohrida. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje kuhinju, A/C, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga. Ima 2 bloka. Blok A se sastoji od 1/2 soba. Blok B od 1/3 i ¼ studija

 

 

Vila Filand 4*   se nalazi na oko 50 metara od jezera i  do 750 metara od centralnog trga Ohrida. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga.

 

 

Vila Funda – se nalazi oko 50 metara od jezera i  do 800 metara od centralnog trga Ohrida. Svaki studio poseduje kupatilo, tv, wi-fi i terasu, kuhinja je zajednička

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN (Petak) – Okupljanje putnika u kasnim popodnevnim/večernjim časovima na parkingu kod Lokomotive u Novom Sadu, na parking kod Sava Centra na Novom Beogradu ili parking kod Doma rukometa u Nišu. Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

 

2.DAN (Subota) – Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Kupanje na obližnjoj Kadmo beach bar plaži. Povratak u smeštaj i spremanje za žurku u klubu Kadmo u starom gradu. Noćenje.

 

3.DAN (Nedelja) – Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Slobodno vreme za kupanje na plaži Sveti Naum. Provod u klubu The Duck caffe. Noćenje.

 

4.DAN (Ponedeljak)– Fakultativni izlet, krug oko Jezera. Posetite stare gradove Strugu i Pogradec. Otkrijte čari i Albanske strane jezera. Probajte Ohridsku pastrmku. Kupanje ćemo organizovati na plaži Ljubaništa. Uveče provod u klubu Cuba Libre. Noćenje.

 

5.DAN (Utorak)–  Kupanje na plaži Kameo u starom gradu. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, rano hrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Noćenje.

 

6.DAN (Sreda)– Fakultativni izlet na plažu Gradište. Izlazak u diskoteku Nemo. Noćenje.

 

7.DAN (Četvrtak)– Kupanje na obližnjoj Cuba libre beach bar plaži. Izlazak u klub Cuba libre u starom gradu.  Noćenje.

 

8.DAN (Petak)– Fakultativa plaža Inex Gorica. Izlazak u Diskoteku. .  Noćenje.

 

9.DAN (Subota) – Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi sad u kasnim večernjim časovima.

 

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

– autobuski prevoz turističke klase

– smeštaj na bazi 9 noćenja – Kefalonija, Evia, Kalitea, Lefkada, Zakintos, Ohrid

– smeštaj na bazi 10 noćenja – Krf

– usluge predstavnika na destinaciji

– kompletnu organizaciju i vođstvo puta

 

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– boravišnu taksu – plaća se u agenciji

– fakultativne izlete

– individualne troškove putnika

 

 

Način plaćanja:

– 3000 rsd prilikom rezervacije, 50€ u dinarskoj protivvrednosti dve nedelje nakon rezervacije, ostatak do 15 dana pre putovanja

– čekovima građana do kraja godine, bez kamate

– preko računa, na osnovu profakture izdate od strane agencije, koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja

 

 

Popusti i doplate:

– Doplata za polazak iz Novog Sada je 7€. Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

– Umanjenje za polazak iz Niša je 7€.

– Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 30€.

 

 

 

 

 


 

 

LETO ZA MLADE 2019

Krf – Kavos (13 dana autobusom)

 

 

KRF, najsevernije ostrvo u Jonskom moru, jedno je od najlepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih lepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike oseća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svetskim nasleđem. Zbog bogate istorije, na Krfu jese nalazi veliki broj spomenika, kao što je spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido – plava grobnica.

 

KAVOS – nalazi se na krajnjem jugu ostrva, a od grada i luke Krf udaljen je oko 50 km. Kavos je danas sinonim odličnog provoda i zabave, samo u jednoj ulici je smešteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana, te je zato i poznat kao GRČKA IBICA. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h.

 

 

1.DAN (SRBIJA)

Polazak u 17:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa) i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

 

2-11. DAN (KAVOS)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kavos! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, kao i mnogobrojnim tematskim žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu!

