Letovanje Grčka Kos 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Grčka

Neki ga nazivaju i ostrvom Hipokrata, ostrvo Kos. Pripada grupi ostrva Dodekaneze, nalazi se izmedju ostrva Kalimnos i Nisiros. Sa populacijom oko 30.000 stanovnika važi za treće ostrvo po veličini ove regije. Na samom ostrvu najveći je istoimeni grad Kos sa negde oko polovinom populacije čitavog ostrva. Važi za jedno od atraktivnijih grčkih ostrva, a tome doprinosi i mnoštvo mogućnosti za organizovanje izleta budući da je od Turske obale ovo ostrvo udaljeno samo 7 km. Prijatna mediteranska klima sa velikim brojem sunčanih dana, doprinose tome da letnja sezona traje do duboko u jesen. Na ostrvu se nalaze mnogi termalni izvori vode koje je kako se navodi, proučavao otac medicine pre više od 2000 godina . Karakteristično prevozno sredstvo ostrva je bicikl. Posetite ovo magično Grčko ostrvo i provedite svoje dane odmora u nekom od letovališta iz ponude, kao što su Kos, Psalidi, Lambi, Tigaki, Marmari, Kardamena, Agios Fokas… Grad Kos živo mesto, ujedno i pristanište brodova i jahti koje pristaju uz obale ostrva Kos. Jedna od najlepših luka i šetališta, sa mnoštvom restorana, taverni i kafića daju poseban šarm gradu Kos. Za nezaboravno letovanje, posetite Kos, uz našu ponudu paket aranžmana sa uračunatim avio prevozom i pratećim uslugama.


 

 

 

ANASTASIA HOTEL & APARTMENTS 3*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: najam

Lokacija: hotel se nalazi 500m od peščano-šljunkovite gradske plaže u gradu Kosu. Aerodrom je udaljen 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, parking, bar.

Sobe: klima uređaj (besplatno), Wi-Fi (besplatno), sef (uz doplatu), frižider, SAT TV, telefon, balkon/terasa.

Apartmani: mogu biti sa jednom ili dve spavaće sobe. Uz spavaće sobe postoji i dnevni boravak sa mini kuhinjom opremljenom osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, klima uređaj (besplatno), frižider, kupatilo, fen, Wi-Fi (besplatno), sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, balkon/terasa.

 

 

 

 

DIMITRIS PARITSA 2*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje).

Lokacija: nalazi se na 150m od peščano-šljunkovite gradske plaže, 200m od centra grada Kosa, u blizini mnogobrojnih prodavnica, kafića, taverni. Od aerodroma je udaljen 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, terasa, bar, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno), lift, TV sala.

Sobe: klima uređaj (uz doplatu), kupatilo, fen, telefon, frižider, TV, Wi-Fi (besplatno), balkon.

Napomena: renoviran.

 

 

 

 

THEONIA 2*superior, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)

Lokacija: nalazi se na 300m od peščano-šljunkovite gradske plaže, u centru grada Kosa, u mirnoj ulici. Od glavne luke i poznatog šetališta sa velikim brojem kafića, restorana i marketa hotel je udaljen oko 250 metara, dok je od aerodroma udaljen oko 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, sef (uz doplatu), bazen, Wi-Fi (besplatno), bar, TV sala.

Soba: klima uređaj (uz doplatu), kupatilo, fen, frižider, telefon, Wi-Fi (uz doplatu), balkon/terasa.

 

 

 

 

PHILIPPION CITI HOTEL 3*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u centru grada Kosa, preko puta šetališta uz more. Mala šljunkovita plaža (prelazi se glavna ulica) udaljena je 80m od hotela, dok je gradska plaža udaljena oko 1,5km. Od glavne luke, kafića, restorana i marketa udaljen je oko 500m, a od aerodroma 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lobi, bar, Wi-Fi (besplatno).

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, mini-bar, SAT TV, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

 

 

 

ASTRON 3*superior, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje).

Lokacija: nalazi se u luci sa pogledom na čuveni zamak, na samo 250m od peščano-šljunkovite gradske plaže, u centru grada Kosa. Od aerodroma je udaljen 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, sef (uz doplatu), bar, Wi-Fi (besplatno), bazen, đakuzi, bašta, internet korner.

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, SAT TV, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

 

 

 

MARITINA 3*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se 400m od najbliže peščano- šljunkovite plaže, u centru grada Kosa, u neposrednoj blizini restorana, taverni, barova i prodavnica. Od aerodroma je udaljen 23km.

Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, bar, terasa, internet korner, Wi-Fi (besplatno), otvoreni bazen na krovu sa ležaljkama i suncobranima, bar na krovu sa prelepim pogledom.

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, mini bar, Wi-Fi (besplatno), TV, balkon/terasa.

