Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Grčka Naksos 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Grčka

Istorija kaže da je Naksos kao najveće Kikladsko ostrvo, bilo i ostalo privredni i ekonomski centar još iz antičkog doba. U vreme Mletačke vladavine ovde je bio smešten i centar naksoskog vojvode, vladara Kikladskih ostrva. Naksos krase fantastične plaže, mnoštvo istorijskih znamenitosti i arheoloških nalazišta. Ostrvo Naksos bilo je poznati i kao Dionisija, zbog gustine voćnjaka i vinograda. Danas ovo ostrvo poznato je po proizvodnji vina i maslinovog ulja. Kada govorimo o klimi, ostrvo Naksos je pod uticajem sušne sredozemne klime sa dugim žarkim i sušnim letima i blagim zimama. Ostva Kiklada iako udaljena od kopna, jedino Naksos nema problema sa vodom zahvaljujući visokim planinama koje zaustavljaju kišonosne oblake. Zahvaljujući tome, Naksos ima prednost u odnosu na druga ostrva Kiklada, gde vlada stalan nedostatak vode. Bogat biljni i životinjski svet, fenomenalne plaže, mnogo sunčanih dana, tradicionalna arhitektura, bele niske kuće, uske uličice, dobra povezanost sa Kritom, samo su neki od razloga koji mame da posetite ovo Kikladsko ostrvo i provedete nezaboravno letovanje. Naksos, preporuka za mlade, mladence, i sve one koji bi da osete Grčku iz belo-plavo-tirkizne perspektive.

letovanje naksos kiki travel


 

 


 

 

Program u pripremi

Direktan jutarnji čarter let iz Beograda
AVION + TRANSFER + BROD + SMEŠTAJ
(7 noći na jednom od ostrva Kiklada + 3 noći na Santoriniju)

 

 

 

 

Agia Anna Studio 2*, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: nalazi se 5m od duge peščane plaže Ag. Anna, 8km od grada Naxosa, u blizini hotela se nalaze, restorani, taverne, prodavnice.
Hotelski sadržaj: restoran, pristup internetu, uređena bašta sa suncobranima i ležaljkama.
Sobe: sat TV, telefon, frižider, klima ( uz doplatu ), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu.

 

 

 

Sphinx 2*sup, Naxos grad – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi u Naksos gradu, od plaze je udaljen oko 150m. U blizini hotela je I luka kao I setaliste, restorani i barovi.
Hotelski sadrzaj: recepcija, internet pristup, bar, TV sala, sef, basta I parking
Sobe:klima (uz doplatu), TV, frizidier, telefon, WiFi (besplatno)kupatilo, balkon/terasa.

 

 

 

Chateau Zevgoli 2* sup, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi u starom delu grada Naxos u blizini Glezou kule i 500m od Grotta plaže.
Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, bar, wifi (besplatan)
Sobe: Klima(uz doplatu), telefon, sef, kupationo, balkon/terasa

 

 

Naxos Holidays 3* – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Nalazi se u oblasti Ag. Georgios, 5 min hoda od plaže i 15 min od grada Naxosa
Hotelski sadržaj: restoran, TV sala, bazen, snek bar, WiFi (besplatno)
Sobe: sat TV, klima , telefon, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu.

 

 

Plaza Beach 3*sup, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Plaka, 20 m od plaže, 8 km od glavnog grada Naxosa
Hotelski sadržaj: restoran, sala za doručak, bazen sa odvojenim delom za decu, bar pored bazena, igralište za decu, sala za fitnes, tursko kupatilo, WiFi (besplatno), sauna, parking
Sobe: klima, sat TV, telefon, frižider, pristup internetu, fen, sef, kupatilo, balkon ili terasu.

 

 

Aeolis Boutique Hotel 3* – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi na 150m od plaže Saint George I udaljen je 400m od luke.
Hotelski sadržaj: recepcija, bazen, snek bar, parking, mini bus (besplatan trasfer do luke Naxos), dečije igralište.
Studija: imaju klimu, sef, kompletno opremljen kitchenette, fen, kupatilo, balkon ili terasu.

 

 

Xenia 3*, Naxos grad – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi na 350m od plaže u centru Naksosa.
Hotelski sadržaj: U blizini hotela se može naći javni praknig.
Sobe: Hotelske sobe su prstrane sa francuskim ležajevima i standardnim ležajevima.Sve sobe u Hotelu Xenia imaju klima uređaj i sateltsku televiziju, takođe poseduju I frižider.