Rapsody vas vodi na čarobno mesto, čuveni Golden Fox, bar sa prelepim bazenom sa očaravajućim pogledom na Paleokastritsa zaliv. Atraktivan pool party, prelep pogled, odlični kokteli, sunce i muzika – ovde žurku podižemo na viši nivo! *Pripremite se za grupno Rapsody fotkanje J

Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu, Glifade, Maratijas… na koje ćemo preneti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa.

Mali predah od provoda napravićemo prilikom posete jednom od najlepših skrivenih barova, La Grotta Bar, na stenama čuvenog Paleokastritsa zaliva.

Ako ste adrenalin junkie uživaćete u jednom od najvećih vodenih parkova u ovom delu Evrope, gde ćete imati priliku da isprobate neke od atrakcija (black hole, kamikazes, free fall, hurricane twist slides…)  ili da uz koktel uživate na gumama plutajući rekom  koja teče kroz ceo park.

Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je poseta glavnom gradu gradu, Krfu, koji će vas na trenutak vratiti kroz vreme i prilikom posete Srpskoj kući i ostrva Vido bliže upoznati sa srpskom istorijom vezanom za ovaj grad.

 

12.DAN (GRČKA – MAKEDONIJA)

Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

 

13.DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

 

 

 

CENA UKLJUČUJE:

-Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

-10 noćenja u izabranom smeštaju iz cenovnika u Kavosu.

-Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

-Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.

 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

-Fakultativne izlete.

-Putničko i zdravstveno osiguranje

 

 

OPIS SMEŠTAJA:

 

ANASTASIA STUDIOS

Anastasia studios se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (dvokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

 

ANASTASIA ANEX

Anastasia anex se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (trokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

 

DIMITRA MAISONETTES

Dimitra masionettes se nalaze na 600m od centra Kavosa, 50m od plaže, nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi mezoneti (četokrevetni i petokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom. Mezoneti su na 2 sprata. Na prvom spratu su dva kreveta, a na drugom sofe na razvlačenje. Svaki sprat poseduje toalet. Većina soba je klimatizovano (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. Ova smeštajna jedinica poseduje jedan četvorokrevetni studio, dva četvorokrevetna mezoneta i 1 petokrevetni mezonet.

 

KAVADIAS STUDIOS I

Studiji se nalaze na 80m od najbliže plaže i 50m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Studiji poseduju dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane sa kupatilom, balkonom ili terasom i mini kuhinju sa frižiderom.

 

KAVADIAS STUDIOS II

Studiji se nalaze na 80m od najbliže plaže i 50m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Kavadias II studiji poseduju dvokrevetne studije i  četvorokrevetne apartmane koji su opremljeni sa kupatilom, balkonom ili terasom.  Studiji su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju mini kuhinju sa frižiderom. Jedan četvorokrevetni apartman i jedan dvokrevetni studio nemaju klimu!

 

KOURIS APARTMENTS

Apartmani se nalaze na 80m od najbliže plaže i 30m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani poseduju kupatilo, balkon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. 

 

KYRIAKOS STUDIOS

Studiji se nalaze na 30m od najbliže plaže i 200m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Studiji su trokrevetni, sa kupatilom, balkonom ili terasom. Određeni studiji su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. Kupatila u ovom objektu su kompletno renovirana 2016 godine.

 

MYTHOS APARTMENTS

Mythos se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smeštaj poseduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

 

OCEAN DRIVE

Ocean drive se nalazi  350m od centra Kavosa, 350m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (trokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

 

VILLA THALIA

Vila se nalazi u samom centru letovališta, blizu glavne ulice i na 100m od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smeštajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 10 metara jedan od drugog.

 

VASSO STUDIOS

Vasso studios se nalazi  800m od centra Kavosa, 800m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

 

UMBRELLA APARTMENTS

Umbrella apartmani se nalaze u samom centru Kavosa, 20m od plaže, nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi mezoneti (četokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom. Mezoneti  su apartmani na 2 sprata. Na prvom spratu su dva kreveta, kupatilo, mini kuhinja sa frižiderom a na drugom su samo dva kreveta. Ova smeštajna jedinica poseduje i trokrevetne studije, opremljene mini kuhinjom sa frižiderom. Sve sobe su klimatizovane uz doplatu na licu mesta.

