Letovanje Bugarska Nesebar 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Letovanje u mestu Nesebar. Savršena destinacija za odmor, dobar provod, fenomenalne cene aranžmana kao i usluga u samom mestu. Nesebar je  grad sa dusom koji nudi kako porodični odmor tako i fenomenalan provod, letovanje za  svaciji ukus. Duga istorija preko 2500 godina cini Nesebar posebnim mestom za letovanje.
Na samo 2 km od Suncevog Brega i 35 km od grada Burgas koji je ujedno velika luka. Sam grad se sastoji od starog i novog dela. Stari grad Nesebra predstavlja veliki istorijski muzej sa preko 40 crkava i manastira. Kada je o novom delu Nesebra reč poseduje dve plaže od kojih je jedna dugačka oko sedam kilometara i spaja ovo letovalište sa jednako poznatom destinacijom u Bugarskoj Sunčev Breg. Posetite Nesebar koji  je idealno mesto za sve one koji žele da provedu odmor u tradicionalnom Bugarskom gradu.

 

nesebar letovanje bugarska

 


 

 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-7 % popusta za celokupne uplate do 15.03.2020

-5 % popusta za celokupne uplate do 15.04.2020

 

 

 

Vila Yuzen Plaz *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Vila je udaljena od plaže 60 m. Usluga: Najam apartmana i soba. Smeštaj: Vila raspolaže sobama i apartmanima. Svi poseduju klima uređaj, TV, kupatilo i terasu, a apartmani i opremljenu kuhinju. Soba ima dva osnovna ležaja, dvosed na razvlačenje i frizider. Apartman 2+2 se sastoji iz spavaće sobe sa dva osnovna ležaja i dnevne sobe sa dvosedom na razvlačenje.

 

 

 

Hotel Vigo **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se 70m od plaže, u novom delu Nesebra u neposrednoj blizini starog grada. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Novosagrađena moderna zgrada ovog hotela ima 116 dvokrevetnih soba, 8 studija i 8 apartmana sa pogledom na more. Svaka soba poseduje balkon, TV-LCD, kablovsku TV, telefon, mini bar, sef, internet konekciju, klima uređaj, kupatilo sa TWC-om, fen za kosu.

 

 

 

Hotel Marieta Palace**** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se u centru novog dela grada, u blizini prometne trgovačke zone, 500 m od obale. Usluga: polupansion. Smeštaj: 80 luksuzno opremljenih soba i 15 apartmana. Sobe raspolažu direktnim telefonom, satelitskom TV, internet priključkom, mini barom, aparatom za kafu, sefom, fenom, terasom, centralna klima. Kupatila su sa TWC-om.

 

 

 

Hotel Gerdzika ** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel Gerdjika se nalazi u strogom centru novog Nesebra. Udaljen je 350 m od plaže. Usluga: Noćenje. Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, TV, frižider, kupatilo i terasu. Sadržaj hotela: U sklopu hotela se nalazi recepcija i restoran.

 

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 17h sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muskatirovic” na Dorcolu. 

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

 

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 85 €, jedan pravac 60 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2020

-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2020 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)

 

 


 

 

 

 

Vila Nasko

Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru novog Nesebara. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, kablovskom televizijom, terasom i kupatilom sa TWC-om. Svaka soba ima klima uredjaj koji se dodatno doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 EUR-a. Internet je dostupan kod recepcije.

 

Paket aranžman sa prevozom 11 dana/10 noćenja
VILA NASKO
Smeštaj Usluga 22.06. 02.07. 12.07. 22.07. 01.08. 11.08. 21.08. 31.08.
Soba 1/2 Najam 115 * 135 160 170 170 160 140 100 *
Soba 1/3 Najam 100 * 125 145 165 165 145 130 90 *

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-10 noćenja sa autobuskim prevozom po osobi

-Tehničko vodjstvo i organizaciju puta

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Međunarodno osiguranje (može se kupiti u agenciji),

-Upotrebu klima uredjaja tamo gde je naznačeno da se ona doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 ili 6 Eura dnevno

-Održavanje higijene studija u toku boravka kao I sredstva za higijenu

-Boravisna taksa 6 Eura

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

DANI ITINERER USLUGA
1. DAN Novi Sad – Beograd(druga mesta) – Niš – Bugarska Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Bugarskoj uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2. – 11. DAN Letovalište Boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja.
12. DAN Letovalište – Srbija Napuštanje objekta. Okupljenje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
13. DAN Niš (druga mesta) – Beograd – Novi Sad Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

 

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ:

-prevoz je organizovan autobusima turističke klase (audio, video oprema, klima),

-povratak iz Bugarske  je u 15:00 sati  po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka,

-raspored sedenje se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Kod spratnih autobusa raspored sedenja ide od donjeg ka gornjem delu autobusa.

-Rezervacija odredjenog mesta u autobusu doplaćuje se 10 Eura

 

 

 

OPŠTE ODREDBE, USLOVI I NAČINI PLAĆANJA:

-Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate.

-uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak  15 dana pre polaska.

-Čekovima građana na 6 mesečnih rata uz uvećanje od 7% zaključno sa 15.12.2020