Letovanje Turska Marmaris 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

Ukoliko bi ste na letovanje u Turskoj onda obavezno predlažemo da posetite Marmaris destinaciju koja se nalazi na oblama Egejskog mora. Kao i većina turističkih mesta, ovo nekada malo ribarsko naselje danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših  na jugozapadnoj obali Turske.

Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grčkoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. Grad nastanjuje negde oko 30 hiljada stanovnika. Od aerodroma u Bodrumu, Marmaris je udaljen nekih 150 km..

Marmaris jedno lepo i prijatno mesto za odmor sa čudesno lepim plažama , lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor.

Mesto važi za jedno od aktivnijih mesta kada je reč o provodu inoćnom životu na obalama Turske. U mestu se nalazi veliki broj restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku.

Marmaris se nalazi u uvali sa dugom pešcanom plažom, jednom od najlepših u regiji. Mesto je okruženo planinama pod borovom šumom. Celo mesto je posvećeno isključivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju čine hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan lokalnim dolmušima koji saobraćaju na nekoliko minuta. Letovanje u Turskoj i mestu Marmaris.

 

letovanje turska marmaris


 

 

FIRST MINUTE MARMARIS AVIO 2020

 

 

 

Amos 3* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi na samom šetalištu, na plaži , 3 km od centra Marmarisa i 136 km od aerodroma u Bodrumu.Hotel ima ukupno 50 soba. Svaka soba ima klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini bar i balkon. Sobe su lepo opremljene i većina je sa pogledom na more. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, snach bar, otvoreni bazen, bazen za decu, TV sala. Amos hotel je jedan od popularnijih hotela u ovom delu zaliva. Nadomak hotela je stanica mini buseva (dolmuša) tako da se za nepunih 10 minuta stiže do centra grada. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni dok se dušeci za ležaljke naplaćuju. Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera.

 

 

 

Maris beach 3* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi na šetalištu, na privatnoj plaži (ležaljke i suncobrani su besplatni), 1.5 km od centra Marmarisa i 134 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel čini ga glavna zgrada od šest spratova sa 60 standardnih soba. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, telefon, fen za kosu, sef, mini bar i balkon. Sve sobe su lepo i sa stilom opremljene. Sadržaj hotela: recepcija, otvoreni i zatvoreni deo restorana, A la carte restoran, dva bara, otvoreni bazen, bazen za decu. Hotel Maris beach je odličan hotel na samoj plaži, u gradskoj zoni, na šetalistu, nadomak kafića i šoping molova.

 

 

 

Miray 3* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi 100 m od gradske plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu), u centru Ićmelera, 7 km od centra Marmarisa i 140 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel ima ukupno 61 sobu. Svaka soba ima klima uređaj, TV, telefon i fen za kosu. Od sadržaja u hotelu može se naći: recepcija, sefovi na recepciji, otvoreni i zatvoreni deo restorana, dva bara, otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu, servis za pranje veša, menjačnica, Internet, market. Usluga u hotelu noćenje sa doručkom.

 

 

 

Cihanturk 3* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi 100 m od gradske plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu), 700 m od centra Marmarisa i 133 km od aerodroma u Bodrumu. Hotelsku zgradu čini sedam spratova sa 70 soba ukupno. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar i balkon. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji, dva restorana, dva A la carte restorana, dva bara, otvoreni bazen sa delom za decu, bilijar, stoni tenis, večernja animacija. Cihanturk je moderan i dobar hotel, u gradskoj zoni, nadomak prodavnica, kafića, klubova i restorana. Odličan izbor za letovanje za sve uzraste.Usluga: Noćenje sa doručkom.