 

 


 

 

 

 

LEFKADA – NIDRI 2019

(12 DANA AUTOBUSOM)

 

 

 

Lefkada je možda i najlepše ostrvo jonskog arhipelaga. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom što dosta olakšava put do naše destinacije. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Naša baza ovog leta je Nidri, na istočnoj strani ostrva, mesto udaljeno 15km od glavnog grada. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod u Nidriju, a klub Sail Inn je dugogodišnji domaćin svih Rapsody žurki. Upustimo se u avanturu!!!

 

1.DAN  (SRBIJA)

Polazak u 17:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa) i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

 

2-10. DAN (LEFKADA – NIDRI)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak  na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne lepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!!

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gde ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma vetra i crkvuta ptica u dvorištu manastira Feneromeni, do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva.

Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim Jonskim morem, više je nego očaravajuć… Porto Katsiki, Egremni, Agiofili… da li vas više fasciniraju stene koje more i dalje oblikuje po svom, da li neverovatno plavetnilo ili sitan pesak… osećaj je nestvaran.

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gde pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.

Ukoliko želite da posetite dva prelepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, upuitite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu.

Kathisma plaža svojom lepotom parira velikim lepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a Rapsody vam garantuje da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.

 

11.DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)

Posle napuštanja soba krećemo nazad ka Beogradu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

 

12.DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

 

 

 

CENA UKLJUČUJE:

-Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

-9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi u Nidriju.

-Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama.

 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

-Fakultativne izlete.

-Putničko i zdravstveno osiguranje

 

 

 

OPIS SMEŠTAJA:

 

HELENA STUDIOS-APARMENTS  / NIDRI

Smeštaj se nalazi na 200m od mora i 800m od plaže, a 450m od centra Nidrija. U blizini smeštaja se mogu naći taverne, restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking. Studiji i apartmani imaju kupatilo, balkon, mini kuhinju, klimu (uz doplatu) i TV. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe (bračni ležaj i 2 odvojena ležaja) i odvojenu kuhinju.

 

VERYKIOS STUDIOS/APARTMENTS / NIDRI

Verykios studija i apartmani smešteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija poseduju i parking,  a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman poseduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV , klimu (uz doplatu).

 

ELENI ROOMS / NIDRI

Eleni sobe nalaze se u strogom centru Nidrija na oko 500m od plaže. U okolini se nalaze supermarket i taverne.  Sve sobe su uredne, poseduju frižider, kupatilo, tv, klimu (uz doplatu) I balkon. Trokrevetne sobe imaju treći pomoćni krevet.

 

HOTEL MADOURI  / NIDRI

Hotel Madouri Beach smešten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelepo uređene, neke sa pogledom na more. Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet. Sve sobe poseduju, TV, klimu (uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smeštaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

 

DIMITRA STUDIOS  / NIDRI

Dimitra studija nalaze se na 700m od plaže, 150m od mora i 400m od centra Nidrija. Dimitra studija poseduju i parking, a u okolini nalaze se supermarketi, taverne i restorani. Svaki studio poseduje kupatilo, manju kuhinju, klimu (uz doplatu) i balkon ili verandu.

 

IRINI STUDIOS / NIDRI/ PERIGIALI

Nalaze se na samo 30 metara od mora i 250 metara od predivne plaže Passa i Perigijali. Centar Nidirija je udaljen oko 1 km. Irini stuidiji se nalaze blizu taverni, supermarketa i pekara.  Svaki studio/apartman  ima kuhinju, terasu i klimu (uz doplatu).

 

IONNIAN PARADISE / NIDRI

Ionnian Paradise studiji se nalaze u centru Nidrija,  na  100m od plaže. U blizini studija se nalaze supermarketi, barovi, restorani… Ionnian Paradise studiji poseduju baštu i besplatan parking. Svi studji poseduju mini kuhinju, kupatilo, klima uređaj (uz doplatu),  SAT TV,  besplatan Wi-Fi i terasu.

 

THEO HOUSE  / NIDRI

Theo house je smešten na veoma lepoj lokaciji na samo 70m od plaže Nidri i 500m od centra Nidirija. U blizini smešataja se nalazi pekare, taverne i supermarket. Svaki studio poseduje kupatilo, kuhinju, balkon/verandu i klimu (uz doplatu).