 

 

 

Naxos Resort 4*, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi na 10m od peščane plaže Ag. Georgios.
Hotelski sadržaj: recepcija, TV sala, restoran, bazen, dečiji bazen, bar, fitnes centar, sauna, sala za konferencije, dečije igralište, parking besplatni Wi-Fi(besplatno), garaža
Sobe: klima, SAT/TV, telefon, sef, mini bar, fen, kupatilo, balkon il terasa.

 

 

 

Medusa Beach 3*, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel je na plaži
Hotelski sadržaj: Recepcija, bazen, restoran, bar kod bazena, bar na plaži, parking (bespaltan), suttle bus (uz doplatu), wifi u javnim prostorijama hotela, bazen sa morskom vodom
Sobe: klima, wifi, fen, telefon, sef, LCD Tv, dvd player (ne u svim tipovima soba), mini bar, balkon/terasa.

 

 

 

Lagos Mare 4*, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi na 350m od plaže u mestu Agios Prokopios.
Hotelski sadržaj: recepcija, bazen, bar pored bazena, igralište za decu, restoran, fitnes usluge, wifi dostupan u svim javnim prostorijama hotela, parking
Sobe: klima, Lcd/Tv, mini bar, aparat za kafu, sef, besplatan wifi, balkon/terasa.

 

 

 

Iria Beach Art Hotel 4* – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: nalazi se 10m od plaže Ag. Anna u istoimenom mestu, Hotel je udaljen od grada glavnog grada 5km.
Hotelski sadržaj: restoran, SPA, teretana, pristup internetu, salon lepote
Sobe: klima, TV, frižider, telefon, Wi – Fi internet, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa

 

 

 

Porto Naxos 4*, Naxos – Preuzmi cenovnik

Usluga: Noćenje s doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi na oko 250m od plaže I 500m grada Naksos i na 2km od aerodroma.
Hotelski sadržaj:Hotel ima bazen, teniski teren i restoranom, Wi–Fi je besplatan.
Sobe: Sve sobe su opremljene sa klimom, televizorom i sefom.

 

 

 

 

 

 

 

Program putovanja:

1.dan Beograd – Santorini: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Jutarnji čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i organizovani transfer do luke na Santoriniju i putovanje brodom do izabranog ostrva. Vožnja brodom. Po dolasku na destinaciju, individualni transfer do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje,

2 – 7. dana: Boravak na izabranom ostrvu.

8.dan: Individualni transfer do luke i putovanje brodom do Santorinija. Vožnja brodom. Po dolasku na Santorini, organizovani transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

9 – 11. dan: Boravak na Santoriniju. Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona). Organizovan transfer na aerodrom od strane organizatora. Direktan čarter let do Beograda sa međusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd.

 

 

Po sletanju aviona na Santorini putnicima će u zavisnosti od reda vožnje brodova za željenu destinaciju biti organizovan transfer ili do luke ili do mesta Kamari gde će imati mogućnost za kraći predah, a zatim i transfer do luke. Red vožnje brodova će biti poznat najkasnije do 30.04.2020. Ukoliko polazak broda sa Santorinija bude u kasnim popodnevnim ili večernjim satima putnicima će biti organizovan program 1(prva) noć na Santoriniju, 7 noći na na željenoj destinaciji i poslednje 2 noći na Santoriniju, u zavisnosti od raspoloživosti smeštaja u izabranom hotelu i mogućnosti promene rezervacije.

 

Popust za decu se odnosi isključivo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se uzima na lični zahtev i plaća, a u nekim hotelima može biti  besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora.

 

PROMO SOBA – ograničen broj standardnih soba po promotivnoj ceni. Economy soba – ograničen broj soba koje se po lokaciji, kvadraturi, pogledu ili opremljenosti razlikuju od standardne sobe; NA ili SC,RR – najam, bez ishrane; ND ili BB – noćenje sa kontinentalnimn doručkom; PP ili HB – polupansion (2 obroka, obično doručak/večera, piće nije uračunato u cenu); All incl –  sve uključeno (u zavisnosti od specifikacije hotela: doručak, ručak, večera, užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj; više informacija o istim možete dobiti na sajtu hotela.  1/2 soba – standardna dvokrevetna soba; Superior soba/deluxsoba/executive – soba koja se po nekim svojstvima razlikuje od standardne sobe (pogledu, kvadraturi, novijem nameštaju, opremljenosti ili renoviranosti); Family soba/Porodična/Suite/Junior suite – sobe veće kvadrature od standardne da bi mogle da prime više osoba. Obično su kreveti za dodatne osobe pomoćni ležajevi i razlikuju se od prva dva kreveta ili bračnog ležaja; Singl soba – jednokrevetna soba; Studio – jedna prostorija u kojoj se nalazi spavaći deo i kuhinja; Apartman – 2 prostorije pri čemu je spavaći deo odvojen od kuhinje;2 bedroom apartman –  2-sobni apartman, sastoji se iz 2 spavaće sobe i kuhinje sa trpezarijom; Masionette – smeštajna jedinica na dva nivoa.

