Letovanje Bugarska Sveti Vlas 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Sveti Vlas se nalazi u podnožju južnih padina Balkanskih planina odmah pored obale Crnog mora. Lokacija Svetog Vlasa između planina i mora čini da klima bude veoma povoljna za lečenje različitih bolesti. Sveti Vlas je lep primorski grad sa oko 3000 stanovnika, smešten samo 5 km severno od Sunčevog Brega i 9 km od Nesebara. Lokacija ovog odmarališta je u najgušćoj turističkoj zoni Bugarske. Grad je trenutno odmaralište visoke klase sa svojom sopstvenom marinom, najboljim barovima i restoranima, najmodernijim klubovima, najluksuznijim hotelima i šetalištima. Ovo ga čini primarnom destinacijom za turiste koji žele da uživaju u prelepim planinama i zabavljaju se na plaži. Svi prirodni uslovi – planine, šume, more i južne ekspozicije planinskih padina su veoma zdravi i pogodni za opuštanje i lečenje različitih bolesti. Grad je takođe poznat po luci jahti “Marina Dinevi” koja nudi sve što vam treba, takođe ljubitelji brodova mogu da uživaju u nezaboravnom letovanju. Ljudi mogu da iznajme ili kupe jahtu. Profesionalan tim savetnika će vam pružiti besprekornu uslugu.

sveti vlas hoteli letovanje


 

 

 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-7 % popusta za celokupne uplate do 15.03.

-5 % popusta za celokupne uplate do 15.04.

 

 

 

Hotel Garden of Eden Apart **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga:  Najam studija i apartmana. Smeštaj: Apartmani 1/2 +2,  poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Studii su 1/2+1 sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja i dvosedom na razvlačenje. Svaki studio i apartman ima u svom sastavu: klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, kuhinju, internet pristup, kupatilo i terasu sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Caesar Palace***** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na samoj plaži. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sobe koje sadrže francuski ležaj, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kuhinja, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Garden of Eden ***** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga:  Najam studija i apartmana. Smeštaj: Apartmani 1/2 +2,  poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Studii su 1/2+1 sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja i dvosedom na razvlačenje.

 

 

 

Hotel Diamond *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 20 m od plaže. Usluga: Najam apartmana, Smeštaj: Hotel poseduje 50 apartmana za dve osobe i 40 apartmana za četiri osobe. Apartmani 1/2 +2, poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje.

 

 

 

Hotel Breeze *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Apartmani 1/2 +2,  poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje.

 

 

 

Hotel Arena *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga: Najam studija i apartmana. Smeštaj:  Apartmani 1/2 +2,  poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva osnovna ležaja, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Studiji su 1/2 sa francuskim ležajem.

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 17h sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muskatirovic” na Dorcolu. 

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

 

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 85 €, jedan pravac 60 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2020

-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2020 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)