 


 

 

LETO ZA MLADE 2019

Zakintos – Laganas

(12 dana autobusom)

 

 

 

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu meštani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelepe plaže sa zlatastim peskom i posebne vrste kornjača Caretta-Caretta koje ovde ležu jaja, pa je i to jedan od razloga zašto je ovo ostrvo proglašeno nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura glavnog grada, Zantea, dosta je unikatna i na svakom koraku oseća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mesto koje će i ove godine biti naša centralna destinacija jeste Laganas, grad smešten na 9 km dugoj peščanoj plaži, u najtoplijem zalivu cele Grčke. Laganas je poznat kao epicentar vrhunskog provoda za mlade ne samo na Zakintosu, već i u celoj Grčkoj, pa i šire! Svoju popularnost duguje dinamičnom noćnom životu i čuvenom Bar Street-u gde se nalaze mnogobrojni klubovi i barovi gde žurke traju do jutra! Neka zabava počne!!!

 

1.DAN (SRBIJA)

Polazak u 12:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa) i u 10:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

 

2-10. DAN (LAGANAS)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle, posle kraće vožnje, stižemo do našeg krajnjeg odredišta – Laganasa! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka…

Zakintos već godinama unazad spaja nespojivo – prijatan odmor sa jedne strane, ali i vrhunski provod sa druge! Dobro napunite baterije, jer u Laganasu žurka traje 24h! Za vreme boravka na ostrvu doživećete nesvakidašnji provod na najboljim Rapsody tematskim žurkama, ali i steći nezaboravne uspomene za ceo život!

Zakintos krase brojne atraktivne plaže, a neke od njih su St. Nicholas, Casa Playa, Bannana beach gde nas očekuju dnevne žurke, Igre bez granica i razna sportska takmičenja.

Niste bili na Zakintosu ako niste bili na krstarenju i čuvenoj plaži Navajo, koja je zaštitni znak ostrva i jedna od najlepših plaža na svetu, a poseban doživljaj predstavlja žurka na brodu dok krstarite obalom Zakintosa sve do zalaska sunca.

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom i prelepim glavnim gradom Zanteom, uživaćemo u savršenoj panorami Zakintosa, kao i u degustaciji domaćih vina i specijaliteta prilikom posete tradicionalnoj grčkoj vinariji. Definitivno najbolje fotografije ćete napraviti na vidikovcu sa najlepšim pogledom na Navajo plažu, a izlet završavamo vrelom dnevnom žurkom! 

Ne propustite priliku da posetite glavni grad Zante i noću i upoznate Zakintos u skroz drugačijem svetlu, kada do izražaja dolazi elegancija kojom odiše zahvaljujući uticaju Venecije.

Da je ostrvo poznato po kristalno plavom moru, uverićete se dok budete obilazili pećine i uvale Zakintosa, a imate i jedinstvenu priliku da vidite kornjače Caretta-Caretta, koje predstavljaju jednu od najvećih atrakcija.

 

11.DAN (LAGANAS)

Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Kilini i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

 

12.DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

 

 

 

 

CENA UKLJUČUJE:

-Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama.

-Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini.

-9 noćenja  na Zakintosu u izabranom smeštaju.

-Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

-Fakultativne izlete.

-Putničko i zdravstveno osiguranje

 

 

 

 

 

OPIS SMEŠTAJA:

 

 

CHARTAS  STUDIOS

Smeštaj se nalazi na glavnoj gradskoj plaži Laganasa, na idealnoj lokaciji u blizini popularnog Republic beach bar-a.  Svaki studio poseduje sopstveno kupatilo, terasu,  frižider i klimu (uz doplatu). Smeštaj je na bazi dvokrevetnih i trokrevetnih studija. Samo trokrevetni studiji poseduju mini kuhinju. Većina studija ima pogled na more. 

 

DORA STUDIOS

Dora studios se nalazi blizu glavne ulice na 200m od mora. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ima terasu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka.

