Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Španija Ljoret De Mar autobusom 2019

Objavio: admin, u kategoriji: Španija

Ljoret De Mar mali turistički gradić u katalonskoj oblasti sa više od  30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je Ljoret de Mar bio ribarsko selo a danas je to turistički centar sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…Mesto je postalo sve važnije na turističkoj mapi zbog svojih luksuznih hotela, odlične klime i prelepih plaža. Plaža nekoliko kilometara dugačka, veliki broj prodavnica, barova i restorana idealno je mesto za letovanje u Španiji. Ljoret de mar nudi dobar odmor i za porodično letovanje a posebno se preporučuje mladima kojima neće nedostajati ni noćnog života, odlične zabave i razonode na plaži u Ljoret de Mar.

 

španija ljoret de mar letovanje


 

FIRST MINUTE POPUST 2019:

-Popust naglašen u cenovniku

 

 

 

 

Hotel Santa Ana * – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na 150 metara od plaže i na 300 m od centra. Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, a većina ima i terasu. Sadržaj hotela: Hotel raspolaže salonom sa TV-om, barom, terasom za sunčanje. Mogućnost korišćenja gradskog parkinga u blizini hotela.

 

 

 

Hotel Castella * – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Udaljen je 250 metara od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: U sobama sa sopstvenim kupatilom od kojih većina poseduje terasu. Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, bar, restoran, lift, sef, TV salu i bazen. Preporučuje se za letovanje omladine.

 

 

 

Hotel Don Juan Center ** – Preuzmi cenovnik

Nalazi se u turistickom centru grada, a na samo 250 m od plaze. Sve sobe imaju kupatilo (jednokrevetne – sa tusem), terasu i sef. Hotel poseduje bar, lift, TV salu, otvoreni bazen, salu za zabavu, bilijar, video-igre, stoni tenis. U vreme pune sezone nude animacioni program u vecernjim casovima. Ishrana je po principu „svedskog stola“.

 

 

 

Hotel Don Juan *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se u turisti kom centru grada, a na samo 400 m od plaže. Pored hotela se nalaze mnogobrojne radnje, restorani i diskoteke. Slobodno se može reći da je ovo jedan od poznatijih hotela u gradu i jedan od najvećih na Kosta Bravi. Otvoren je tokom cele godine, što je veoma dobro, jer većina hotela na Kosta Bravi zatvara tokom zime. Usluga: Polupansion (doručak  i večera) – švedski sto.

 

 

 

Hotel Selvamar *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Nalazi se na oko 500 m od centra i na oko 700 m od gradske plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, minibarom, terasom, TV-om, sefom, klimom i internet konekcijom.

 

 

 

Hotel Festa Brava *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada, na samo 100 m od glavne ulice i šoping zone i na 400 m od plaže. Hotel je napravljen 1970. godine, a poslednji put je renoviran 2006. godine. Usluga: Polupansion (doručak i večera) –  švedski sto. Smeštaj: Na 8 spratova, raspolaže sa 176 lepo uređenih soba, od kojih svaka ima kupatilo, prostranu terasu, telefon, SAT TV, klimu, grejanje, sef, fen za kosu.

 

 

 

Hotel Florida Park*** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Renoviran hotel u centru Ljoreta na 350m od pešcane plaže. Usluga: polupansion (doručak i večera)-švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju klimu, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, sef. Sadržaj hotela: Recepcija koja radi 24h,Tv sala, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, koktel bar, parking, Wifi. Doplate: sef

 

 

 

Hotel Maria del Mar *** – Preuzmi cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 300 metara od plaže i 100 metara od autobuske stanice. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i radnje.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto. Smeštaj: Hotel ima 323 sobe, sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, klimu, krevetac, grejanje, sef i balkon.

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

 

1.dan BEOGRAD Polazak iz Beograda u 19h sa BAS-ove autobuske stanice.Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.

 

2.dan VERONA – ĐENOVA Dolazak u prepodnevnim časovima u grad ljubavi Veronu. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

3.dan ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak grada: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1… Noćna vožnja kroz Francusku.

 

4 9. dan LJORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de Mar u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel oko 14h. Boravak na bazi 6 punih pansiona. Postoji mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta tokom boravka: BARSELONA PANORAMIKA, BARSELONA MAGICA, FIGUERAS, FLAMENCO SHOW…

 

10. dan LJORET DE MAR
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih časova. Polazak za Italiju u večernjim časovima. Noćna vožnja.

 

11. dan KAN – NICA – ĐENOVA
Dolazak u Kan u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak grada čuvenog po filmskom festivalu: Filmska Palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton… Nastavak putovanja prema Nici – najpoznatijem mondenskom letovalištu Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena… Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Đenovu. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

12. dan ĐENOVA – JEZERO GARDA – SIRMIONE
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavinoi Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

 

13.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

 

 

 

Popusti i doplate:

-deca od 2 – 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20% od cene aranžmana

-putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 70 €,

-doplata za 1/1 sobu na upit      

 

 


Aranžman obuhvata:

-prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);

-smeštaj u hotelu sa 3* u Đenovi, na bazi dva noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);

-smeštaj u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru, na bazi šest punih pansiona (doručak, ručak i večera – švedski sto);

-smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;

-usluge turističkog vodiča tokom putovanja;

-agencijske usluge.

 

 

 

Aranžman ne obuhvata:

-peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 dinara po osobi (plaća se u agencija ),

-fakultativne programe;

-međunarodno zdravstveno osiguranje

-Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i 3* iznosi 0,50 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 euro dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse;

-Turističku taksu u Đenovi , koja je uvedena 15.09.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 2*,3*,4* iznosi 3 eura dnevno.

 

 

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

 

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

 

BARSELONA MAGICA: Polazak za Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

 

FIGUERAS: Polazak za Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

 

FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

 

KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

 

 

 

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

-Barselona Panoramika – 25€ odrasli / 20 € deca,

-Barselona Magica – 20 € odrasli / 15 € deca,

-Kamp Nou (velika tura) – 25 € odrasli / 18 € deca,

-Špansko selo –  10 € odrasli / 8 € deca,

-Akvarijum – 20 € odrasli / 15 € deca,

-Flamenko šou –  25 € odrasli / 20 € deca,

-Figueras – 30 € odrasli / 20 € deca.

-Diskoteka (5 večeri) – 10€,

-Kosta Brava – 15€ odrasli, 10€ deca.

-Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

 

 

 

SMEŠTAJ U LJORET DE MARU:
-Fortuna program 3* – podrazumeva hotele sa 3* na bazi punog pansiona (doručak/ručak/večera).

 

 

Način plaćanja:
-30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
-30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana do 20.12.2019. godine;