Letovanje Turska Side hoteli 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Turska

Antčki grad Turske i grad Side predstavlja pogodno mesto za letovanje i odmor. Posetite Side i njegove prelepe plaže i okolinu koju oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… Uske uličice mesta Side bogate radnjama i suvenirnicama nude turske rukotvorine i suvenire. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.
Izleti na letovanju u Turskoj u mestu Side. Za preporuku su obilasci Perge-Aspendos-Side, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad, rafting (splavarenje)…

side letovanje


 

FIRST MINUTE SIDE 2020

 

 

 

LYRA RESORT 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Side, Kizilagac, na svojoj plaži
15km od Sidea, 10km od Manavgata
90km od centra Antalije, 75km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Hotel je otvoren 2005 godine.Hotel zauzima 30.000m2 i ima 399 sobe od čega 286 u glavnoj zgradi i 113 soba u 17 klub bungalova (glavna zgrada: 201 standardna soba, 82 porodične). Nekoliko soba je prilagođeno osobama sa posebnim potrebama.
Hotel ima glavni restoran, 5 ? la carte restorana (turski, italijanski, azijski, meksički i riblji), 7 barova (Lobby, Vitamin, Amphi, Disco, Beach, Pool, Aqua Snack Bar).
Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, 2 igrališta.
Plaća se: Čuvanje dece.
Hrana I Piće : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, sladoled od 12 do 13h, razne užine, turske paolačinke od 11 do 15h, A la carte restoran jednom nedeljno uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: A la carte restorani, uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta
Smeštaj : Centralna klima u glavnoj zgradi a split sistem u bungalovima, balkon, sef, mini bar (voda), LCD ili LED TV sa satelitskim muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem, fen, laminat ili keramički pod.
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Spa & Wellness : Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatila. Plaća se: masaže, terapije, tretmani, piling.
Ostali Sadržaji : Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, sale za sastanke, faks, fotokopiranje, rent-a-car.

 

 

 

PALOMA OCEANA RESORT 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Hotel se nalazi u Sideu. Udaljen je 5 km od centra, 65 od aerodroma i 70 km od centra Antalije.
Smeštaj : Sobe u klubu su površine 30 m², a sobe u glavnoj zgradi 40 m². Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef (besplatan), telefon, mini bar (voda, gazirani sokovi i pivo, besplatan, dopunjuje se jednom dnevno), ketler sa izborom kafa i čajeva (besplatno), internet (plaća se), TV sa satelitskim kanalima, sofu i fen.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel pripada grupi Paloma čiji se hoteli ističu visokim nivoom usluge i visokim ocenama koje dobijaju od svojih gostiju. Hotel ima dva velika spoljašnja bazena, dva dečija bazena, unutrašnji bazen, unutrašnji dečiji bazen i akva park sa šest tobogana, mini klub za decu od 4 do 12 godina (igre u bazenu, animacija za decu, dečije igralište, mini disko, mini golf), teen club za decu od 12 do 16 godina: diskoteka, play station…Poseban deo za decu za doručak, ručak i večeru, dva dečija bazena, akva park sa 6 tobogana.odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, tenis, gimnastika u vodi, aerobik, step, strečing, boćanje, karte, pikado, šah i bilijar.
Plaćaju se: sladoled (osim tokom ručka i večere), sobna usluga, usluge SPA centra, kozmetički salon, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje na terenima za tenis, časovi i oprema za tenis, internet u sobi, lekar, pranje veša, čuvanje dece i frizer.
Usluga : Ultra all inclusive koncept uključuje:
švedski sto za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, sveže ceđeni sok od pomorandže za doručak, sladoled tokom ručka i večere, užine, noćni obrok, poslastičarnica, kafa, čaj, pecivo, keks, organsko vino koje se služi u A la carte restoranima, sezonska organska hrana koja se služi tokom glavnih obroka u okviru švedskog stola, užine i piće na plaži i pored bazena, 24 časa domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u restoranima i u osam barova, turska kafa i nargile. Gosti mogu besplatno koristiti jednom nedeljno, jedan od 7 A la carte restorana.
Plaža : Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni (peškiri za plažu se mogu promeniti svaki treći dan zbog politike hotela o očuvanju životne sredine).