 

HOTEL MAJESTIC 4*

Hotel Majestic se nalazi u centru Laganasa, u glavnoj ulici, 400m od  peščane plaže. Majestic je moderan hotel koji se sastoji od 5 zgrada, sa po tri sprata, liftom i prostranim hodnicima. U svom sastavu ima ukupno 140 soba. Hotel je potpuno renoviran 2008. godine. U sklopu hotela postoji recepcija, restoran, internet, koktel i kafe bar, snack bar, stoni tenis, bilijar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima i bogata bašta. Hotel Majestic ima i Spa centar, koji nudi dodatne usluge kao što su korišćenje unutrašnjeg bazena, đakuzija i saune. Sve sobe su prostrane i komforne, sa kupatilom sa tušem ili kadom i fenom, sa klimom (doplata), sefom (doplata), SAT TV, telefonom, internet pristupom (na recepciji – uz doplatu), frižiderom i balkon. All inclusive podrazumeva – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera, na bazi švedskog stola, plus poslepodnevna konzumacija (čaj, filter kafa, mleko, topla čokolada, sendviči u snack baru), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

HOTEL PANORAMA 2*

Hotel se nalazi na 300m od plaže, a od centra Laganasa udaljen je oko 350m. Od aerodroma je udaljen 6 km, a od glavnog grada Zantea 7 km. Panorama hotel ima sopstveni bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Tu je takođe snack bar koji je otvoren preko celog dana gde se može jesti i osvežiti. Hotel u svom sastavu takodje ima i bilijar sto, salu sa SAT TV-om, pristup internetu, sto za stoni tenis. Sve sobe su udobne su i klimatizovane (uz doplatu), poseduju kupatilo, frižider, sef (uz doplatu) i terasu.

 

IOANNA APARTMENTS

IOANNA APARTMENTS se nalazi na 400 od mora i na 200 m od glavne ulice. Raspolaže sa četvorokrevetnim apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Apartmani su veoma komforni. Svaki se sastoji iz dve zasebne jedinice, plus kuhinjski deo. Svaki apartman ima terasu.

 

KATERINA  STUDIOS

Smeštaj se nalazi u Laganasu na 350m od glavne gradske plaže, a od centra Laganasa udaljen je oko 100 m.  Svaki studio je veoma prostran , poseduje kupatilo, terasu, TV, mini kuhinju i frižider. Smeštaj je na bazi dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Studiji se nalze u dva objekta koji su smešteni jedan pored drugog. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka.  Dvokrevetni studiji  koji se nalaze u jednom od dva  objekta nisu opremljeni klima uređajem!!

 

MARRY STUDIOS

MARRY studios se nalazi se u glavnoj ulici na 350 metara od mora. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom i kupatilom. Svaki studio ima terasu i pristup internetu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. 

 

PERKES HOTEL (PERKES COMPLEX) 2*

Hotel se nalazi u glavnoj ulici, na 1500 m od plaže u Laganasu i na 600 m od centra Laganasa. Posle svega par minuta hoda, nailazite na prve restorane, kafiće i prodavnice. Pored hotela se nalazi market. Hotel poseduje bazen, bar, roštilj i bilijar stolove. Sobe gledaju na planinu ili vrt. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima uređajem (uz doplatu), frižiderom, kao i satelitski TV. Sobe imaju svoje kupatilo sa tušem. Hotel nudi mogućnost ishrane, u manjem restoranu u sklopu hotela, koju možete doplatiti na recepciji.

 

SPIRA STUDIOS

SPIRA studios se nalazi na odličnoj lokaciji u glavnoj ulici na 150m od mora. Raspolaže sa 1/3 studijima i 1/5 apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ili apartman ima terasu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. Sve sobe su komforne i lepo opremljene.

 

 


 

 

EVIJA – PIRGOS 2019

NOVA HIT PARTY DESTINACIJA

(12 DANA AUTOBUSOM)

 

 

Evija, pravo osveženje za avanturiste željnih novih destinacija…

Najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini u Grčkoj, ostvro Evija poslednjih godina prerasta u jednu od najtraženijih destinacija. Ostrvo prožimaju planinski vrhovi obrasli gustom šumom, sa vrhom Difris koji doseže 1743 m, kao i pitomi ravničarski delovi na jugu obrasli maslinjacima. Spektar boja zelenog ostrva sa morskim plavetnilom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Brojna ribarska sela na obali kao biseri krase ovo ostrvo i daju mu posebnu čar. Najveća vrednost ovog ostrva su dobri ljudi, domaćinske porodice, koji će se zaista potruditi da se sa ovog ostrva vratite prezadovoljni.

