Letovanje Italija Sicilija 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Italija

Kosmopolitski region i mediteransko ostrvo broj jedan Sicilija, koje spaja Evropske, Azijske i Afričke kulture prestavlja atraktivno mesto za odmor i letovanje u Italiji. Sicilija predstavlja ujedno i najveću regiju u Italiji. Trenutno na Siciliji živi više od 5 miliona stanovnika, od toga najviše u Palermu. Burna istorija, veličanstveni predeli, mirisi Sredozemlja i veliki broj sunčanih dana, čine savršenu kombinaciju sasvim dovoljnu za idealan odmor. Kada se tome doda jedinstven ukus vina, domaće paste i čuvenih poslastica, zasigurno ćete poželeti da se ponovo vratite na Siciliju. Istorija je vrlo bogata na Siciliji. Prvobitne stanovnike Sicilije činila su tri plemena: Sikanci – koji su došli sa Pirinejskog poluostrva, Elimi – sa Egejskog mora i Sikuli – koji su došli sa kontinentalnog dela Italije oko 1200. godine pre nove ere. Nakon njih, Siciliju su osvajali Grci, Rimljani, Vizantinci, Arapi … Danas je to poželjna destinacija za letovanje, odmor i istraživanje. Vrhunski izbor hrane a zar ste i sumnjali u Italijanska vina, paste i poslastice? Mislimo da je Sicilija već postala vaš broj jedan u mislima kuda bi ste ove godine mogli na letovanje. Italija – Sicilija.

sicilija italija letovanje


 

 

FIRST MINUTE POPUST 2020

-8% popusta za rezervacije do 23.02.2020

   

 

 

Hotel Albatros *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Udaljen 10 metara od privatne plaže. Usluga: Polupansion (doručak – kontinetalni, večera –  izbor dva jela). Smeštaj: Sobe poseduju terasu, kupatilo, fen, TV, telefon i klimu. Sadržaj hotela: TV sala, bar, restoran sa terasom i dva lifta. Doplate: Suncobran, ležaljke, popgled na more.

 

 

 

Hotel Ipanema **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Udaljen 200 metara od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom. Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo,  fen, TV, sef, klimu, mini bar, telefon i balkon. Sadržaj hotela: TV sala,bazene, privatna plaža, restoran, sef i parking. Doplate: Polupansion, ležaljke, suncobram, kabina na plaži.

 

 

 

Hotel Kassiopea *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na prekrasnoj plaži Rekanati, u istorijskom i živopisnom mestu “Đardini Naksos. Usluga: Noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto. Smeštaj: Svi studiji su opremljeni sa kuhinjom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klimu, LCD TV , internet konekciju, telefon, frižider i sef. Sadržaj hotela: Čitaonica, TV sala, bar, Internet u holu, babi sitter, parking, servis za pranje i peglanje veša.

 

 

 

Hotel Nike *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi uz more. Usluga:Noćenje sa doručkom. Smeštaj: Sobe su u mediteranskom stilu i sadrže kupatilo, telefon, fen, Sat TV, sef i klima uređaj. Većina soba ima terasu. Sadržaj hotela:Restoran, lift, parking, privatna plaža i korišćenje interneta (uz doplatu). Doplate: Pogled more, WiFi u zajedničkim prostorijama.

 

 

 

Hotel Alexander *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: na oko 100m od mora, nalazi se na 7 – 10 minuta hoda od centra mesta. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Smeštaj: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, balkon, mini bar (na upit-doplaćuje se). Sadržaj hotela: restoran, parking, lift, klima, sef. WiFi u lobiju. Nalazi se u blizini plaže.

 

 

 

Hotel San Vincenzo **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel sa privatnom plažom u zalivu Letojanni, nudi predivan pogled ka Taormini, koja je udaljena samo 5 minuta vožnje. Usluga: Noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto. Smeštaj: Sve sobe su zvučno izolovane sa klimom, kupatilom, internet priključkom, SAT TV-om, sef. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, terasa, suncobrani i stolice za plažu.

 

 

 

Hotel Kings House *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel Kings House 3* је jedan od novih i modernih hotela, smešten u letovalištu Fondakelo di Mascali, 200m od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom. Sadržaj: Podeljen je u 6 zgrada: jedan zajednički prostor (hala, restoran, kongresna i banket sala, bar…) i pet zgrada za smeštaj gostiju sа ukupno 50 soba. Svaka soba ima TWC, fen, SATTV, mogućnost internet konekcije, telefon, frižider, klima uređaj, terasu i sef.

 

 

 

Hotel Antares **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: na oko 300m od mora (do plaže se dolazi liftom), na brdu iznad Letojanija, nekoliko kilometara udaljen od Taormine. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, mini bar, sef, aparat za čaj i kafu, klima uređaj.

 

 

 

Hotel Sant Alphio Garden **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: na manje od 200m udaljenosti od plaže. Nalazi se u turističkom centru Đardini Naksosa. Pozicioniran je tako da se može istovremeno uživati u pogledu na Taorminu, vulkan Etnu i more. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni). Smeštaj: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, balkon, radio, mini – bar, klima uređaj, sef, internet. Sobe tip A: standardne sobe – sprat, sobe tip B: standardne sobe – prizemlje.

 

 

 

Hotel Sporting Baia **** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Udaljen je 50 metara od plaže. Usluga: Polupansion (kontinetalni doručak , za večeru izbor dva jela). Smeštaj: Sobe sadrže kupatilo, fen, sef, telefon, mini frizider,TV, terasu  i centralnu klimu. Neke sobe imaju i pogled na more. Sadržaj hotela: Restoran, bar, rentiranje bicikli, bazen, parking, teretana.

 

 

 

Hotel San Pietro *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 50 metara od plaže. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentlani). Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, fen, mini bar, TV,  telefon, sef, centralnu klimu i terasu. Sadržaj hotela: Lift, restoran, TV salu , bar i  parking 600m od hotela. Doplate: Mogućnost doplate za večeru.

 

 

 

Hotel Atlantis Palace*** – Preuzmi cenovnik

Lokacija:  Nalazi se samo 12 km od Đardini Naksosa, 15 km od Taormine i 2 km od turističke luke “Porto dell Etna” u Marina di Riposto. Udaljen je samo 50 metara od svoje privatne plaže. Usluga: Polupansion (doručak – kontinentalni švedski sto, večera – meni). Smeštaj:  Sve sobe su nameštene u modernom stilu i imaju svoje kupatilo sa fenom, balkon, klimu, TV, mini bar, telefon i sef. U nekim sobama je omogućen boravak osoba sa invaliditetom.

 

 

 

Hotel Baia Azzurra *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se u centru zaliva Mazzaro (“Baia di Mazzaro”). Lociran ispred mora, samo 20 metara od žičare koja povezuje hotel sa centrom Taormine. Idealan je za opuštanje i odmor. Usluga: Polupansion (doručak – kontinentalni švedski sto, večera – meni). Smeštaj: Svaka soba poseduje klimu, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, SAT TV, sef. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, terasa sa pogledom na more.

 

 

 

 

Legenda: PP – polupansion (doručak i večera), ND – noćenje sa doručkom, sobe Tip A – standardne sobe sa balkonom – sprat, sobe Tip B – standardne sobe sa balkonom – prizemlje.