Zlatibor smestaj apartmani i hoteli 2021

Objavio: admin, u kategoriji: Planine Srbija

Zlatibor je jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija Srbije. Zbog svoje klime koja je mešavina kontinentalne i maritimne klime, Zlatibor je veoma popularan kao mesto za odmor, rekreaciju i oporavak. Planina Zlatibor se nalazi na oko 1000 metara nadmorske visine, udaljena je 230 kilometara od Beograda, 23 kilometara od Užica i 300 kilometara od Jadranske obale. Prostire se na površini od 1000 kvadratnih kilometara, dugačka je 30, a široka i do 15 kilometara. Najviši vrh je Tornik – 1496 metara nadmorske visine.

Do Zlatibora se može doći kolima, autobusom ili vozom. Od Beograda je kolima ili autobusom potrebno oko 3-4 sata vožnje magistralom ka primorju. Autobusi redovno voze na linijama ka Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Vranju i Jagodini. Vozom se može doći prugom Beograd-Bar, a najlakše je doći do Užica i odatle autobusom doći do centra Zlatibora. Zlatibor nudi kvalitetne apartmane i smestaj u hotelima po pristupacnim cenama.


 

 

 

MONIX club – Zlatibor

Invalid Displayed Gallery

je smešten na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica, udaljena je 800 m od centra i 300 m od ski lifta.
Objekat je kategorizovan sa 4* i raspolaže sa 25 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim apartmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve sobe imaju 2-4 ležaja, opremljene su u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet.
U MONIX clubu na raspolaganju su Vam parking, recepcija sa sigurnosnim sefom kao i restoran sa kaminom i tremom u kom se služi probrana hrana zlatiborskog kraja.

 

 

 

 

Monix village Zlatibor

je apartmansko naselje smešteno na obodu Čolovića brda u naselju Potoci na 1030 m nadmorske visine. Naselje čini sedam objekata sa petnaest apartmana veličine 55-60 m2. Svi apartmani poseduju dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak sa prelepim dvorištem i tremom sa koga se pruža fantastičan pogled na centar mesta kao i na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Svi apartmani poseduju sopstveni parking za dva i više vozila kao i sopstveni deo dvorišta veličine 3-5 ari.

 

 

 

 

1. POPUSTI:

– Deca do 2 god. ostvaruju pravo na besplatan boravak.

– Deca od 2-12 godina ostvaruju popust 30% ako koriste ležaj i popust od 50% ako dele ležaj.

– Za boravak od sedam i više dana specijalni popusti.

 

 

2. DOPLATE:

– Za 1/1 sobu doplata iznosi 40%.

– Boravišna taksa iznosi 120 din. Dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

 

 

3. PLAĆANJE:

– Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na sledeći način:

– Gotovinski, 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.

– Odloženo, 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 20.12.2020. godine pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

– Administrativnom zabranom odloženo, 30% prilikom rezervacije ostatak do 20.12.2020.godine pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.