Najveći grad ostrva je Halkida. Upravo u ovom gradu se nalazi most koji spaja Eviju sa kopnenim delom Grčke. Živopisan i jako lep grad Halkida nezaobilazna je destinacija sve mnogobrojnijih turista koji posećuju ostrvo Evija. Zanimljiva je priča da su upravo stanovnici Halkide bili oni koji su na nama poznatom Halkidikiju osnovali prva naselja i pri tom dali ime ovom poluostrvu po svom rodnom mestu.

Brojna su turistička mesta na ostrvu Evija, ali mi vam preporučujemo najatraktivnije, i za mlade najinteresantnije, PIRGOS. Naša nova destinacija odakle krećemo u osvajanje cele regije: Vulkanska ostrva, Atina-Akropolj, ostrvo Skijatos, Sunset party krstarenje, plaže koje će vas ostaviti bez daha…

 

 

1.DAN: (SRBIJA)

Polazak u 13:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta i u 15:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa). Vožnja luksuznim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

 

2.DAN (EVIJA – PIRGOS)

Dolazak u čuveno letovalište na Egejskom moru u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim vilama. Idemo na plažu da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na peščanoj plaži našeg glavnog Meeting Point-a: BAZAAR BEACH BAR… Chill out, pravo osveženje i odmor posle puta uz letnje bitove našeg DJ-a. Uveče: Spremite se za fantastični BAZAAR WELCOME COCKTAIL PARTY.

 

3.DAN (PADERMOS BEACH)

Znamo da ste još uvek umorni od sinoćnjeg WELCOME party-ja, ali ovaj događaj se prosto ne sme propustiti: PADERMOS BEACH PARTY, dnevna žurka na plaži Padermos. Po povratku u Pirgos, nema odmora, jer u BAZAAR NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

 

4.DAN (ALIKES BEACH)

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži morate uživati. Sigurno najbolja plaža koju ćete videti. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik čuvenih IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira na čuvenoj RAPSODY žurki: RED LOVE PARTY u najboljem klubu Pirgosa.

 

5.DAN (Vulkanska ostrva LIHADA)

Ovaj dan je dan koji ćete pamtiti zauvek. Fotografije sa ovog izleta će sigurno biti kruna vaših uspomena sa ovog letovanja. Fakultativni izlet, KRSTARENJE NA VULKANSKA OSTRVA LIHADA, celodnevni boravak na plaži, koja svojom lepotom oduzima dah, začinićemo najluđim VULCANIC COLOURS PARTY-em. Povratak brodom na Eviju biće okupan vatrenim bojama zalazećeg sunca, čisto radi malo predaha, jer ovde provod ne prestaje… BAZAAR NIGHT CLUB i 90-e PARTY!!!

 

6.DAN (ATINA)

Čuvena ATINA, o kojem se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao i riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (fakultativni izlet). Uveče: BAZAAR NIGHT CLUB.

 

7.DAN (PIRGOS – BAZAAR BEACH BAR)

Dan za mali predah. Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Uveče: PADERMOS NIGHT SWIMMING PARTY- Ponesite suvu odeću, jer idemo na NOĆNO KUPANJE. Noć kada je sve dozvoljeno…

 

8.DAN (SUNSET WHITE PARTY CRUISE)

Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE Party KRSTARENJE uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Pirgos žurka ne završava… sa broda svi direktno u BAZAAR NIGHT CLUB – žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

 

9.DAN (SKIJATOS)

Fantastično ostrvo, nedaleko od Evije, omiljena destinacija milionera, holivudskih glumaca, engleskih fudbalera, ali i običnih ljudi koji cene lepotu ovog bisera u sred Egeja. Dinamično ostrvo na koje svakih 15 minuta sleće i poleće putnički avion, ostrvo sa prelepom lukom gde su usidrene najlepše jahte, sa starim gradom i prelepim vidikovcem. Fakultativni izlet koji ćete pamtiti. U Pirgosu: Chill out.