 

 

 

ROYAL AL HAMBRA 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Side, Çolakli, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
50 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Zauzima prostor od 60.000 m2. Otvoren je 2012. godine. Ima 576 soba (414 superior standardnih, 35 porodičnih, 48 dupleks porodičnih, 60 porodičnih apartmana i 20 junior apartmana). U sobama nije dozvoljeno pušenje.
Superior soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, fen, kada, centralna klima. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe povezane vratima. Dupleks porodična soba je na sprat i nema vrata između prostorija. Sef u sobi se ne plaća.
Plaća se: Room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Bistro restoran, 5 A la carte restorana (italijanski, turski, restoran sa kuhinjom Dalekog istoka, riblji i meksički restoran), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorijama.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, veliki otvoreni bazen, Aqua bazen, bazen sa 3 tobogana, 3 dečija bazena (Vodeni tobogani, Aqua Park Fun i Outdoor pool), zatvoreni bazen, aqua park (6 tobogana), luna park, stoni tenis, tenis, fitness centar, pikado, gimnastika u vodi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, odbojka na plaži, aerobik, kursevi plesa, strečing, boćanje, vaterpolo, vazdušna puška, diskoteka.
Plaća se: Masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, Internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, lekar, čuvanje dece, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks…
Usluga : Ultra All inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka služe se i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A la carte restoran jednom u 7 dana uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

ROYAL DRAGON 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Side, Evrenseki, na svojoj plaži
5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata
58 km od centra Antalije, 48 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je 2008. godine. Zauzima prostor od 50.000 m2. Ima 564 sobe (408 standardnih, 14 junior apartmana, 3 kraljevska apartmana, 104 dupleks porodičnih soba i 35 porodičnih soba). Postoji i 5 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama.
Standardna soba:Balkon, tepih, mini bar (dopunjava se dnevno), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, fen, kada, centralna klima, sef. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe odvojene vratima. Dupleks porodične sobe su na sprat i nisu odvojene vratima. Sef u sobi se ne plaća, dok se plaća room service. Bade mantil i papuče (dobijaju se na zahtev).
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Notte Bistro, 4 A la carte restorana (Dulciena, Zen, Firuze i Dorado), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Aqua, Veneto Snack, Amphi i Disco Bar), diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorima.
Za decu tu je mini klub okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, internet café, bilijar, igraonica, tenis uveče i oprema za tenis, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, svi sportovi na vodi, čuvanje dece, lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks, sale za sastanke…
Usluga : Ultra All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka se služe i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom u 7 dana A la carte restoran uz rezervaciju, sladoled tokom večere, topli napici, fast food…
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

BARUT ACANTHUS 4* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Barut Acanthus je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Cennet. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 110 soba na 4 sprata podeljene na standardne i porodične. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN OD 14:00
CHECK OUT DO 12:00
Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u lobby-u. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

SIDE COROLLA 4* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Side, Kumköy, na svojoj plaži
4 km od Sidea, 7 km od Manavgata
70 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ukupno ima 404 sobe (367 standardnih soba, 35 porodičnih i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama).Standardne sobe imaju klima uređaj, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš, fen. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Sef u sobi se plaća.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00
Sadržaj : Hotel je otvoren 1999 a renoviran je 2011.godine. Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (otomanski i italijanski) i 4 bara (Lobby, Pool, Snack i Beach), Snack street. Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (hamam), sauna, 2 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, odbojka na plaži, aqua park sa toboganima, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju, dnevne i večernje animacije i programi.
Plaća se:masaže, piling, čuvanje dece, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu Zatim, lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, Snack street od 12:30 do 14 h, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta. 
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju pored bazena, a na plaži se plaćaju ležaljke.

