Letovanje Tunis Djerba 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Tunis

Djerba predstavlja jedno od najpoznatijih letovališta Tunisa, i ujedno je najveće ostrvo severne Afrike. Smešteno je na jugoistočnoj obali Tunisa. Ovo ostrvo je vekovima bilo na meti osvajača i istorijski gledano imalo je vrlo burnu istoriju. Na ostrvu zapravo u gradiću Gueallala proizvodi se velika količina glinenih i keramičkih proizvoda. Danas dosta lepih kompleksa i lanaca hotela krasi ovo mesto sa kvalitetnom uslugom za turiste. Povoljne cene aranžmana sa avionskim prevozom iz godine u godinu privlače sve veći broj turista. Posetite letovalište Djerba, mističnu i egzotičnu zemlju Tunis.

 

letovanje tunis đerba

 

 


 

 

 

EL MOURADI DJERBA MENZEL – Preuzmi cenovnik

LOKACIJA

Veliki hotelski kompleks prostire se na 35 ha, uz peščano-kamenitu plažu. Karakteriše ga tipična đerbanska arhitektura, pa je veliki deo soba u lepim bungalovima. Hotel je udaljen oko 6 km od grada Midouna i 26 km od Houmt Souka. Nadomak hotela su tzv. Plava laguna i Djerba Explore Park sa farmom krokodila. Transfer od aerodroma Djerba Zarzis traje oko 35 minuta.

HOTELSKA PONUDA

Hotel sadrži salon lepote, thalasso centar, tursko kupatilo, poslovni centar, ambulantu, menjačnicu, suvenirnicu, diskoteku, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 5 barova, mavarski caffe. Internet je dostupan u lobiju (uz doplatu). Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

SOBE

Hotel ima 589 dvokrevetnih soba, 27 manjih apartmana, 18 apartmana i jedan predsednički apartman. Sobe su u glavnoj hotelskoj zgradi ili u bungalovima. Sobe su klimatizovane i imaju terasu ili balkon, kupatilo, fen, telefon, SAT tv (daljinski uz depozit), mini frižider, sef.

USLUGA

All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

SPORT I ZABAVA

Otvoreni bazeni, zatvoren bazen, dečiji bazen, 9 teniskih terena, fudbalski i košarkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.

 

 

Program putovanja i cenovnik možete pogledati OVDE