Wellness i Spa Ramada Aquaworld 2020

Objavio: admin, u kategoriji: Mađarska

 

 


 

 

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

Ramada Resort Budapest 4* superior 

Ovaj odličan wellness hotel ima glavnu i apartmansku zgradu koje su povezane hodnikom. U glavnoj zgradi se nalaze standardne sobe, junior suites, suites i predsednički apartmani. U apartmanskoj zgradi se nalaze apartmani sa dve i tri prostorije. Hotel poseduje ogroman konferencijski centar koji može da primi skoro 1000 ljudi, Oriental Spa & Fitnes centar (ima zatvoreni bazen, otvoreni bazen koji se greje, saune, parna kupatila, tursko kupatilo i dr.), centar koji je pogodan za razne zabavne aktivnosti, parking koji ima više od 1000 mesta i jedan od najvećih unutrašnjih tematskih parkova u Evropi. Sadrži i više restorana, nekoliko kafe barova, TV salu, teniske terene, terene za odbojku, skvoš, frizerski salon i dr.

Standardne sobe – Sve standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Sve imaju pogled ili na park ili na Budimska brda. Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i pomoćni ležaj ali samo za decu do 7 godina.

Junior Suite – Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Ove sobe su po strukturi slične standardnim sobama samo što su veće.

Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

Suite – Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Ove sobe su veće od junior suita.

Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

Predsednički apartman – Svi predsednički apartmani se nalaze u glavnoj zgradi.

Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), toalet, klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef, ogrtač za kupanje, aparat za kafu i čaj i balkon. Ovi apartmani su prikladni samo za dve osobe (ne postoji mogućnost pomoćnog ležaja).

Porodične sobe – Sve sobe se nalaze u glavnoj sobi. Po strukturi su slične apartmanima sa tri prostorije.

Poseduju: 2 standardne 1/2 sobe koje povezuju vrata. Pored četiri standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna za maksimum dvoje dece do 7 godina.

Apartmani sa dve prostorije – Svi apartmani sa dve prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi.

Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

Apartmani sa tri prostorije – Svi apartmani sa tri prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi.

Poseduju: dnevnu i dve spavaće sobe, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored četiri standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za maksimum dve odrasle osobe ili za maksimum dvoje dece.

 

 

PAKET UKLJUČUJE:

-Polupansion

-Neograničen ulaz u Aquaworld (izuzev ulaza u “Svet sauna”)

-Neograničeno korišćenje Oriental Spa, wellness i fitnes centra (relaksacijski bazen, otvoreni bazen koji se greje, saune, parno kupatilo, fitnes studio)

-Parking ukoliko dolaze svojim prevozom

-Bade mantil

-WI-FI internet

-Lokalne takse

 

 

NAPOMENA: PRILIKOM DOLASKA U HOTEL, NA RECEPCIJI SE OSTAVLJA DEPOZIT OD 50 € PO SOBI PO NOĆI

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.04. (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

-Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj rezervaciji. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

-Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

-Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

-U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

-Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji -mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

-Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br. 61/2010 vazi od 02.02.2010.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije VIVA. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.