Najčešće se soba nalazi na galeriji (spratu), a kuhinja u donjem delu, pri čemu su povezani stepenicama. Obično imaju niži / kosi plafo; Bungalow – poseban deo hotela van glavne zgrade. Moguće kao male zgrade ili kompleks zgrada sa izdvojenim smeštajnim jedinicama; Pax– osoba, ADL – odrasla osoba; Dete  – osoba do navedene starosne dobi kao dodatna osoba u dvokrevetnoj; INF– dete do 2 godine starosti; III ili IV osoba- dodatne osobe u dvokrevetnoj sobi, a starije od kategorije definisane za dete; A/C, klima – klima uređaj; Free – besplatno; Wi-Fi – bežična internet konekcija (nije obavezno besplatna, ovim se precizira njeno postojanje).

 

 

 

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD:  Očekivano vreme poletanja aviona za Santorini je u jutarnjim satima. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, fiskalnim računima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije  na aerodromu Nikola Tesla. Za sve informacije pre toga pozovite svoje uplatno mesto.
Obaveza je putnika da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem  SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Obaveštenje putem SMS-a ili e-maila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. Avio prevoznik je AVIOLET (Air Serbia). Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom. Kafa i sokovi uz doplatu.  Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23kg težine, kao i 1 komad ručnog prtljag dimenzija 40x20x55cm a do 8kg, koji odgovaraju standardu AIR SERBIA. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po važećoj tarifi avio prevoznika u momentu putovanja, a koja je podložna promeni (6€ po kilogramu  u sezoni 2018-informativno).

Let Beograd – Santorini traje oko 1h i 45 min. Let Santorini – Karpatos oko 35 min, let Karpatos – Beograd oko 1h 55min.

 

Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama.

 

U slučaju kašnjenja aviona (a što je moguća pojava u čarter saobraćaju na koju Agencija nema uticaja i koja zavisi od stanja na aerodromima u Beogradu, destinaciji putovanja i drugim faktorima vezanim za plan leta kroz druge zemlje),  putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe Aerodroma.
Poslednjeg dana boravka na destinaciji, moguće je da  povratak aviona u Beograd zbog kašnjenja započne ili se završi posle ponoćnih sati  dana koji je objavljen kao poslednji dan boravka.

Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji se čekiraju ili prtljag predaju među poslednjima ili kasne na let.

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Povratna avio karta na relaciji Beograd – Santorini – Beograd (čarter let)

-Transferi na Santoriniju aerodrom– hotel– luka – hotel – aerodrom

-Povratna brodska karta na relaciji Santorini – izabrana destinacija – Santorini

-Smeštaj u hotelu na bazi 10 noćenja (3 noćenja na Santoriniju i 7 noćenja na željenoj destinaciji) i odabrane usluge iz cenovnika

-Usluge predstavnika agencije

 

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 50za odrasle i decu preko 2 godine, (taksa u Beogradu 21.42, taksa u Grčkoj 15.10, DCV taksa 0.98); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu.

-YQ taksa doplata za gorivo 10 po osobi (odrasli i deca preko 2 godine), plaća se u agenciji uz aranžman. Iznos takse je podložan promeni.

-Dinarski deo aranzmana, odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 990,00 dinara

-Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)

-Međunarodno putno osiguranje.

-Osiguranje od otkaza putovanja. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.

-Boravišna taksa. Ista se plaća direktno recepciji hotela. 

-Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

-Individualni transfer na izabranoj destinaciji (Naksos, Paros, Ios, Milos, Mikonos, Syros)

 

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

-Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.

-Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije, a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova..

Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti datumiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2020. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

Virmanska uplata fizičkih i pravnih lica sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture ili prijave.