Varšava putovanje autobusom 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Evropske metropole

 


 

 

 

Varšava putovanje autobus cena:
Opis: Termin: Cena:
Dan Zaljubljenih Uskoro 79€
Uskrs Uskoro 79€
Prvi Maj Uskoro 85€

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.Dan BEOGRAD / NOVI SAD

Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 16.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 17.00h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

 

2.dan VARŠAVA

Dolazak u Varšavu u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: kvart Starog grada- Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim malo južnije, tzv.Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade varšavskog Univerziteta, Povaski groblje koje je jedno od najstarijih u Evropi, prepuno skuptura među kojima umetnička dela poznatih poljskih vajara 19. i 20.veka. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

3.dan VARŠAVA-LOĐ

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Lođa , grada koji je u 19 veku bio obećana zemlja i simbol prosperiteta . Po dolasku šetnja najdužom pešačkom zonom u Poljskoj , ulicom Piotrkovska gde se izmenjuju vile i palate iz 19. veka. Slobodno vreme. Predlažemo posetu manufaktura , kompleks koji je obuhvatala bivša Izrael Poznanski fabrika danas je moderan spoj starog i novog . Kulturno zabavni kompleks obuhvata 3 muzeja : muzej grada , muzej fabrike i muzej moderne umetnosti . Povratak u Varšavu. Slobodno veče. NoćenjE.

 

4.dan VARŠAVA-PALATA WILANOW

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak do Palate Wilanow koja je bila rezidencija kralja Jana III Sobieskog i jedna od retkih objekata koji nisu stradali tokom II svetskog rata. Palata potiče iz sedamdesetih godina godina sedamnaestog veka, a njena originalna lepota može se videti i danas. Tokom vekova palata je proširivana po uzoru na italijanske vile, plemićke kuće i palate Luja XIV. Umetnost ovog zdanja ispunjena je autentičnim umetničkim delima i nameštajem, a iza palate se nalazi ogroman park, sjajan za beg od gradske gužve. Oko 18.00h je predviđen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 

 

5.dan NOVI SAD/ BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima. Vreme dolaska zavisi od zadržavanja na granici. (Kraj usluga)

 

 

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

-prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji

-2 noćenje sa doručkom u Varšavi u hotelu sa 2* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)

-obilaske prema programu (Varšava)

-usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)

-troškove organizacije putovanja

 

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-individualne troškove

-medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

-ulaznice i fakultativne izlete

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

-PALATA WILANOW – 20 €

-LOĐ – 25 €

-ZEKLAZOWA WOLA – 20 €

 

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

 

 

POPUSTI I DOPLATE:

-doplata za 1/1 sobu je 40% od cene aranžmana

 

POLASCI IZ DRUGIH MESTA:

-NIŠ – doplata 15 €

 

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

 

HOTEL B&B **

-Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

 

 

NAČINI I USLOVI PLAĆANJA:

-uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pre polaska.

 

 

NAPOMENE VEZANE ZA SMEŠTAJ:

-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima TWC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije Poljske.
-Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
-Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
-U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
-Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)