Letovanje Tunis Sus 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Tunis

Letovalište Sus (Sousse) se nalazi u južnom delu zaliva Hammamet a nešto severnije od grada Monastir. Sousse su osnovali Feničani u devetom veku pre nove ere i u to vreme je ovo mesto bila važna mornarička baza. Što se tiče ostavljanja Rimsko pečata Sus -u tu su brojne mozaičke radionice. Budući da je Sus bio meta raznih vojski i osvajača, različitih kultura i religija to se može videti i danas iz turističkog ugla sa posetom raznih istorijsih znamenitosti. Grad Suse predstavlja jedan od većih gradova Tunisa koji ima gotovo milion stanovnika i na mapi turizma predstavlja prestonicu te zemlje. Duž prelepih peščanih plaža prostire se mnoštvo lepih i kvalitetnih hotela a mesto je još i poznato po bogatom noćnom životu pa se preporučuje mladima i onima sa mladim avanturističkim duhom za letovanje. Posetite Tunis i grad Sus.

sus letovanje hoteli 


 

 

ORIENT PALACE – Preuzmi cenovnik

LOKACIJA

Hotel se nalazi na plaži, u mirnoj zoni između centra Soussea i marine u Port El Kantaouiu. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta.

HOTELSKA PONUDA

Hotel ima glavni restoran, 3 tematska restorana i 5 barova, pizzeriju, restoran a la carte pored plaže. Otvoreni bazen krivuda zelenom površinom do travnatog platoa sa ležaljkama, ispod kojeg se prostire peščana plaža. Na raspolaganju su i zatvoren bazen, fitness centar, sauna, hamam.

SOBE

Hotel ima 375 kvalitetno opremljenih, prostranih soba sa balkonom/ terasom, velikim kupatilima sa fenom, klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom, frižider je na upit uz doplatu.

USLUGA

All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

SPORT I ZABAVA

U hotelskom okruženju su teniski, fudbalski, košarkaški i mini golf tereni, prodavnice suvenira, srebra i drugih, tipičnih orijentalnih predmeta, video igrice i sto za bilijar. Dnevna i večernja animacija.

 

 

KARAWAN – Preuzmi cenovnik

LOKACIJA

Nalazi u centru Soussea, uz šetalište kraj mora. Ulica ga deli od plaže udaljene oko 50 m. Od medine je udaljen oko 1 km, a u neposrednoj blizini se nalaze brojni restorani, kafei, prodavnice. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 45 minuta, a od Monastira 25 minuta.

HOTELSKA PONUDA

Prostran glavni restoran, kafeterija, bar, restoran na otvorenom, snek bar na bazenu, American bar sa bilijar stolom, TV soba, prodavnica suvenira, frizerski salon, prostorija za prtljag. U okviru hotela nalazi se i fitness centar, hamam, sauna, diskoteka. Internet u predvorju se dodatno naplaćuje.

SOBE

Hotel raspolaže sa 224 sobe. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, balkonom ili terasom, SAT TV, telefonom, frižiderom čije se korišćenje dodatno plaća.

USLUGA

All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

SPORT I ZABAVA

Na velikoj terasi, sa koje se pruža pogled ka moru, nalaze se dva otvorena bazena sa toboganom čije je korišćenje ograničeno vremenski. Tu je i dečiji bazen, zatvoreni bazen, stolovi za stoni tenis. Gosti imaju mogućnost rekreacije u hotelskom fitness centru. Dnevna i večernja animacija.

 

 

Program putovanja i cenovnik možete pogledati OVDE