Leto za mlade 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Leto za mlade

 


 

 

KALITEA – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

Anna Bill  appartments je vila smeštena 400m od centra sela.  Struktura apartmana su je za četiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market  tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Opis: sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom.

 

 

Mavroudis Rooms  nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, kopremljenu kuhinju sa klima uređajem.

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd  

Polazak u kasnim večernjim časovima 23:30 sa parkinga kod Prokopa. Početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Dolazak u Kaliteu u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima).

 

2-11. DAN: Kalitea 
Dolazak u Kaliteu u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima). Smešanje u sobe. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei imaćete prilike da fakultativno posetite: najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija, da obiđete Solun i Aqua Park u blizini Soluna, večernje izleske u Pefkohori. U toku boravka u Kalitei organizovaćemo dnevne žurke u Almyra beach baru a za večernje sate rezervisana je poseta najboljim klubovima na severu Grčke a koji se nalaze u Kalitei.

 

11.DAN: Kalitea
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih časova i polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

 

KRF – KAVOS – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

 

Vila Babis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda doplaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima, 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem, 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

 

 

Vila Blue Sea se nalazi u strogom centru Kavosa, na glavnoj ulici, dva minuta hoda do klubova i pet minuta hoda do plaže. Vila sadrži studija za dve do tri osobe i apartmane za četiri do šest osoba. Jedinice imaju čajnu kuhinju, frižider i izlaz na terasu, kao i sigurnosne sefove čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na usluzi i bazen susedne vile koji se nalazi odmah pored vile.

 

 

Vila Marija se nalazi na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji klub se ide. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.

 

 

Vila Panajotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaznaterasu.

 

Vila Prokopis nalazi se u glavnoj ulici. Udaljena je par minuta hoda od klubova i od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, izlaz na terasu i sefove. Sefovi su uključeni u cenu.

 

Vila  Fotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na minut hoda do plaže i pet minuta hoda do klubova u glavnoj ulici. Vila raspolaže sa 1/2 , 1/3 studijima  i 1/4  apartmanima.  Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

 

Vila  Natalia nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima od kojih neki imaju dodatni krevet sa dušekom.  Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu. Vila  Natalia NEW  podrazumeva sobe u prizemlju vile natalija koje su renovirane.

 

Vila Babis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko  dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlazna terasu.

 

 

Kompleks vila Gregori nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko  sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlazna terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

 

 

Kalimera Kompleks vila Fotis nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko  pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima.  Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlazna terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd

Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

2-11. DAN:  Kavos 

U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 

12.DAN: Kavos

Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

13.DAN: Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

KEFALONIJA – POROS – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

 

Astir Studios je vila smeštena na mom šetalištu uz plažu u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3, studija sa kuhinjom i terasom. Neki trokrevetni studiji imaju bračni i pojedinačni krevet, a neki sva tri pojedinačna kreveta. Na 100m od vile se nalazi minimarket. Vila u prizemlju ima kafić, Bazen koji se može koristiti uz konzumaciju pića se nalazi 350m(4min) od vile. Vila ima bežični internet. Klima uređaji se mogu iznajmiti.

 

 

Alkioni vila smeštena na 30tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu. Sastoji se od 1/2 i 1/3 studija, 1/4 i 1/5 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se nalazi 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet. 

 

 

Ariston vila smeštena na 50tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN: Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prokopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-11. DAN: Kefalonija  
Stižemo na Kefaloniju. Smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kefaloniji, biće organizovan svakodnevni program: izleti do najlepših plaža, noćni provod, obilazak pećina, krstarenje. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

 

11.DAN:  Kefalonija
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo nazad. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osveženje.

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

LEFKADA – NIKIANA – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

 

Vila beach FRAXI –Nalazi se na istočnoj obali ostrva Lefkada, u primorskom selu Nikiana. Na  9 km od grada Lefksa i samo 100 m od plaže. Sastoji se od studija i apartmana koji sadrže: frižider, mini kuhinju, TV, klima-uređaj, Wi-Fi, balkon ili terasu, mesto za parking. Nalazi se na mirnom mestu Nikiane (750m od centra mesta). Selo Nikiana nudi sve što je potrebno za odmor: taverne, restorane, kafiće, barove, markete, pekare.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN:  Beograd 

Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

2-10. DAN: Nikiana
U ranim popodnevnim časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnijeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Sledi đuskanje do jutra u nekom od najpoznatijih klubova Sail Inn, Club Tropicana,Excesses… Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri, tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije…

 

11-12. DAN: Nikiana/ Beograd  
Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikianu. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima

 

 

 

ZAKINTOS – LAGANAS – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

Kristina Studios – Zakintos. Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici dovoljno udaljena od glavne ulice, oko 150m, da vam ne smeta buka noćnih klubova. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Vila sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Vila ima lepo dvorište sa drvećem limuna. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn. 