 

 

 

 

TRITON 3*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u gradu Kosu. Naspram hotela se nalazi mala peščano-šljunkovita plaža (prelazi se ulica), a od gradske plaže je udaljen 1,5km. Od glavne luke i velikog broja kafića, restorana i marketa hotel je udaljen oko 500 metara. Od aerodroma je udaljen oko 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, bazen, Wi-Fi (besplatno).

Sobe: klima uređaj (besplatno), Wi-Fi (besplatno), sef (uz doplatu), fen, frižider, SAT TV, balkon/terasa.

Napomena: renoviran za sezonu 2018.

 

 

 

 

KOSTA PALACE 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: najam/noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u luci sa pogledom na čuveni zamak, na samo 150m od gradske peščano-šljunkovite plaže, u centru grada Kosa. Od aerodroma je udaljen 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, TV sala, Wi-Fi (besplatano), otvoreni bazen na krovu sa ležaljkama i suncobranima, bar na krovu sa panoramskim pogledom.

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV , telefon, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

Apartman: zasebna spavaća soba. U dnevnoj sobi mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, klima uređaj (besplatno), fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

 

 

 

ALEXANDRA HOTEL 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: najam/noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u samom centru grada Kosa, na 400m od gradske peščano-šljunkovite plaže, na 100m od luke i šetališta pored mora. Od aerodroma udaljen je 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, sala za doručak, TV sala, bar, bazen, teretana, sauna.

Studija i apartmani: klima uređaj (besplatno), fen, telefon, mini bar, sef (besplatno), SAT TV, Wi-Fi (besplatano), balkon/terasa.

 

 

 

 

CONTINENTAL PALACE 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: polupansion (doručak, večera/švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se 50m od šljunkovite plaže (ulica između), a od centra grada Kosa udaljen je 1.5km, u blizini autobuske stanice. Od aerodroma je udaljen 22km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bazen, dečiji bazen, snack bar, teniski teren (uz doplatu), igralište za decu, velika bašta sa puno zelenila, rent a car. Ležaljke i suncobrani kod bazena besplatno.

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, mini bar, sef (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu), TV, telefon, balkon/terasa. Sobe koje primaju 2 odraslih i 2 dece imaju krevete na sprat.

 

 

 

 

KOS HOTEL JUNIOR SUITES 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se 10m od plaže (prelazi se ulica), u blizini poznatog šetališta sa velikim brojem kafića, restorana i marketa. Od aerodroma je udaljen 24km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, Wi-Fi (besplatno), bazen, SPA i wellnes centar (uz doplatu), teretana, bar, rent-a-car.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, frižider, Wi-Fi (besplatno), sef (uz doplatu), mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, balkon/terasa.

 

 

 

 

PHILIPPION HOTEL & APARTMENTS 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: najam

Lokacija: nalazi se u centru grada Kosa, preko puta šetališta uz more. Mala šljunkovita plaža (prelazi se glavna ulica) udaljena je 20m od hotela, dok je gradska plaža udaljena oko 1,5km. Od glavne luke, kafića, restorana i marketa udaljen je oko 500m, a od aerodroma 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, 2 bara, caffe-bar, bazen, bar pored bazena, Wi-Fi (besplatno) ,bilijar, mini dečije igralište.

Studija: klima uređaj (besplatno), kupatilo, SAT TV, fen, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, balkon/terasa.

Apartmani: spavaća soba i dnevni boravak sa mini kuhinjom (opremljena osnovnim posuđem za pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje), klima uređaj (besplatno), SAT TV, fen, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

 

 

 

DIAMOND BOUTIQUE 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: hotel se nalazi 900m od peščane plaže Lambi i 1.5km od centra grada Kosa. Aerodrom je udaljen 23km od hotela.

Hotelski sadržaj: recepcija, bar, restoran, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena (besplatno), Wi-Fi (besplatno), parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, mini bar, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), telefon, aparat za kafu/čaj, balkon/terasa.

 

 

 

 

KOS AKTIS ART 4*, grad Kos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom (pojačan kontinentalni doručak).

Lokacija: nalazi se na obali, na 350m od uže peščano-šljunkovite plaže. Od glavne luke i poznatog šetališta sa velikim brojem kafića, restorana i marketa je udaljen oko 500m, dok je od aerodroma udaljen oko 23km.

Hotelski sadržaj: restoran, recepcija, lobi, terasa za ručavanje, Wi-Fi (besplatno), lift, parking. Gosti mogu koristiti bazen hotela Kos Hotel Junior Suite, koji je udaljen 400m.

Sobe: klima uređaj (besplatno), fen, mini bar, sef (besplatno), TV, telefon, Wi-Fi (besplatno).