 

 

 

BARUT CENNET 4* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Barut Cennet je izgrađen u pravoj zelenoj oazi na obali mora na površini od 16.000 m2 u sklopu sa hotelom Acanthus. Udaljen je samo 2km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Ukupno 147 soba na 3 sprata podeljenih na standardne dvokrevetne, porodične i apartmane. Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni sa lokalnim sokovima), i sefom.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00

Sadržaj : Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u bašti. Spoljni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima. Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu), igralište za decu.
Posebno se naplaćuju: masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.
Usluga : Na bazi Polupansiona.
Plaža : Privatna plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

 

 

CLUB CALIMERA KAYA SIDE 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Sorgun, Side, na svojoj plaži
4 km od Manavgata, 6 km od Sidea
71 km od centra Antalije, 64 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 223 standardne, 160 superior soba, 16 junior apartmana, 29 porodičnih soba i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama – ukupno 432 sobe. 
Standardna soba ima: balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen.
Plaća se: sef u sobi i room service i wi-fi.
Check in od 14:00
Check out do 12:00
Sadržaj : Hotel je izgrađen 1988. godine a kompletno je renoviran 2011. i zahvata 70.000m2. Sastoji se od glavne i Superior zgrade. Hotel ima glavni restoran, 3 A la carte resotrana, 5 barova i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, mini klub, teenage klub, mini disko, igralište. Hotel ima dva otvorena bazena, Relax bazen, zatvoreni bazen, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, živa muzika, vaterpolo, mini fudbal, fitness centar, TV kutak, aerobik, step, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni (5), stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, kurs kuvanja, diskoteka, wireless internet u lobiju i Pool Bar-u.
Posebno se plaća: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, tretmani, piling, masaže,tv soba i diskoteka i ostalo van koncepta.
Od dodatnih sadržaja hotel nudi: lekar, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sale za konferencije, fotograf, rent-a-car.
Plaža : Hotel ima svoju 230 m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Usluga : Koncept Ultra All inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, fast food u Beach bar-u, ponoćna užina, jednom nedeljno A la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa od 15:30 do 17 h.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani i ostalo van koncepta.

 

 

 

SIDE PREMIUM 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Evrenseki, Side, na svojoj plaži
65km od centra Antalije, 45km od aerodroma Antalija
Opšti Podaci : Resort se prostire na 18.000m2. Hotel ima 459 soba (380 standardnih od kojih je 5 za osobe sa posebnim potrebama, 15 apartmana, 48 porodičnih apartmana i 16 porodičnih soba).
Hotel ima glavni restoran (Ozz), 4 ? la carte restorana (italijanski, turski i grčki, riblji i azijski), 6 barova (Beach, Magic Disco, Vitamin, Pool. Lobby i Jazz), Beach Snack Bar, poslastičarnicu, diskoteku…
Za decu tu su dečiji bazeni, mini klub “Wizard Oz”, mini disko.
Plaća se: Čuvanje dece.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu EU, udaljenu 70m.
Usluga : Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera i ponoćna užina i supe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom tokom boravka A la carte restoran uz rezervaciju, užine.
Plaćaju se: Luksuzna i premium pića, flaširana pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Smeštaj : U standardnim sobama: Centralna klima, sef, mini bar, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, ogledalo za šminkanje, internet konekcija. 
Plaća se: Room service, sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : SPA, tursko kupatilo (hamam), finsko kupatilo, sauna, tretmani za negu lepote, piling, masaže.
2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, Aqua Park sa tri tobogana, fitness centar, aerobik, vaterpolo, step, pilates, strečing, gimnastika u vodi, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, fudbal, streljaštvo, pikado, diskoteka, bioskop, wireless internet (u nekim sobama, u lobiju, na recepciji, i otvorenim prostorima).
Plaća se: Časovi tenisa, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, igraonica i ostalo van koncepta.
Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), sale za konferencije.

 

 

 

SEA WORLD RESORT 5* – Preuzmi cenovnik

 

Lokacija : Side, na svojoj plaži
15 km od Sidea, 10 km od Manavgata, 50 km od Alanje
80 km od centra Antalije, 70 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 543 sobe (422 standardnih soba, 108 porodičnih, 6 soba za osobe sa posebnim potrebama i 8 velikih apartmana). Standardne sobe imaju klimu, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš-kada, fen, wireless internet. Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Plaća se sef.
CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h
Sadržaj : Hotel je otvoren 2009 i ima ima glavni restoran, 3 A la carte restorana (otomanski, azijski i italijanski) i 6 barova (Lobby, Pool, Side, Carya, Street i Food Street). Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište, dečiji bife. Plaća se čuvanje dece. Takođe ima i otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa toboganima, 2 teniska terena, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet u lobby-ju i sobi, dnevne i večernje animacije i programi, tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.
Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, masaže, piling i druge aktivnosti koje nisu u konceptu.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, sladoled u Snack street-u, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 
Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.