Letovanje Grčka Lesbos 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Grčka

Rajsko ostrvo Lesbos. Preporuka za mlade, otkaceni provod, fenomenalne plaže i prelepo okruženje sa kristalno čistim morem. Ostvo Lesbos je treće ostrvo po veličini u Grčkoj i predstavlja jedno od posećenijih ostrva, pogotovo turistima mladje populacije. Na ostrvu Lesbos možete letovati u više gradova, največi je Mitilena a pored njega tu su još i letovališta Kaloni, Plomari, Petra, Erezos, Plomari… Ostrvo je bogato florom, prelepim maslinjacima. Kamena šuma, sneg na Ajasosu (na 20km od mora), dosta manastira… samo je nešto što Vas može zaintrigirati da posetite ostrvo Lesbos i letujete u Grčkoj. Turistički gradić Molivos smešten na severozapadu ostrva tzv mali San Marino gotovo je kopija tog grada. Lesbos uglavnom posećuje stranci i Grci sa malo dubljim džepom, pa se može reći da su cene na ostrvu više u odnosu na druge delove Grčke i druga ostrva. Idealna klima, plodno zemljište, mnoštvo taverni, restorana koji nude lokalne specijalitete a kada na sve to dodate nezaboravan provod do zore u poznatim diskotekama i noćnim klubovima sigurno je da bi ste poželeli da ovo Grčko ostrvo posetite i opet se ovde vratite. Letovanje Grčka i nestvarno lepo ostrvo Lesbos.

letovanje ostrvo Lesbos Grčka


 

 

HOTEL ALMA ****

Položaj: Ovaj hotel se nalazi u mestu Petra I sastoji se od više zgrada. Od plaže je udaljen 100m. Do centra mesta ima 800m. Sadržaj: Recepcija, parking, bar, TV sala, frizer, besplatan WiFi u sobama, restoran, snack bar, otvoreni bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, terasa, terasa za sunčanje, dečije igralište. Opis soba:  Sobe imaju pogled na more, baštu ili bazen, telefon, SAT TV, frižider, besplatan bežični internet, besplatan klima uređaj, fen, namešten balkon. Sobe se čiste svaki dan, peškiri menjaju svaki drugi dan, a posteljina dva puta nedeljno. Moguće je iznajmiti krevetac po ceni od 3 eur/dnevno. Ishrana: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto.    

 

 

 

HOTEL CLARA ***

Položaj: Hotel je sagrađen na malom uzvišenju u mestu petra na ostrvu Lesbos. Od najbliže peščane plaže hotel je udaljen 200m, dok je od Anaxos plaže udaljen 800m. Sadržaj: Otvoreni bazen, bašta, terasa za sunčanje, stoni tenis, mogućnost masaže uz plažu, biblioteka, dečije igralište, bar, restoran snack bar, besplatan internet u javnim prostorijama, besplatan parking, menjačnica. Opis soba: Sobe poseduju balkon, SAT TV, minibar, telefon, besplatan klima uređaj, fen. Sobe se čiste svaki dan, sem nedelje, posteljina menja 2 puta nedeljno, a peškiri 3 puta nedeljno. Ishrana: Doručak. Švedski sto.    

 

 

HOTEL MICHAELIA  ***

Položaj: Ovaj izuzetno lep hotel se nalazi u mesu Petra i to uz samu obalu. Veća uređena plaža nalazi na 400m od hotela . U blizini hotela se nalazi autobuska stanica kao i veliki broj prodavnica, restorana i drugih zabavnih sadržaja. Sadržaj: Recepcija, bar, TV sala, bežični internet, bašta, bazen sa slatkom vodom, bazen za decu, đakuzi, terasa za sunčanje, besplatne ležaljke I suncobrani na bazenu, dečije igralište. Opis soba: Sobe imaju pogled na more, planinu, baštu ili bazen. Sve poseduju TV,  frižider, besplatan internet, besplatan klima uređaj, telefon, radio, sef uz doplatu, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje. Sobe se čiste svaki dan osim nedeljom, peškiri se menjaju svaki drugi dan, posteljina 3 puta u 10 dana.  Ishrana: Doručak (švedski sto).    

