Letovanje Bugarska Albena 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Prelepo letovaliste Albena locirano u zalivu Crnog Mora, neposredno pored reke Batove, koja je povezana sa padinama Dobrudžanske visoravni. Kosmopolitski grad Varna 30-ak kilometara se nalazi od mesta Albena, a 15 km u istom pravcu se nalazi poznato letovalište Zlatni Pjasci. Duga istorija i zapisi govore da je na mestu danasnjeg letovalista Albena u 2 veku bilo selo pod nazivom Geraneja.

Peskovita i uredjena 5 km dugacka plaza letovalista Albena jedan je od poziva za posetu ovog letovalista buduci da je nagradjena prestiznom nagradom Blue Flag- plavom zastavom za uredjenu i lepo odrzavanu plazu. Jedinstveni prirodni uslovi Albene i ovog kraja su privlačili posetioce još u drevna vremena. Turistički centar Albena oduševljava svoje goste belim piramidalnim hotelima, oblika poput ogromnih stepenica, koje sa zadnje strane okružuju živopisna zelena brda, dok je ispred njih božanstveno plavo more. Albenu odlikuje bogatstvo peščanih plaža, povoljna klima i egzotična flora, što je čini vodećim svetskim letovalištem i omiljenim turističkim centrom Bugarske.

 

albena bugarska leto

 


 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-7 % popusta za celokupne uplate do 15.03.2020

-5 % popusta za celokupne uplate do 15.04.2020

 

 

 

Hotel Flamingo Grand ***** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 150 m od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Najnoviji, najmoderniji hotel u Albeni, odlična usluga, pružanje i VIP usluga. Svi studii raspolažu sa francuskim ležajem, klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, radiom, mini barom, frižiderom, sefom, kuhinjom, internet pristupom, kupatilom, fenom za kosu i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Orchideya *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 700 m od plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na park.

 

 

 

Hotel Magnolia *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 700 m od plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na park.

 

 

 

Hotel Laguna Mare *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 50 m od plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, frižiderom, internet pristupom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Elitsa *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na samoj plaži. Usluga: ALL INCLUSIVE PLUS – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, kupatilom i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Kamelia ** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 50 m od plaže. Usluga: noćenje sa doručkom – (švedski sto). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa telefonom, radiom, kupatilom sa TWC-om i terasom sa pogledom na more ili park. Sadržaj hotela: prodavnica, menjačnica, sef, parking, bilijar sala, teren za tenis.

 

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 17h sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muskatirovic” na Dorcolu. 

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

 

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 85 €, jedan pravac 60 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2020

-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2020 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)