 

 

Kristina Apartmani – Zakintos. Apartmani se nalaze u Laganasu, u mirnoj ulici dovoljno udaljena od glavne ulice, oko 150m, da vam ne smeta buka noćnih klubova. Apartmani su za 4 i 5 osoba, sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Apartmani imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored apartmana se nalazi market, za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after club Ocean Inn. 

 

 

Vila Korali – Zakintos. Vila se nalazi na idealnoj lokaciji u Laganasu, na svega 50 m od plaže i na 2 minuta hoda od glavne ulice i svih zbivanja. U blizini vile se nalazi market, kao i barovi na plaži. Vila je podeljena u 2 bloka koji imaju zasebne ulaze. U ponudi su 1/2 i 1/3 studiji, kao i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 apartmani. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom.  Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja, a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja.

 

Vila Tessy – Zakintos. Nova vila u Laganasu koja je svoje prve goste primila prošle sezone. Vila poseduje tri apartmana za 6 osoba i dva studija za 4 osobe. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom.  Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Sagrađena po visokim standardima i opremljena modernim nameštajem, sadrži izuzetno prostrane studije i apartmane, pa je zbog toga pogodna za boravak većih grupa prijatelja. Nalazi se u mirnoj ulici, na oko 200m od glavne ulice, a od gradske plaže je udaljena oko 5 minuta hoda. U blizini vile se nalazi market.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prkopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-10. DAN:  Zakintos  
U jutarnjim satima stižemo u luku Kilini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 

11.DAN: Zakintos  
Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Kalini. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

 

EVIA – EDIPSOS – Preuzmi CENOVNIK

-LETO ZA MLADE 2020-

 

 

Hotel Galini 2* je smešten na nekoliko metara od mora, u oblasti  Ajos Nikolaos  U Edipsosu. U ponudi ima snek bar i sobe sa pogledom na more, na planinu ili na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve svetle sobe u objektu Galini imaju jednostavan i ukusno uređen enterijer. Opremljene su TV-om, klima uređajima (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu) mini-frižiderom. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. U baru se služe kafa, pića i lagane užine I postoji mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnog obroka. PostLuka Edipsos I početak glavne ulice se nalazi na 800 metara, a centar grada Lutra Edipsos na 1 km. Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.

 

 

Hotel Aidipsos 2*  je smešten na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje sa vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Iz klimatizovanih  soba (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) pruža se pogled na grad, more ili bočni pogled na more. Poseduju TV, frizider I kupatilo sa tušem. Mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu. Raznovrsni kafići, barovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Obližnji javni parking možete besplatno koristiti.

 

 

Hotel Orei 2* ima 27 potpuno opremljenih soba sa prekrasnim i prijatnim okruženjem. Svaka soba je dizajnirana da obezbedi udobnost . Sve sobe su klimatizovane, (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu)kupatilo, TV, frižider, telefon, besplatan bežični internet i vlastiti balkon. Osim toga postoji i lift za  pristup svakom spratu. Nalazi se na idealnoj lokaciji na 250m od plaže u i centra. Hotel ne poseduje restoran u svom objektu.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prokopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

 

2-10. DAN: Evia 
U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia oko 50 min. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele.

Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, posetićemo Atinu i brojna ostrva: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojne plaže na samom ostrvu.

 

11.DAN:  Evia
Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

 

12.DAN:  Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

– autobuski prevoz turističke klase

– smeštaj na bazi 9 noćenja – Kefalonija, Evia, Kalitea, Lefkada, Zakintos, Ohrid

– smeštaj na bazi 10 noćenja – Krf

– usluge predstavnika na destinaciji

– kompletnu organizaciju i vođstvo puta

 

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– boravišnu taksu – plaća se u agenciji

– fakultativne izlete

– individualne troškove putnika

 

 

Način plaćanja:

– 3000 rsd prilikom rezervacije, 6000 rsd u mesec dana nakon prijave, ostatak do 15 dana pre putovanja

– čekovima građana do kraja godine, bez kamate

– preko računa, na osnovu profakture izdate od strane agencije, koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja

 

 

Popusti i doplate:

– Doplata za polazak iz Novog Sada je 7€. Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

– Umanjenje za polazak iz Niša je 7€.