Letovanje Bugarska Zlatni Pjasci 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Bugarska

Bugarska ima mnogo lepih letovališta poznata po dobrom provodu i luksuznim hotelima. Zlatni Pjasci predstavlja jedno od tih mesta. Odlična usluga u hotelima, prelepa plaža i dosta zelenila. U mestu Zlatni Pjasci ima dosta sadržaja, aqua park, puno barova, restorana, kafića… Idealna klima, prelepo okruženje prava je preporuka za ovogodišnje letovanje u ovom letovalištu Bugarske. Hoteli i smeštaj uglavnom su vrlo blizu plaže ,sa bazenom i ležaljkama na plaži. Dosta sportskih aktivnosti, surfovanje na vodi, skijanje, banana ride i slicno…Ukokliko je Vaš izbor za ovu godinu Bugarska i letovanje na Crnom moru, posetite letovalište Zlatni Pjasci.

 

letovanje bugarska zlatni pjasci


 

 

 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-7 % popusta za celokupne uplate do 15.03.2020

-5 % popusta za celokupne uplate do 15.04.2020

 

 

 

Berlin Green Park**** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 200 m od plaže, u blizini terena za tenis i odbojku. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne. Poseduju klimu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Berlin Golden Beach***** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 5 m od plaže u mirnom delu. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, mini barom, internet pristupom, kupatilom, fenom za kosu i terasom sa pogledom na more ili park.

 

 

 

Hotel Admiral ***** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 20 m od plaže. Usluga: Nocenje sa doručkom – švedski sto. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne, a sadrže: klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, mini bar, sef, internet pristup, kupatilo, fen za kosu i terasu sa pogledom na more ili park.

 

 

Hotel Bendita *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga: Najam studija i apartmana. Smeštaj: Apartmani 1/2+2 imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Studio 1/2+1 sadrži francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. Svi studiii i apartmani sadrže: klima uređaj, SAT TV, mini bar, kuhinju, internet pristup, kupatilo i terasu sa pogledom na more ili park.

 

 

 

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion, NA – najam studia/apartmana; NO – noćenje; AIL – all inclusive light; ALL – all inclisive;Sup. – veća soba; 1/4 (2+2) – dve prostorije (spavaća soba sa dva ležaja + dnevna soba sa trosedom na razvlačenje); 1/2+0 – dvokrevetna soba sa dva standardna ležaja; 1/2+1 – dvokrevetna soba sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; 1/2+2 – dvokrevetna soba sa dva standardna i dva pomoćna ležaja; studio 2+0 – studio sa dva standardna ležaja; studio 2+1- studio sa dva standardna i jednim pomoćnim ležajem; App 2+2 – apartman sa 2 standardna i dva pomoćna ležaja; App 4+2 – apartman sa 4 standardna i dva pomoćna ležaja, App 6+2 – apartman sa 6 standardna i 2 pomoćna ležaja; App 6+0 – apartman sa 6 standardnih ležajeva, MEZ – mezonet, apartman na dva sprata.

 

 

 

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 17h sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muskatirovic” na Dorcolu. 

2. dan – Dolazak u odabrano letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h.

2.-10.dan: Boravak u izabranom hotelu/apartmanu.

11.dan – Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).

12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-Smeštaj u htl./app po izboru,

-9 noćenja na bazi odabrane usluge

-Usluge lokalnog predstavnika

-Organizaciju putovanja

 

 

 

Aranžman ne obuhvata: 

-Zdravstveno osiguranje

 

 

 

Prevoz:

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele,  povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

-Beograd – Nesebar – Sunčev Breg – Beograd. Cena povratne karte je 65 €, jedan pravac 40 €.

-Beograd – Zlatni Pjasci – Albena – Beograd. Cena povratne karte je 85 €, jedan pravac 60 €. (neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana)

-Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 €(povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena se uvećana)

-U slučaju manjeg broja putnika za Zlatne Pjasce postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom bregu  pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odabranu destinaciju

 

 

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2020

-Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2020 (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani)