Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Letovanje Turska Sarimsakli 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

 

Letovalište Sarimsakli ili mesto poznato kao vazdušna banja na obalama Egejskog mora, udaljeno je od naše granice oko 800 km i  predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik u kojoj se nalazi. Sarimsakli je mozda jedino mesto u Turskoj sa plažom dugom 8 km i to lepo uređenom i peskovitom. Mesto je poznato po izuzetno suvom vazduhu  i bogato borovom šumom. Za obolele od bronhitisa ili astme letovanje u Sarimsakliju predstavlja pravi preporod. Sarimsakli je proglašen od strane Svetske zdravstvene organizacije za vazdušnu banju prvu u Evropi. Od sadržaja za decu tu je veliki Luna park, a za mlade 4 diskoteke sa programom do ranih jutarnjih sati. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km), Pergamon (65 km), Izmir (155 km) i Efes (250 km) do kojih se organizuju izleti i preporučujemo da ih posetite. Leto u Turskoj, predlažemo da posetite vazdušnu banju Sarimsakli.

 

letovanje turska sarimsakli


 

 

FIRST MINUTE 2020(uplatom 50% akontacije do 01.02.2020):

– 7% popusta za hotele na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona 

– 5% popusta za hotele na bazi all inclusive usluge

(cenovnik se nalazi ispod opisa hotela)

 

 

 

OLCAY 2*

manji porodični hotel, kompletno renoviran, veoma prijatnog ambijenta. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranim restoranom gde se servira doručak i lobi bar koji je na raspolaganju gostima u toku celog dana. Udaljen je od plaže nepunih 100m i 200m od centra.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto).

 

 

 

SEZER 3*

nalazi se na 70m od plaže i 200m od centra grada. Otvoren je 2002.godine i prima goste tokom cele godine. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, mini bar,fen za kosu, TWC, balkon. Hotel raspolaže recepcijom sa lobi barom i terasom, restoranom, manjim bazenom, sopstvenom plažom sa besplatnim suncomranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

KALIF 3*

nalazi se na 150m od plaže i 200m od centra grada. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, mini bar, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, velikim lobi barom, bazenom, manjim fitnes centrom, saunom, salom za stoni tenis i salom za bilijar. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

GRAND MILANO 3*

je jedan od najbolje pozicioniranih hotela, na samo 30m od sopstvene plaže i oko 250m od centra grada. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/2+2 family sobama. Sve sobe su izuzetno konforne, opremljene novim nameštajem, poseduju klimu, tv, mini bar, fen za kosu, kupatilo i balkon. Hotel raspolaže sa prostranom recepcijom, liftom, restoran-baštom na krovu, manjim bazenom sa bazenskim barom, sopstvenom plažom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

ERGIN3*

nalazi se u najmirnijem delu Sarimsaklija, na prvoj liniji od mora (oko 50m), udaljen od centra grada oko 800m. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, fen za kosu, kablovski internet, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, bazenom sa delom za decu, bazenskim barom, đakuzijem, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

AMPHORA 3*

nalazi se na šetalištu, u mirnijem delu i prvoj liniji od mora, preko puta sopstvene plaže (40m). Udaljen je od grada oko 250m. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom, liftom, manjim hotelskim bazenom, sopstvenom plažom sa ležaljkama i suncobranima.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

CINAR 4*

je novootvoreni hotel (2012.) nalazi se na prvoj liniji do mora, svega 20 metara udaljen od sopstvene plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar sef fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom sa lobi barom, liftom, bazenom, parkingom i sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

BILLURCY 3+*

nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija, na oko 70m od plaže i 10min od centra mesta. Hotel se sastoji iz dva dela – apartmanskog i hotelskog. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom sa lobi barom, liftom, sefom, prodavnicom suvenira, salom za bilijar, stoni tenis, velikim bazenom sa izdvojenim malim bazenom za decu i dečijim parkom, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

 

 

BUYUK BERK 4*

nalazi se u prvom redu hotela, u centru Sarimsaklija, prekoputa sopstvene plaže. Hotel se sastoji iz dva objekta. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4+1 family sobama za 4-5 osoba. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranim lobijem, 2 lifta, sef na recepciji, internet caffeom, disko klubom, zabavnim klubom za decu, saunom, spa, fitnes centrom, restoranom, dva bazena, od kojih je jedan sa delom za decu, a drugi sa sadržajima aqua parka uz animaciju dece i ostalih gostiju od strane profesionalnih animatora. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto) ili ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 

 

 

OLIVERA 3+*

nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, liftom, bazenom sa delom za decu, stoni tenis, bilijar, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 

 

 

AYVALIC BEACH 4*

smešten u podnožju Šejtan sofre i na obali minijaturnog zaliva nalik na potkovicu, predstavlja jedinstveni primer harmonije prirode i arhitekture. Hotel je potpuno renoviran u toku 2010.god. Spada u kategoriju „resort“ hotele sa veoma bogatom “All inclusive” uslugom. Nema klasicnu kategorizaciju,ali po opremljenosti svrstava se u 3*superior. Raspolaže sa 1/2 i 1/2+1 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, radio, mini bar, TWC i terasu. Sobe na spratu poseduju balkon, dok ostale imaju terase ili dvorište u koje se direktno izlazi. Hotel raspolaže restoranom, lobi barom, besplatnim internetom, fitnes centrom, saunom, bazenom, igraonicom za decu, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Udaljenost hotela od Ayvalika 7 km, od Sarimsaklija 3 km. Veza mini-bus iz hotela 2-3 puta u toku dana ili na svakih 30 minuta sa BUS stajališta udaljenog oko 600 m od hotela.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 

 

 

HALIC PARK 5*

veoma moderan hotel, nalazi se na obali zaliva povezan prevlakom sa Ayvalikom (2km), u mirnom delu van naselja. Raspolaže sa 1/2 i 1/2+1 sobama. Svaka soba poseduje klimu, radio, sat-tv, mini bar, sef, fen za kosu, TWC i terasu. Hotel raspolaže recepcijom, prostranim lobijem, zatvorenim i otvorenim restoranom, snack barom, panorama barom, suvenirnicom, butikom, internet salonom, bazen za odrasle i decu sa toboganom, terenima za tenis, košarku, odbojku, salom za bilijar, sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola” sa prebogatim izborom jela, priloga, salata, voća, kolača i napitaka).

 

 

 

GRAND TEMIZEL 5*

je najbolji i najveći hotel iz naše ponude, na samoj plaži, udaljen oko 1km od Sarimsaklija i poseduje sve sadržaje koji hotel sa 5* zaslužuje.  Raspolaže sa 1/2, 1/2+1, 1/3 sobama i 1/4+1 family sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, sef, mini bar, fen za kosu, TWC i terasu. Hotel raspolaže recepcijom, nekoliko restorana, american barom, poslastičarnicom, bazen za odrasle i decu, mini aquapark sa više tobogana, terene za tenis, košarku, salom za fitnes i aerobik. U večernjim satima za goste hotela ali i treća lica otvara se diskoteka u ambijentu pećine.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola” sa prebogatim izborom jela, priloga, salata, voća, kolača i napitaka).

 

 

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi odabrane usluge za 10 ili 15 noćenja

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN – Polazak iz Beograda u 12:00 sa dogovorenog mesta, sastanak putnika u 11:30. Putovanje auto-putem Beograd-Niš-Dimitrovgrad, ka Bugarskoj sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

 

2.DAN – Ulazak u Tursku u jutarnjim satima. Prelazak Dardanela kod Čanakala trajektom i nastavak puta do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00). Slobodno vreme. Noćenje.

 

3.-11./16. DAN – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge – 10 ili 15 noćenja

 

12.ili 17. DAN – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 10:00. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti.

 

13. ili 18. DAN – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj usluga

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (švedski sto) – 10 ili 15 noćenja

-besplatu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži

-besplatnu upotrebu klima uređaja

-usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka

-troškove organizacije i vođstvo puta.

 

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom na relaciji prema programu

-obavezno putno zdravstveno osiguranje za tranzit kroz Bugarsku i boravak u Turskoj

-fakultativne izlete

-individualne troškove.

 

 

 

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

– uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne na jednake mesečne rate do kraja godine

 

 

 

Cenovnik prevoza
GRAD/MESTO POLASKA CENA KARTE ZA ODRASLE CENA KARTE ZA DECU DO 12 GOD.
NOVI SAD 95 76
BEOGRAD 85 68
POŽAREVAC 85 68
SMEDEREVO 85 68
VELIKA PLANA 85 68
KRAGUJEVAC 85 68
BATOČINA 80 64
JAGODINA 80 64
ĆUPRIJA 80 64
PARAĆIN 80 64
POJATE 80 64
ALEKSINAC 75 60
NIŠ 75 60
PIROT 75 60
DIMITROVGRAD 75 60
NOVI PAZAR 95 76
RAŠKA 95 76
KRALJEVO 85 68
ČAČAK 85 68
VRNJAČKA BANJA 85 68
TRSTENIK 85 68

 

 

 

POPUSTI I DOPLATE:

– Doplata za 1/1 sobu – 50%

– popust za treću odraslu osobu u 1/3 sobi ili četvrtu odraslu osobu u 1/4 sobi – 30%;

 

 

 