 

 

 

HOTEL OLYVE PRESS ***

Položaj: Ovaj interesantan i nesvakidašnji hotel ima odličnu poziciju sa prelepim pogledom i nalazi se na samoj plaži mesta Molivos. Pre nego što je postao hotel, ovaj objekat je bio fabrika maslinovog ulja, otud je is am naziv hotela simboličan. Sadržaj: Recepcija, restoran, bar na plaži koji je veoma popularan, restoran na plaži, kafeterija, bazen smešten u bašti hotela. Opis soba: sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, radio, klimu, sef uz doplatu, WiFi besplatan. Ishrana: Doručak švedski sto. Mogućnost polupansiona, doručak i večera (doručak- švedski sto, večera- set menu).    

 

 

HOTEL ILION **

Položaj: Ovaj tradicionalni grčki hotel se nalazi u neposrednoj blizini mesta Petra. Gradska plaža se nalazi odmah preko puta hotela. Zabavni sadržaji kao i autobuska stanica nalaze se u neposrednoj blizini hotela. Sadržaj: Recepcija, bar, besplatan internet u javnim prostorijama hotela, besplatan javni parking, TV sala, bankomat. Opis soba: Sobe gledaju na more ili na baštu, imaju telefon, TV, frižider, klimu uz doplatu, sef uz doplatu, kupatilo, fen, terasu sa garniturom za sedenje. Sobe se čiste svaki dan, posteljina i peškiri menjaju se 2 puta za 10 dana.  Ishrana: Doručak (kontinentalni).

 

HOTEL SUNSET **

Položaj: Hotel se nalazi u mirnom delu mesta, na 600m od centra Petra. Zbog velike bašte i prostranih soba, obaj hotel je idealan za porodice sa decom. Peščana plaža udaljena je svega 200m. Sadržaj: Otvoreni bazen, bašta, terasa za sunčanje, biblioteka, restoran, bar, snack bar, besplatan internet u javnim prostorijama hotela, besplatan  parking, sef na recepciji besplatno. Opis soba: pogled bazen ili bašta. Sve sobe imaju telefon, radio, TV, frižider, internet u sobi uz doplatu, kupatilo, neke sobe imaju fen, baolkon sa garniturom za sedenje. Ishrana: Polupansion. Doručak na bazi švedskog stola i večera –set menu.  

 

 

IRENE STUDIOS –B Kategorija

Položaj: Ova Vila se nalazi u mestu Petra i na samoj obali. Vila je okružena predivnom, uređenom baštom i udaljena je od centra mesta 50m, dok je najbliža plaža udaljena svega 400m. Struktura studija: *Studio 02: poseduju dva odvojena ležaja, kuhinjski deo, frižider, SAT TV, besplatni internet, klima (uz doplatu 5eura po danu), sef (uz doplatu 1euro po danu) kupatilo sa tuš kadom. Studio se čisti svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene.    

 

 

TOULA STUDIOS – B kategorija

Položaj: Ova prelepa vila nalazi se u mestu Petra. Od najbliže uređene plaže udaljena je 400m, a nalazi se na samoj obali, na 100 m od centra grada. Vila se sastoji iz 2 zgrade, koje su okružene, lepo uređenom baštom. Struktura studija: * Studio 02: Studija imaju pogled na grad ili na more. Svi studiji opremljeni su sa dva standardna kreveta, TV-om, besplatnim internetom, mini kuhinjom, frižiderom, klima (uz doplatu 5 eur dnevno), sef, kupatilo sa tuš kadom, balkonom Studio se čisti svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene. Postoji mogućnost besplatnog korišćenja bazena u objektu STELLA studios koji je udaljen 50 m. *Apartman 03 I 04: Pogled na grad ili na more. Svi apartmani opremljeni su sa odgovarajućim brojem ležaja ,TV-om, besplatnim internetom, mini kuhinjom, frižiderom, klima (uz doplatu 5 eur dnevno), sef, kupatilo sa tuš kadom, balkonom. Apartmani se čiste svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene. Mogućnost besplatnog korišćenja bazena u objektu STELLA studios koji je udaljen 50 m.    