 

10.DAN (PIRGOS)

Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY – BAZAAR NIGHT CLUB.

 

11.DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)

Napuštanje soba i pozdrav za ostrvom do sledeće sezone… Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja…

 

12.DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

 

 

 

CENA UKLJUČUJE:

-Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

-9 noćenja u izabranom smeštaju na Eviji u Pirgosu.

-Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

-Trajekt na relaciji Glifa-Agioskampos-Glifa.

 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

-Fakultativne izlete.

-Putničko i zdravstveno osiguranje

 

 

 

OPIS SMEŠTAJA:

 

 

VILA VIZANTIJA

Vila Vizantija se nalazi na 120m od mora. Poseduje dvokrevetne sobe bez kuhinje, ali sa frižiderom. Sve sobe imaju terasu i pogled na ulicu. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA TANOS

Vila Tanos se nalazi 60m od mora. Poseduje trokrevetne studije sa kuhinjom i terasom. Četvorokrevetni apartman poseduje dve odvojene prostrane sobe, sa opremljenom kuhinjom i terasom sa pogledom na ulicu. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA ANASTASIA

Vila Anastasia se nalazi na 120m od mora. Poseduje četvorokrevetne apartmane sa kuhinjom i terasom. Apartmani su izuzetno prostrani, u prizemlju, sa dve terase po apartmanu. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA EDEM

Vila Edem se nalazi na prvoj liniji od mora, na 30m od plaže. Poseduje dvokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, te petokrevetni apartman sa kuhinjom, dve terase sa pogledom na more. Ispred vile se nalazi picerija Edem. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA EVGENIJA

Vila Evgenija se nalazi na 50 m od mora. Poseduje prostrane trokrevetne studije sa kuhinjom i terasom, kao i prostrane četvorokrevetne studije sa kuhinjom i terasom. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA KOLIZAS

Vila Kolizas se nalazi na prvoj liniji od mora i 50m od glavnog beach bara Bazaar. Poseduje jedan dvokrevetni studio sa kuhinjom i terasom i tri trokrevetne sobe bez kuhinje, ali sa frižiderom. Ove tri sobe imaju mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje na spratu. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA PANAJOTA

Vila Panajota se nalazi na 120m od mora. Poseduje četvorokrevetne apartmane, sa kuhinjom i terasom sa pogledom na ulicu. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA PAPAZOGLU

Vila Papazoglu se nalazi na 170 m od mora. Poseduje dvokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, trokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, dvokrevetne sobe bez kuhinje, sa frižiderom i terasom, kao i trokrevetnu sobu bez kuhinje, sa frižiderom i terasom. Sobe bez kuhinje imaju mogućnost korišćenja zajedničkih kuhinja, koje se nalaze na svakom spratu. Klima je uključena u cenu. WiFi u restoranu kuće.

 

VILA RENA

Vila Rena se nalazi na prvoj liniji od mora i 50m od plaže. Poseduje dvokrevetne studije sa kuhinjom i terasom, kao i trokrevetni studio sa kuhinjom i terasom. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA SOFIJA

Vila Sofija se nalazi na 60 m od mora. Poseduje dvokrevetne studije, sa kuhinjom i terasom, kao i četvorokrevetne apartmane, sa kuhinjom i terasom. Klima i WiFi su uključeni u cenu.

 

VILA VENETIS

Vila Venetis se nalazi na 170m od mora. Poseduje trokrevetne sobe bez kuhinje, trokrevetne studije sa kuhinjom, kao i četvorokrevetne apartmane sa kuhinjom i terasom. Četvorokrevetni apartmani imaju dve odvojene sobe, od kojih svaka ima svoja ulazna vrata. Klima i WiFi su uključeni u cenu. Sobe bez kuhinje, imaju mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje na spratu.

 


 

 

NAČIN PLAĆANJA:

-Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke

-GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

-ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

 

 

NAPOMENE:

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora koji poseduje licencu OTP 462/2010. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

-Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

-Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

-Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  poseduje licencu OTP 462/2010.