Letovanje Španija Ljoret De Mar autobusom 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Španija

Ljoret De Mar mali turistički gradić u katalonskoj oblasti sa više od  30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je Ljoret de Mar bio ribarsko selo a danas je to turistički centar sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…Mesto je postalo sve važnije na turističkoj mapi zbog svojih luksuznih hotela, odlične klime i prelepih plaža. Plaža nekoliko kilometara dugačka, veliki broj prodavnica, barova i restorana idealno je mesto za letovanje u Španiji. Ljoret de mar nudi dobar odmor i za porodično letovanje a posebno se preporučuje mladima kojima neće nedostajati ni noćnog života, odlične zabave i razonode na plaži u Ljoret de Mar.

 

španija ljoret de mar letovanje


 

FIRST MINUTE POPUST 2020:

-Popust naglašen u cenovniku

 

 

 

 

Hotel Santa Ana * – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 150 metara od plaže i na 300 m od centra. Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, a većina ima i terasu. Sadržaj hotela: Hotel raspolaže salonom sa TV-om, barom, terasom za sunčanje. Mogućnost korišćenja gradskog parkinga u blizini hotela.

 

 

 

Hotel Castella * – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Udaljen je 250 metara od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: U sobama sa sopstvenim kupatilom od kojih većina poseduje terasu. Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, bar, restoran, lift, sef, TV salu i bazen. Preporučuje se za letovanje omladine.

 

 

 

Hotel Don Juan Center ** – Preuzmi cenovnik

Nalazi se u turistickom centru grada, a na samo 250 m od plaze. Sve sobe imaju kupatilo (jednokrevetne – sa tusem), terasu i sef. Hotel poseduje bar, lift, TV salu, otvoreni bazen, salu za zabavu, bilijar, video-igre, stoni tenis. U vreme pune sezone nude animacioni program u vecernjim casovima. Ishrana je po principu „svedskog stola“.

 

 

 

Hotel Don Juan *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se u turisti kom centru grada, a na samo 400 m od plaže. Pored hotela se nalaze mnogobrojne radnje, restorani i diskoteke. Slobodno se može reći da je ovo jedan od poznatijih hotela u gradu i jedan od najvećih na Kosta Bravi. Otvoren je tokom cele godine, što je veoma dobro, jer većina hotela na Kosta Bravi zatvara tokom zime. Usluga: Polupansion (doručak  i večera) – švedski sto.

 

 

 

Hotel Selvamar *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na oko 500 m od centra i na oko 700 m od gradske plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, minibarom, terasom, TV-om, sefom, klimom i internet konekcijom.

 

 

 

Hotel Festa Brava *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada, na samo 100 m od glavne ulice i šoping zone i na 400 m od plaže. Hotel je napravljen 1970. godine, a poslednji put je renoviran 2006. godine. Usluga: Polupansion (doručak i večera) –  švedski sto. Smeštaj: Na 8 spratova, raspolaže sa 176 lepo uređenih soba, od kojih svaka ima kupatilo, prostranu terasu, telefon, SAT TV, klimu, grejanje, sef, fen za kosu.

 

 

 

Hotel Florida Park*** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Renoviran hotel u centru Ljoreta na 350m od pešcane plaže. Usluga: polupansion (doručak i večera)-švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju klimu, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, sef. Sadržaj hotela: Recepcija koja radi 24h,Tv sala, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, koktel bar, parking, Wifi. Doplate: sef

 

 

 

Hotel Maria del Mar *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 300 metara od plaže i 100 metara od autobuske stanice. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i radnje.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Hotel ima 323 sobe, sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, klimu, krevetac, grejanje, sef i balkon.