 

 

 

VILA ANAXOS GARDEN- B

Kategorija Položaj: Ovaj hotel se nalazi u mestu Anaksos. Okružuje ga bogata vegetacija palmi i maslina. Plaža je udaljena svega 500m od hotela, a u neporednoj blizini nalazi se  veliki broj prodavnica, restorana i taverni. Najbliža okolna mesta su Petra i Molivos, udaljena nekoliko minuta vožnje. Struktura studija: *Studio 02: Pogled na bazen ili na baštu. Imaju dva standardna kreveta (postoji mogućnost trećeg pomoćnog ležaja), mini kuhinju, frižider, bežični internet bez doplate, klimu (uz doplatu 5 € dnevno po studiu), sef, kupatilo sa tušem, balkon. Studio se čisti svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene.    

 

 

VILA VIRGINIA ANAXOSB kategorija

Položaj: Ova prelepa vila sa bazenom nalazi se u mestu Anaxos, samo 300m udaljena od plaže. Vilu čine dve zgrade, koje okružuje sjajno uređena bašta. Struktura studija: *Studio 02: Dva standardna kreveta (mogućnost trećeg pomoćnog ležaja), mini čajna kuhinja, klima uz doplatu, kupatilo sa tušem ,balkon sa garniturom za sedenje. Studio se čisti svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene.    

 

 

STUDIA MAROS- B KATEGORIJA

Položaj: Ova vila se nalazi u neposrednoj blizini peščane plaže, na samo 150 m od centra letovališta Anaxos. Sve smeštajne jedinice imaju bočni pogled na more. Struktura studija: *Studio 02: dva standardna ležaja (postoji mogućnost trećeg pomoćnog ležaja), kuhinjski deo, frižider, TV, klima uz doplatu, sef uz doplatu, kupatilo, fen, balkon sa garniturom za sedenje. Studio se čisti svaki drugi dan, posteljina se menja na polovini smene a peškiri se menjaju 3 puta tokom smene.    

 

NAPOMENA: u hotelske sobe se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Po dogovoru sa predstavnikom agencije u zavisnosti od vremena leta. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

 

 

 

 

VREDNOST ARANŽMANA U TABELI DINARSKI DEO + DEO U EVRIMA IZ TABELE –PO OSOBI

SMEŠTAJ NA BAZI 10/11 NOĆENJA U IZABRANOJ VILI ILI HOTELU

 

 

 

 

LEGENDA:

ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion, AL – sve uključeno, 1/2- dvokrevetna soba, 1/3- trokrevetna soba, A/C – klima, SSV –  bocni pogled na more

 

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Lesbos. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u hotel. 2.dan – 10./11. dan- Lesos – boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona ili AL usluge . 11./12. dan- napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA -usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 ili 11 noćenja -servis predstavnika naše agencije -troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Grčkoj

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA -prevoz avionom, -aerodromske takse oko 38.28  EUR (15,3 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 22 € taksa aerodroma  Lesbos + DVC taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni. -Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu do 12 €, (ne plaćaju deca do 2 god.) Obračun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja. -preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje – uzima se u agenciji -Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novog Sada, Subotice, Sombora, Kikinde, Vršca, Zrenjanina, Šapca i Valjeva po ceni od 2000 din. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona. -ostale individualne i nepomenute troškove -fakultativne izlete i rent-a-car

 

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA: -čarter let na relaciji Beograd-Lezbos-Beograd, -servis predstavnika agencija na aerodromu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese -transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu posovne banke za efektivu na dan uplate. -Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. -Cekovima gradjana do 15.11.2014