 

 

 

Mirage World 3* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi 80 m od peščane plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu), u mestu Ičmeler, 8 km od centra Marmarisa i 135 km od aerodroma u Bodrumu. Hotelski kompleks se sastoji iz 4 zgrade sa po 4 sprata. Ukupan broj soba u hotelu je 197. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, telefon, fen za kosu, sef, mini bar i balkon. Sve sobe su komforne i lepo opremljene, većina je sa terasama koje gledaju ka bazenu i unutrašnjosti hotela. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji, otvoreni i zatvoreni deo restorana, 4 bara, dva otvorena bazena, dva dečija bazena, tobogani, igralište za decu, mini klub za decu (4 – 12 god.), aerobik, fitnes centar, spa centar, trusko kupatilo, sauna, masaža, frizer, bilijar, stoni tenis, pikado, video igrice, rent a car, baby sitting, servis za pranje veša, sportovi na vodi, internet. Usluga: AII Inclusive – „sve uključeno“.

 

 

 

Rosy – Preuzmi cenovnik

Apartmani se nalaze 500 m od gradske plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu), 1 km od centra Marmarisa i 120 km od aerodroma u Bodrumu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, opremljen kuhinjski deo, klima uredjaj (doplata na licu mesta), balkon. Apartmani mogu da prime maksimalno 4 odrasle osobe i 1 dete, a studia 2 odrasle osobe i 1 dete. Hotelski/apartmanski sadržaj: recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, tobogan, stoni fudbal, bilijar, play station, sef, menjačnica, TV sala, internet, lekar na poziv.

 

 

 

High Life – Preuzmi cenovnik

Apartmani se nalaze 600 m od plaže (Javna šljunkovito – peščana plaža), 1 km od centra Marmarisa i 150 km od aerodroma u Bodrumu. Apartmani se sastoje iz dve prostorije ( max primaju 4 odrasle osobe). Svaki apartman ima čajnu kuhinju, frižider, klima uredjaj i balkon. Hotelski/apartmanski sadržaj: menjačnica, sef, bazen, bazen za decu, bar, stoni tenis, bilijar.

 

 

 

Club Maric – Preuzmi cenovnik

Apartmani se nalaze 600 m od plaže, 1,5 km od centra Marmarisa i 110 km od aerodroma u Bodrumu. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, fen, frižider, opremljen kuhinjski deo, klima uredjaj (doplata na licu mesta), balkon. Apartmani mogu da prime maksimalno 5 odraslih osoba. Hotelski/apartmanski sadržaj : recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu.

 

 

 

Marsyas 2* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi 600 m od gradske plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu), 1 km od centra Marmarisa i 132 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel ima ukupno 51 sobu. Svaka soba ima klima uredjaj, fen ua kosu, telefon i balkon. Sve sobe gledaju na baštu ili bazen. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji, restoran, dva bara, otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, pikado, bilijar, video igrice.

 

 

 

Club Ceylan – Preuzmi cenovnik

Apartmani Club Ceylan se nalaze 600 m od plaže, 2 km od centra Marmarisa i 150 km od aerodroma u Bodrumu. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, frižider, opremljen kuhinjski deo, klima uredjaj (doplata na licu mesta), balkon. Apartmani mogu da prime maksimalno 4 odrasle osobe i 1 dete. Hotelski/apartmanski sadržaj: restoran, bar, bazen, bazen za decu, tobogan, igralište za decu.

 

 

 

Pasa Beach 4* – Preuzmi cenovnik

Hotel se nalazi na plaži (ležaljke i suncobrani su besplatni), 3 km od centra Marmarisa i 145 km od aerodroma u Bodrumu. Usluga je all inclusive – ,,sve uključeno”. Hotelski kompleks čini visokospratnica koja je podeljena na dva bloka, blok A i blok B. Ukupan broj soba u hotelu je 426. Svaka soba ima klima uredjaj, SAT TV, telefon, fen za kosu, mini bar i balkon. Sadržaj hotela : recepcija, otvoreni i zatvoreni deo restorana, 4 bara, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu sa toboganima, jacuzzi, tursko kupatilo, sauna, masaža, frižider, stoni tenis, bilijar, košarka, sportovi na vodi, internet, parking. Pasa beach je jedan od najboljih hotela u svojoj kategorizaciji, idealan za sve uzraste.