KALIF, GRAND MILANO, AMPHORA, SEZER, ERGIN, OLIVERA, OLCAY, ACEM

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-5,99 godina – plaćaju 1.5 cenu

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 6-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 2-5,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-6 godina + drugo dete 6-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 6-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 2-5,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 6-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + dvoje dece 2-5,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2+1, 1/3 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 2-6 godina + drugo dete 6-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/3+1, 1/4 soba: 2 odrasle osobe + dvoje dece 6-11,99 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3 soba: 3 odrasle osobe + jedno dete 2-5,99 godina – plaćaju 2.7 cena

– 1/3+1, 1/4 soba: 3 odrasle osobe + jedno dete 6-11,99 godina – plaćaju 3.2 cene

 

 

NAPOMENA:

– 1/4 sobe imaju hoteli Kalif i Olcay, ostali hoteli raspolažu sa sobama strukture 1/3+1

– u hotelu Sezer u periodu od 01.05.-30.06.2020. i 01.09.-31.09.2020. za vreme večere besplatna voda, a u periodu od 01.07.-31.08.2020. za vreme večere besplatni sokovi sa aparata

– u hotelu Kalif za vreme doručka i večere voda je besplatna

 

 

 

BILLURCU – standardne sobe

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-6,99 godina – plaćaju 1.5 cenu

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 7-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 7-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 2-6,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-6,99 godina + drugo dete 7-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 2-6,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 7-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

 

 

 

BILLURCU – apartmani

– 4 odrasle osobe – plaćaju 3.8 cene

– 3 odrasle osobe + jedno dete 2-11,99 godina – plaćaju 3.5 cene

– 3 odrasle osobe – plaćaju 3 cene

– 3 odrasle osobe + dvoje dece 2-11,99 godina – plaćaju 3.8 cene

– 2 odrasle osobe + dvoje dece 2-11,99 godina – plaćaju 3 cene

– 2 odrasle osobe + jedno dete 2-11,99 godina – plaćaju 3 cene

Svi apartmani imaju frižider.

Peta osoba spava na pomoćnomležaju.

U apartmanima se plaćaju minimalno 3 cene.

 

 

 

MUSHO

– 1/2 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 0-5,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 6-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 0-5,99 godina + drugo dete 0-2,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 6-11,99 godina + drugo dete 0-5,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/3 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 6-11,99 godina + drugo dete 6-11,99 godina – plaćaju 3 cene

 

 

FAMILY ROOM (veća porodična soba od standardne sobe) se plaća minimum 3.5 cene

 

 

 

Hoteli koji imaju strukturu sobe 1/3+1

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 0-6 godina + dvoje dece 6-12 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 6-12 godina + dvoje dece 0-6 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + troje dece 0-6 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + troje dece 6-12 godina – plaćaju 3.5 cene

 

 

 

BUYUK BERK

– 1/2+1 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 7-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-6,99 godina – plaćaju 1.5 cenu

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 7-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 2-6,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 2-6,99 godina + drugo dete 7-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 2-6,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 7-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + dvoje dece 2-6,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2+1, 1/3 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 2-6,99 godina + drugo dete 7-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + dvoje dece 6,99-11,99 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3 soba: 3 odrasle osobe + jedno dete 2-6,99 godina – plaćaju 2.7 cene

– 1/3+1 soba: 3 odrasle osobe + jedno dete 7-11,99 godina – plaćaju 3.2 cene

 

 

FAMILY ROOM (veća porodična soba od standardne – jedna prostorija), može da boravi max 5 osoba se plaća minimum 3.5 cene.

 

 

 

 

HALIC PARK – AYVALIK I DIKILI

– 1/2 soba: 1 odrasla osoba + jedno dete 3-11,99 godina – plaćaju 2 cene

– 1/1 soba: 1 odrasla osoba + beba 0-2,99 godina – plaćaju 1.5 cenu

– 1/2+1 soba: 1 odrasla osoba + dvoje dece 3-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/2+1 soba: 2 odrasle osobe + jedno dete 3-11,99 godina – plaćaju 2.5 cene

– 1/3+1 soba: 2 odrasle osobe + dvoje dece 3-11,99 godina – plaćaju 3 cene

– 1/3+1 soba: 3 odrasle osobe + jedno dete 3-11,99 godina – plaćaju 3.5 cene

 

 

FAMILY ROOM (veća porodična soba od standardne, jedna prostorija) se plaća minimum 3.7 cene.

2 odrasle osobe + dvoje dece 3-11,99 godina – 3.7 cene

3 odrasle osobe + jedno dete 3-11,99 godina – 3.7 cene

3 odrasle osobe + dvoje dece 3-11,99 godina – 4 cene

4 odrasle osobe – 3.7 cene

Sobe strukture 1/3+1 hotel Halic park nema.